Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (60)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna ziua fetelor!
Am fost aseara la doctor!Colul s a mai scurtat putinare acum 21mm,deci in continuare repaos total si 3 pastile de buscopan pe zii.
Ma rog la DD sa stea bb in burtik pana la sfarsitul lui mai.
Am citit de ce i se intampla MONEI.E revoltator!Cum sa nu o primeasca alt doctor!Ca vezi doamne sa nu se supere colegii lor,pai daca ei nu sunt in stare sa rezolve un caz mai bine lasam omu sa moara!
Urasc persoanele astea!Aici nu conteaza daca esti strain,daca ai nu asigurare medicala toti doctorii se zbat sa salveze atat mama cat si bb ele.
Nu stiu cum e MONA dar eu as face un scandal de m ar da astia la ziar!Ma rog ptr ei!
OANASM ma intrebai de biberoane.Am luat 2 de la chicco,unul normal de 250ml si unul ,,well being,, din ala cu un unghi de 30 grade.Mai vreau sa iau 2 mai mici avent,incerc care ii place mai mult lu bb Alex
De Paste o sa stam acasa,fac,mai mult sotul,oua rosii,drob de pui,salata vinete,salata beof etc.
Am si eu o intrebare..sambata am programare la coafor,iar sotul lucreaza,imi poate face rau 5 min de condus?
AAAAAAAAAA si cine imi da o idee cum as putea sa ma tund?

Va pup pe toate!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Kimmy, doar de asta suntem aici :). SA ne vaitam si sa auzim vaitaturi. Eu am altfel de dureri: cand ma scol din pat,pe mine ma doare burta in partea dreapta jos, ca si cum as avea febra musculara. De cele mai multe ori durerea iradiaza in picior si nu pot sa merg. DAr la mine e din cauza bebelului care e deja angajat. Moasa mi-a zis sa port o centura elastica, de vre-o 10cm, pe care sa o pun sub burta. Am incercat cu o esarfa si nu va spun ce usurare (cand merg), chiar daca esarfa e cam incomoda. Mi-am comandat pe net centura magica, asa ca sper sa ajunga azi-maine.

Ella, eu zic ca e ok as conduci 5 min. Si oricum tot aia e daca esti la volan sau in dreapta.

Vicky 31+ si Maya
AMR -9

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Mona e mai bine azi, nu mai sangereaza dupa perfuzia cu mialgin si se simtea si din voce ca e mai linistita. I-a facut iar eco si bb e bine, are 2,300 kg ceea ce e f bine, io am vazut bb nascut la termen de 2,400. Tot nu se stie de ce sangereaza, placenta pare bine prinsa. A zis ca a intrebat cum e treaba cu ventilatoarele si s-a enervat dr ca o streseaza cu intrebari. Dar a zis ca e posibil nici sa nu aiba nevoie de el. Si ca sa nu mai fie asa negativista.

bujo 28+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Narcisa cu scuzele de rigoare pt intarziere, am reusit si eu azi sa pun numele micii sirene la listutza.
Camy am pus si pozele tale pe picasa am dat eu niste denumiri pe acolo sa stie lumea ce si cum le poti schimba tu daca vrei ca eu nu stiu exact unde ati fost si ce ati vizitat.
Sursula tot ma doare ba mai putin ba mai tare ma mai lasa mai vine iar acu na bine ca nu e criza din aia cand efectiv urli de durere ci e mai suportabila oleaca sa rezist pana pe 14 mai.
Am pus si poze de ieri cu Ari daca vreti sa vedeti, filmuletzul cu ea am sa il trimit pe mailul comun, ca pe google ma lasa numai pozele sa le bag au si google video da nu reusesc sa il uploadez. Sper sa nu fie prea mare pt mail si sa mearga.
www.homebase.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?langId=-1&storeId=20001&partNumber=042792&c_2=2%7Ccat_9577037%7COutdoor toys%7C9579079&c_1=1%7Ccategory_root%7COutdoor Living%7C9577037" target="_blank">Asta este hamacul care i l-am cumparat, nu am reusit sa o pozam in el ca deja era 7 si jumate ieri cand am terminat si ea era rupta de somn si apoi a trebuit sa il bagam in casa ca nu avem copertina la el si daca il ploua se usuca greu materialul ala asa ca l-am parcat in bucatarie pe moment ca azi au anuntat astia heavy rain si e mai rece si mai intunecat si decat sa risc sa il faca fleasca l-am bagat in casa.
Sorry ca nu am nominalizat da in ultima vreme tot am fost ba busy ba in plimbari si citesc din urma da nu mai reusesc sa raspund, numai ca imi mai aduc aminte.
Acu fug la bucatarie ca am un teanc de vase ramas de aseara si apoi sa dau papa la fata si apoi sa vad o emisiune care am inregistrat-o si nu am mai apucat sa o vad ca pe urma ne punem la nani, la pranz ca si eu is obosita dupa alergatura de ieri.
Mai trag cu ochiul si pe aici.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Eu as denunta aceasta doctorita stresata!Sunt agitata rau,imi vine sa urlu de nervii,cum se joaca doctorii astia cu sanatatea noastra!
Ma duc putin pe terasa sa iau aer,poate ma calmez

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Sun, cu tensiunea mea, doctorul a zis ca daca inainte aveam 13 cu 8, acum 14 cu 8 nu e inca ingrijorator, dar sa iau totusi no spa chiar dc nu ma doare nimic (am citit si eu acum pe prospect ca ar fi si pt durere de cap si hipertensiune...) si dc ma doare capul sa il sun. De masurat nu am cum sa mi-o masor acasa si Cristi nu vrea sa cumparam tensiometru ca sa nu stau toata ziua sa imi masor tensiunea si sa ma stresez mai tare . Si are dreptate...
Acuma iertare ca ma tot plang cu astfel de probleme de-ale mele, nu vreau sa supar pe nimeni, dar ma mai descarc si eu putin ; in rest, incerc sa nu ma mai stresez, ca sunt o fire care mereu gaseste un motiv de stres din orice

Sursula, mie doctorul mi-a zis ca se fac analizele de secretie pt depistarea streptococilor de regula pe la 32 sapt, in jur de.

bujo, si eu ca si Ana, daca ar fi dupa studiul alora asi avea baiat

Nati, excelente vestile de la tine , maama ce bebelon mare si voinic ai, super!!!

Mada, fain balansoarul

Didi 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Vicky ms mult.
Sorelix .
Nati ma bucur sa aud vesti asa bune.
Didi ma bucur ca iti place am sa fac si poze cu donsoara in el da sa fie soare si cald, poate in weekend ca au zis astia ca o sa fie 18 grade sa vedem.
Ella ai grija de tine si de burtica.
Uff de Mona ca sa mai zic, speram sa fie bine , eu nu stiu ce medic e tanti aia totusi eu as da-o la colegiul medicilor ceva pai cum sa se rasteasca la ea cand ea isi face griji pt copil, ceea ce e normal nu? Grrr greu si cica Bucurestiul e capitala europeana...

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Mada...si multumesc muuuuuuuuuuuult muuuuuuuuuuult muuuuuuult de tot..

Fetele...am si eu pose pe Picasa...daca vreti sa va uitati...multumita lui Mada, draguta de ea...

Cami 28s, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Nati, ma bucur ca ai vesti bune.

Bujo, multumi de vestile legate de Mona.Ma bucur ca e mai bine si sa dea DD sa fie bine pana la capat.

Despre streptococ de col de tip B puteti citi in mai multe subiecte de pe DC:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=73535

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=6081

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53379&whichpage=1

Veti vedea ce zic si fetele din strainatate si ce zic fetele din tara ca li s-a spus despre analize si tratament.
Sper sa va fie de folos.

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

dragele mele pepenutze,

va doresc un Paste fericit!
sa fiti sanatoase,sa faceti BBi sanatosi si papaciosi si mai ales norocosi...
si sa aveti parte de tot binele din lume,

cu mult drag va imbratisez si va

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput