Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (136)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Maria cea ochioasa, La Multi Ani, sa cresti 'nalta, frumoasa si norocoasa!!!

Wow, va dati seama ca in mai putin de o jumatate de an incepem sa felicitam bebicii care implinesc un anisor?!? Ce repede zboara timpul....

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Neatza fetilii!

In primul rand vreau sa-i multumesc pt urarea atat de frumoasa ,cui altcuiva decat inegalabilei Luy, multi . Sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea. Multi pentru Maria.

Am vazut poze frumoase cu Miruna si cu Mihnutzu, amandoi atat de eleganti si dragalasi.

Betty imi pare rau ca treci prin asa ceva, stiu cum e si eu am patit la fel in sensul ca am alte probleme de sanatate, dar am avut un tratament care imi interzicea total alaptarea. Am luat si eu Augumentin pe timpul alaptarii si nu am avut probleme, e singurul antibiotic acceptat. La mine insa dupa terminarea tratamentului Aduta nu am mai vrut sa suga, asa ca s-a intarcat singura. Nu renunta, eu stiu cat de greu poate fi. Si mie imi este dor de zilele cand o tineam la pieptul meu.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Betty multa snatate si nervi sa treceti peste toate!E greu dar va trece.

Si eu sunt de parere ca avogado nu deranjeaza burtica....cel putin asa e cu Erika.Ei ii place combinat cu alte legume...azi dimineata de exemplu am incercat cu banana si tofu...nu i-a placut.Insa doar cu legume ii papa.

Despre noi n-am noutati...Erika e cumintica.Merge binisor de-a buselea.Daca are de ce se prinde,se ridica in piciopare insa n-are deloc stabilitate,normal.
E mereu pusa pe sotii,nu sta o clupa...nici in brate,mereu se intinde dupa ceva...vrea sa faca ceva.
A inceput sa nu mai doarma...fura decat cate o ora dimineata si una dupa-amiaza.
A inceput sa-mi fie greu si cu munca si cu ea...si apelez din ce in cve mai des la soacra-mea.
Am facut si noi polio sambata trecuta.
\\pana la un an am scapat de vaccinuri.La un an si-o luna avem pojarul.

Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Neatza! M-am regresat si eu de pe meleagurile moldave. Lui Stefan iar i-a iesit urocultura pozitiva, asa ca ieri m-am dus la Budimex sa ii recolteze pipi ca sa o repet acolo, dar nu a binevoit sa faca. Asa ca acusi o luam de la capat. Am fost si la controlul de 8 luni, are 10,33 kg si 77 cm. Nu mai are stare deloc, umbla peste tot, ee cu ochii numai dupa nazbatii, numai dupa el trebuie sa stau, asa devin eu fit iar.

Piciule, bine ati venit. La Romanica asa sta treaba, super preturi si calitate mai putin, uite de aia mi-a murit mie patriotismul.

Maria cea ochioasa de Luy sa fii sanatoasa si sa le aduci numai bucurii parintilor tai

Maria cea delicata de Tomasa

Maria Diana de Tzuc
Eduard Stefan de Bumbita
Miruna Ioana de Andreea1002
Robert de Laurici_27

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Multumim celor care s-au gandit la noi.

Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Buna dimineata !
Multumim celor care ne-au admirat, scuze pt. calitatea inregistrarii, dar cand Andrei radea in hohote nu ma puteam abtine si radeam infundat, cred ca v-ati dat seama ca de-aia-mi tremura mana.....

Azi am zi plina, sotul a cumparat de toate pt. Paste, mult mai multe decat trecusem eu pe lista...Ma apuc sa prestez drob ( am scris reteta la rubrica de haleala) sa inrosesc oua, mai spal si calc cate ceva, sper sa ma lase Ghighi sa ma desfasor, sa aprecieze faptul ca nu m-am suparat ca m-a trezit azi de la 4 cu mare chef de conversatie si de joaca.
Betty, imi pare tare rau, vezi sa nu fie ceva viral, am auzit mai multe cazuri de laringita zilele astea.
mai intru cand fac cate o pauza de relax, spor la treaba si sanatate maxima!

Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sim_stoian

Multumim celor care s-au gandit la noi.

Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc

si yo, si yo !
cum stai la capitolul bucatareala ? astept sugestii pt. imbunatatire reteta drob. Tu pui smantana-n el ? Sanatate lui Stef !

Mergi la inceput

Papanash, la drob, stufat si alte chestii gatite din carne de miel nu ma descurc pt ca nu mananc. Stiu sa fac doar pulpa de ied/miel la cuptor. Daca te intereseaza, spune-mi si scriu cu placere reteta.

Noi nu am facut nici cumparaturi, ma duc azi sa iau cate ceva, se mai duce sotul maine dimi. Oricum nu facem mari pregatiri.

Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc

Mergi la inceput

Papanash, o sa pregatesc niste sarmale (mi-am gasit oala de lut, uraaaaa!), o pasca cu smantana si cam atat. Cozonac mi-a facut mama, poate mai fac un tiramisu ca am gasit o reteta interesanta. Aaaa, mai am in plan niste penne siciliene al forno, mi-am cumparat si 2 strachini de lut pt ele . Sotul e la regim, nu are voie carne de porc, miel sau ied, asa ca anul asta facem sarbatorile cu peste si pui.

Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sim_stoian

Papanash, o sa pregatesc niste sarmale (mi-am gasit oala de lut, uraaaaa!), o pasca cu smantana si cam atat. Cozonac mi-a facut mama, poate mai fac un tiramisu ca am gasit o reteta interesanta. Aaaa, mai am in plan niste penne siciliene al forno, mi-am cumparat si 2 strachini de lut pt ele . Sotul e la regim, nu are voie carne de porc, miel sau ied, asa ca anul asta facem sarbatorile cu peste si pui.

Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc

pasca cu smantana suna bine de tot ! pui reteta ?
noi suntem fan miel si oaie, in toate variantele gatite .

Mergi la inceput