Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 19
Nati spune:
Hristos a Inviat!
La mine Pastele a fost si parca nu, preotul a fost plecat in Tokyo la catedrala, asa ca slujba de Inviere o va tine pe 4 mai(sau ceva de genul asta, nici nu m-am obosit sa inteleg ce slujba va fi), mergem si noi macar sa aprindem o lumanare si sa-i mai vedem pe nasii sotului si nasa juniorului, si gata cu sarbatorile de paste.
dana81, stai linistita ca si eu am dureri de oase, mai acu doua zile a fost o vreme nasoala rau, ceata, ploaie, vant, nu mai stiam cum sa-mi asez picioarele, genunchiul stang ma intepa de numa, nici nu am putut dormi noaptea respectiva, cred ca sunt plina de romantism pe la oase.
Asta e, traiasca perioada comunista cu caldura din scoli, eu una am tras rau de tot cu reumatismul la maini.
Sper sa te simti mai bine cat de curand.Pup fata!
narcisa , te bucuri ai ca nasc naturel
, am un morcov, cel putin sotul e varza, vede pe la tv documentare, ce ne-au mai pus aia la spital o caseta cu nasterea, el a inceput sa transpire si sa respire de pe acum
.Sa ma apuc de vocalize, macar sa am tipatul frumos la nastere
.
Inca nu l-am mancat da nici mult nu mai este daca nu am frigiderul aprovizionat cu de toate.
M-am ingrasat ca o vitica, am pus deja 17kg, speram cu tot avantul sa dam jos cat de curand, ca nu mai incap in oglinda deja
.
Pup fata, ai grija cu durerea in gat, ceai cu miere si lamaie cat cuprinde.
Gata, am zis ca ma opresc din facut dulciuri,ca e jale, facusem sambata un tort amandina, duminica dupa amiaza deja jumatate nu mai era, vad ca si sotul a pus burtica de cand o tin cu preparatul dulciurilor.
Am sa pun zahar pe o felie de paine uda, asa cum imi dadea bunica pe vremuri si gata desertul
.
Odihna placuta, pupici la fete si la bebici!
32+
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
narcisa.s spune:
Tort amandina zici...invarti cutitu-n rana Nati...Hai ca ai o superburtica, ai facut si sport la viata ta, barbatu-tau cu respiratul, tu cu tipatul si o scoateti la capat...O sa fie bineeeeeee si o sa ai o super nastere...Da, pai ii dau cu ceai de menta si cu limete daca am ca aici lamai nu-s, mai bag un paracetamol, sper sa-mi scada febra ca aveam vreo 37 cu 7...Ce tare preotul asta al vostru...
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (26+)si Vil asteptand o 
AMR 14
narcisa.s spune:
Tiberica, mi-ai mai ridicat temperatura cu un grad cand am vazut Bilea lac si zapada...Imi astept omuletzul acasa sa vina sa-i arat...Ce copii frumosi ai!!Mi-a placut tare poza in care esti in rosu, in desuuri rosii.Frumoasa frumoasa
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (26+)si Vil asteptand o 
AMR 14
Biribu spune:
Buna fete!
HRISTOS A INVIAT!
aparem si noi pe aici, cred ca pot vorbi la plural ca asa ma simt dubla...
nu e de glumit cu mincarea asta, am fost si noi la nasi si ne-au omorit un pic cu de toate, mai aveam putin si pocneam de-a dreptul 
tot e bine ca eu acasa n-am facut mare lucru, insa nu m-a lasat inima si am gatit un pic pina la urma, salata de beuf, friptura, drob.
cam atit pe la noi, pitica a fost incintata de multimea de admiratori, iepurasul a venit cu Lego-uri care sunt acum prin toata casa si cind ti-e lumea mai draga mai calci pe cite o piesa, de astea...
narcisa cum sa nu fii o mama buna??? tu trebuie sa stii si sa fii convinsa ca vei fi cea mai buna mamica pt puiul tau. mai vorbim noi cind ai sa te intrebi cum ai putut trai pina acum fara acest pui...e un proces atit de natural, toate sentimentele acelea se dezvolta la timpul lor, sa nu-ti faci griji
numai din cit te cunosc eu din scris si-mi dau seama ce mamica deosebita si grijulie vei fi...
adriana si tu la fel draga mea, nu-ti face griji, mai ales cu privire la sexul copilului, chiar nu prea cred ca conteaza, puiul tau e puiul tau si ca e baiat ca e fetita tot o sa-ti vina sa-l maninci de drag, o sa vezi 
mada chiar ma gindeam la tine zilele astea ca ne-a tras si noua anna cite o desteptare pe la 6
nu pot sa zic decit ca doareeee.... eu la meniu iti sugerez ceva simplu de facut, eu cumpar aluat gen foetaj congelat si fac pateuri cind avem multi invitati, sunt bune si se fac f rapid si arata si frumos. trebuie sa se gaseasca si pe acolo aluat, cred eu? le umplu cu ce am prin frigi, brinza, carne, cascaval etc, sau le poti face dulci cu brinza cu stafide, crema de vanilie sau nutela. intinzi o foaie, pui repede umplutura, tragi a doua foaie deasupra, le tai si le arunci in tava.
nati nu te stresa cu kg ca nici eu nu sunt departe, si cit am zis ca de data asta o iau mai usurel 
las ca dam noi jos... ma bucur ca sunteti bine
tiberica pup fetele frumoase, am vazut pozele
mai dar Alinuta voastra e frumusica foc, atit de delicata...
restul fetelor, la apel va rugam, sa nu ne apucam sa strigam cataloage pe aici...
31+
Mami de Anna (5.02.2007)
cu 
anaxena spune:
m-am trezit amarata rau de tot:
dureri de ligamente
dureri de spate
dureri de cap
oare ce-ti potzi dori mai mult??
nu pot sa merg!!ma intzelege si pe mine cineva??
Ana-Maria
32+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 53 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
M&M spune:
ADEVARAT C-A INVIAT!!!
Sper ca ati petrecut frumos aceste zile!!!! Eu incep sa il simt pe bebe din ce in ce mai bine..E atat de nazdravan!!!
Imi da trezirea la 6.00 dimineata...![]()
Narcisa, multa sanatate!!! da' cum ai reusit sa te imbolnavesti???? 
Cristina
24+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
M&M spune:
quote:
Originally posted by anaxena
m-am trezit amarata rau de tot:
dureri de ligamente
dureri de spate
dureri de cap
oare ce-ti potzi dori mai mult??
nu pot sa merg!!ma intzelege si pe mine cineva??
Ana-Maria32+
am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!
AMR 53 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
Ana, dureri de spate, de cap si de ligamente am si eu si cred ca si restul fetelor. Numai ca la tine probabil sunt mai acute , tu avand si sarcina mai inaintata...Las ca mai e putin si o vei tine pe Maria in brate si vei uita de aceste dureri..

Cristina
24+ ,cu
Mihai Daniel " Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Ralu79 spune:
Hristos a-nviat!
Am reusit sa ma rostogolesc si eu dupa laptop
Da' stiu ca am reusit sa mananc ceva zilele astea, nu gluma![]()
![]()
![]()
Noi de Paste am fost doar in vizite (parinti, socri), iar eu nu am gatit absolut nimic- am luat tot de la parintii nostri, asa ca foarte obosita de la treaba nu sunt.
Saptamana aceasta sunt libera si apoi mai merg 2 saptamani la servici si gata programul artistic
Sunt convinsa ca dupa 2 saptamani de stat acasa imi va fi dor de servici, dar mi-am construit deja biblioteca pe care vreau sa o citesc atunci.
Sper ca sunteti bine toate.
Narcisa- sa ai grija de tine.
Pupicei tuturor
Ralu
28
Miruna
Nati spune:
Buna fetele,
narcisa, naspa tare cu raceala,ia orice numai sa-ti treaca.
Eu nu stiu ce e aia raceala de vreo 6-7 ani, nu am racit, nu stiu cum reusesc, sper sa o tin tot asa, ca tare nasoala stare e.
Biribu, sa stii ca eram cu stres din cauza kg-lor prin februarie, cand imi tot zicea medicul ca ce tot fac de ma ingras, da acu de cand am schimbat medicul si e mai intelegator cu foamea gravidei, stau relaxata.
Bine ,nici nu bag in mine ca inainte, numa ca dulciurile astea bata-le vina, ele ma fac sa nu mai incap in oglinda
.
Vorba ta, dam noi jos dupa momentul urlator
, rad eu rad, da nu-i rasul meu.
Pup fata!
Merg sa vad ce mai fac vinetele mele umplute, comanda speciala de la sot, ca nu mi-a ajuns cat am stat in bucatarie, cica mai trebui putin sa fac norma intreaga
.
Sa o sun pe Mona sa vad ce face.
Numai bine si aveti grija de voi!
32+
Nati spune:
Am vorbit cu Mona, va pupa si va ureaza Paste Fericit la toate fetele.
Sangerarea se opreste 2-3 zile, apoi iara apare, asa ca va sta in spital pana la nastere.
In rest e bine, atat cat poate ea de bine, departe de casa, de Cristian de atata vreme, dar incearca sa fie optimista si cu credinta in Dumnezeu ca totul va fi bine pana la final.
Am inteles de la ea ca si Irda este in spital internata, probabil are sa o tina si pe ea in spital pana la nastere daca nu se reglementeaza situatia, are contractii, colul e sters si dilatat, sper ca am inteles si m-am exprimat bine.
Cine are nr de telefon si poate lua legatura cu Irda, sa o sune, sa vada ce si cum e.
Sper ca e bine si va fi ok pana la final.
Si cam astea sunt vestile din deplasare, aveti grija de voi si burtici.