Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 3
anaxena spune:
mey bujo,pai dc ma iau dupa ei fac o frumusete de baiat,ca eu inainte cu o luna de sarcina si apoi dupa ce am ramas am mancat cat n-am mancat toata viatza si tot nu i-a crescut Mariei putza(sau asha sper eu)
urat rau e afara,ma indispune!!!
Ana-Maria31+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 9 saptamani
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
mcoca spune:
Buna dimineata burtici,
Azi e ultima zi de lucru. De maine vacanta .
Eu de Pasti nu o sa fac mare lucru, pentru ca eu cu diabetul meu trebuie sa fiu atenta, si parca nici nu am atata energie sa ma dau peste cap ca in anii trecuti. O sa fac 1 cozonac si pasca, ciorba de miel, friptura de miel si drob. Bine-nteles nu o sa lipseasca niste oua rosii.
Nati, bafta la eco.
Sursula, nu te masi stresa, o sa fie bine cu chistul.
Bujo, o mai mare idiotie, decat stirea asta nu am mai auzit. DAr de, asa e daca toti analfabetii pot sa apara pe ecran (scuza-ma, dar asa simt). E adevarat ca se zica ca alimentatia inainte de a ramana insarcinata(dar nu din primul trim, cand sexul e deja "stabilit"), poate sa influenteze sexul copilului, dar nu e nimic demonstrat.
Dana, nu te supara, suntem pline de hormoni si mai dau si pe dinafara .
MAda, ti-am cam simtit lipsa ieri.
Sun, faci prea multa treaba. Ai grija de tine!!!!!!
Vicky 31+ si Maya
AMR -9
Bebele casei
anaxena spune:
uite ce face de plictiseala: amr in zile!!!!
am oMARIA!!!AMR 57 zile
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
anaxena spune:
la odiseea de mai-iunie sunt deja 8 bebelushi!!!
am oMARIA!!!AMR 57 zile
proiectul bebe pink
Caprioara spune:
Neata fetele,
Va pe toate!
Dana, un special pentru tine si nu te mai supara, da?
Nati, asteptam vesti bune de la eco. Tinem pumnii.
Sursula, cica spre sfarsitul sarcinii trebe neaparat facuta analiza asta cu culturile din col pentru streptococ B, parca saptamanile 34-36, ca sa stie si sa-ti puna in travaliu o perfuzie cu antibiotic si sa-l urmareasca pe bb mai atent in primele zile.
Ieri am avut prezenta record la cursul de la Filantropia. Am fost eu, Sun, Gini si Dma. Si taticii si-au primit diplomele.
Miercurea viitoare incepe iar modulul 1.
Fug, ca am un pic de treaba la job.
pup you all,
Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca (29+sapt)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
andrey2008 spune:
Buna gravidutelor
Ralu si eu ma bucur tare mult ca nu singura din arad pe aici.
Ioana21+
bujo spune:
Eu nici macar inainte de sarcina nu cred ca influenteaza ceea ce mananci sexul. Cum doamne o banana sau o cereala sa faca sa creasca putza? Ca doar nu ucid mancarurile cu calorii toti cromozomii XX Oricum nu e prima stire de genu "cutare cercetatori au descoperit..." Io nu mai cred nimic de genu asta. Asa au zis si de roshii ca-s luptatoare contra cancerului si apoi au descoperit altii ca ar fi cancerigene. Bullshit.
bujo 28+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
Nati spune:
Buna fetele,
Gata, am fost la medic, l-am vazut pe junior, e bine, grasun, si miscaret.
La masuratori a iesit ca are 2175 kg, deci cred ca are vreo 1.800kg cu alea +/- 300gr marja de eroare.Dupa masuratori bebe ar cam fi in 34 de saptamani, ma rupe asta in doua la nastere.
Chistul e la fel, nu a mai crescut, ne zicea ca daca ar fi facut un alt medic eco si nu ar fi stiut de chist, ar fi zis ca e un bebe sanatos, deja nu se mai vede asa de bine la eco, de asta se face RMN.
Pe 21 mai iar mai fac RMN, si de acolo se decide cum si ce va urma.
Cica de la 1 iunie oricand pot naste, cred ca s-a speriat cat e de gras si mare in comparatie cu bebelushii japonezi.
Asa ca, ne apucam vertiginos de bagajul de spital, ca nu se stie ce planuri vor fi.
Intr-un cuvant, din spusele medicului lucrurile merg ca si cum ar fi unul din cazurile care decurg spre normal.
L-am intrebat pe medic daca dupa ce nasc prin cezariana( a tradus el rapid din engleza in japoneza, si la umflat rasul cu cezariana, ca mi-a zis f clar ca nici nu se pune discutia de cezariana, am sa nasc normal fara epidurala), daca bebele va putea respira singur fara sa fie nevoie de pus la oxigen, si a zis ca el nu vede nici o problema sa nu poata respira singur, dar niciodata nu se stie.
oricum echipa de medici sunt pregatiti in caz de urgenta.
Asa ca m-am mai linistit cat de cat.
Astea sunt vestile de la vizita de azi, suntem fericiti ca bebe e bine si chistul macar sta pe loc, daca tot nu vrea sa dea inapoi.
Urmatoarea vizita peste 2 saptamani.
Sun, tu patesti cu geamurile, sa le speli si apoi sa ploua, noi patim cu masina, spalata curata, si apoi in cateva ore incepe ploaia.
Asa ca te inteleg, da lasa ca tot se cunoaste ca sunt spalate chiar daca picura pe ele.
Am plecat sa fac ceva de potol, ca de maine intru in bucatarie cu pregateala de paste.
Spor la treburi, cumparaturi, pregatiri de paste.
31+
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
Kimmy spune:
Neatza!
Eu de cateva zile prea putin imi scot nasul din casa.Ieri m-am dus pana la servici sa-mi duc concediile si m-am oprit sa cumpar una-alta,in rest sunt ocupata cu curatenia,mai fac cate-o pauza si ma delectez cu dr house,si citesc forumul,desigur.Nu stiu ce m-as face fara voi,ca tare greu ar trece timpul pana ajunge si sotul meu acasa .Bine ca am terminat ce era mai obositor...covoarele spalate,geamulrile,mobila lustruita...mai am doar detalii,pe care oricum le fac asa,de plictiseala.
Vazut pozele frumoasele
Nati tin pumnii sa fie toate bune!
Ma rog pentru Mona si bebe Codrin.Sunt optimista ca pana la urma totul va fi bine,mai ales ca deja au trecut prin asa de multe greutati cu bine.
Anaxena simpatic amr ti-ai tras
Sun incetuc pe scari,desi oricum nu cred ca o sa poti repede,eu cel putin gafai de zici ca-s catea in calduri cand am de urcat pana la et 4.
Pup toate fetele,desigur uit sa mentionez pe toata lumea,dar voi stiti ca-mi sunteti dragi toate
Eu incetuc tot cumpar cate ceva pentru bebe,insa tot asa simt ca sunt putine rau.Nici vorba sa am tot ce-mi trebuie pentru bagajul de spital,dar de saptamana viitoare cred ca o sa ma mobilizez,si-l fac.Tot saptamana viitoare vreau sa-l iau pe tati si sa cumparam si noi vechicul pentru printesa
Azi am papat gris cu laptic.Aoleu cred ca n-am mancat de vreo 3-4 ani.
Cu gatitul nu ma omor,mai ales ca nu e sotul acasa.Manc ce apuc,multe fructe,legume,lactate,bag o gramada de dulciuri,sucuri,si culmea,tot nu am arsuri de stomac.Si mititica tot sus e cu labutele pe la stomac si ficat.Drept ca nu mai pot sa manca sa de mult ca si acu o luna,dar arsuri tot nu am.Norocoasa de mine
In schimb,daca tot suntem in perioada plangacioasa,si cum eu nu am sot acasa,ma iertati si pe mine ca dau buzna si va spun ca nu mai rezist!!!Ma dor oasele toate,coloana,spate tot,bazin,de azi dimineata nu m-am putut ridica din pat!Sunt uriasa!Abia astept sa nasc!Cand am momente din astea de durere combinate cu dorinta imensa de a-mi cunoaste printesa,as vrea sa fie deja iunie si sa fiu gata.
Scuze ca m-am intins la vorba.Va pup si revin mai tarziu.
30+Erika
Bebele familiei
SunSmile spune:
Mada in picasa ai pus niste poze suuuperbe cu Ari! Ma rog, ea este o minunata, care-mi face ziua mai frumoasa cu zambetul ala atat de sincer!
Nati iupiiii, super! Va fi bine, o sa vezi!Ce ma bucur pt bebe Matei cel voinic si luptator! Spor la trebi si la gateli!
Fetele multumesc de grija, nu ma agit prea tare...le fac incet pe toate! Numai gandul cu urcatul pana sus la manastire ma streseaza. O sa caut poze exemplificatoare sa va arat la ce ma refer...
In rest...
SUN 31+