Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (136)
Raspunsuri - Pagina 14
sim_stoian spune:
Papanash, pun acusi reteta, vreau sa o mai intreb ceva pe mama inainte. Am impresia ca ea a combinat totusi 2 retete de pasca si vreau sa fiu sigura.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
sim_stoian spune:
Urmy, despre bonurile cadou care se dau pt salariatii din invatamant.
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
urmychance spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Urmy, despre bonurile cadou care se dau pt salariatii din invatamant.
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
aha, multumesc. Ma gandeam ca mai e rost de ceva bani si nu stiam eu:).
papanash spune:
Bancul de azi si am plecat la treaba.
Bula soldat trimite acasa un pachet in care era o grenada si o notita:
Mama, daca tragi de cuiul asta, primesc invoire o saptamana!"
Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )
aeperju spune:
quote:
Originally posted by Erina
[Emma, cind eram in sala de asteptare te-am vazut trecind cu sotul si Andrei. Inseamna ca i-a trecut raceala. Uraaa!!!
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
Ha ha! Aproape i-a trecut. Ne-am uitat in gatut si mai are putintel. Mai avem antibiotc astazi si gata.
emma
aeperju spune:
La multi ani Maria de Luy!
Noi anuntam ca avem un alt dintisor sus...si cred ca ii urmeaza inca unul, alaturi!
Numai bine!
emma
moldoveanca spune:
Salutare dragelor va scriu din Londra,nu am mai intrat de mult pt ca am avut o multime de probleme cu Vladut.Am fost internata cu el in spital,am ajuns la terapie intensiva,am crezut ca-l pierd nu va puteti imagina prin ce am trecut.Pana la urma s-a pus pe picioare a slabit un kg bine ca a vea de unde.Problema e ca dupa ce a iesit din spital a facut o pneumonie interstitiala.Sau a capatat-o de prin spital,dumnezeu stie.Acum tuseste de zor si mi se rupe inima.Am a juns de doua zile la Londra speram sa se faca bine si sa ne bucuram si noi dupa atata timp ca suntem impreuna toti trei.roiam sa va intreb si pe voi daca stiti ceva de nenorocita asta de boala si daca aveti ceva sfaturi sa-mi dati.
teo
betty78 spune:
Moldoveanca si Mario a facut pneumonie, atunci cand era mic la 1 luna si 3 saptamani....E ok daca se administreaza antibiotice ca sa nu apara complicatii. O sa mai ramana apoi cu tuse inca o perioada de timp dupa ce trece pneumonia. Iti doresc multa sanatate si imi pare rau ca a trebuit sa treci cu Vladut prin asa ceva...daca nu sunt prea indiscreta, ce a facut de ai ajuns cu el la terapie intensiva?
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario