Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (60)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Noi suntem pe fuga ca ne pregatim de mers la spital, vai sper sa nu ma mai cheme pana nasc ca sincer nu mai am chef de atatea plimbari.
Am citit din urma tot da asa la foc armat.
Nati ma bucur tare mult sa aud ca sunteti bine, lasa kg le dam noi jos si eu am zis ca Biri ca de data asta o iau mai incet ei de unde. Asta este mai e putin si ne putem apuca de diete si sport si etc.
Narcisa insanatosire grabnica.
Biri doareee tareee. A mea si azi dim a dat trezirea nici taicasu nu era treaz sa mearga la munca da a avut ea grija de el. Eu nu stiu ce sa ii mai fac ca degeaba o culc mai tarziu degeaba incerc toate trick-urile tot asa se trezeste daca asa vrea ea. Ei asta este acusi mai vine inca un bebe si atunci am sa zic ce bine era cand ma trezeam odihnita la 6.
Anaxena si eu abia merg ma apuca cateodata o durere de sold de zici ca is anchilozata da na ce s afac asta e suport mai e putin si trece. Please daca nu ajung eu si scrieti mai multe pagini sa deschizi un capitol nou.
Gata fug ca daca mai stau pierdem trenul.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Hristos a inviat!!!!

gagici nu am citit mare lucru din urma, nu am avut timp sa intru....va salut pe toate!!

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

mada il deschid de acum ca tot am am ajuns la pag 20

Ana-Maria32+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 53 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

capitol nou aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonitza11 spune:

Buna fetelor, in primul rand Hristos a Inviat! Eu sunt noua, sper sa ma primiti printre voi. Imi pare rau ca nu v-am descoperit mai repede pentru ca am nevoie ca toate burticutele de sfaturi si incurajari. Sunt insarcina in 24 de saptamani, am o sarcina cu destul de multe probleme si nu e zi sa nu ma rog la Dumnezeu si la bebelina mea sa mai stea acolo la mami in burtica. Sper sa mai aflu de la voi lucruri utile prin care ati trecut voi pentru ca eu ma sperii din orice mai nou si chiar as vrea sa nu mai fiu asa panicata si sa gandesc pozitiv ca sa nu ma stresez si me mine si bebelusa si pe cei din jur inutil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina.zev spune:

Salutare
Este prima data pe acest forum si nu prea stiu cum se face :). Noi asteptam un baietel, tudor, pe 26-28 august. Am nimerit bine?
O zi buna!

Mergi la inceput