Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 18
anaxena spune:
Hristos a inviat,burticoaselor!
noi am petrecut Pashtele in familie
azi mergem la nashi,adiq peste vreo ora
bb ma cam supi,de fapt uterul care se tot contracta,dar sunt contractii nedureroase
Ana-Maria
32+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 56 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
mcoca spune:
Cristos a inviat!
Si noi am fost ieri in deplasare, la prieteni, unde am sarbatorit pana seara. SAmbata noaptea am fost la inviere si am luat pasti.
Mada, uite eu ce mai vreau sa fac pentru botez:
- chec sarat (cu masline si sunca presata)
- eclere cu branza
- drob de pui (pe care o sa-l servesc rece)
- cozonac de carne
- rulada umpluta cu pateu si castraveciori
- ardei cu sunca (se amesteca branza dulce cu bucatelele de sunca, se umplu ardei grasi rosii si se taie felii).
Azi la noi iar ploua
.
Vicky
31+ si
Maya
AMR -9
Bebele casei
bujo spune:
Adevarat a inviat! Ce fac burticoasele mele? Noi am petrecut in familie, am facut vizite la bunicu si la unchi si am ajuns acasa pe la 1 noaptea
Am mancat de-am rupt locul, drob, salata boef, ciuperci cu smantana, ciorbita si friptura de miel, prajituri si pasca. Bun bunut, azi am papat numa niste cereale cu lapte ca eram full.
Mada chiar ma gandeam... oare n-ar trebui sa aveti si un nume de baietel pt orice eventualitate? Just in case.
La cununie ai putea sa mai faci niste crochete de cascaval. Sunt bunute si nu se fac greu. Eventual niste rulouri de piept de pui umplute cu branza cu marar sau cu ciuperci. Iar ca desert ti-as sugera un amestec de fructe. Tai cubulete fel de fel de fructe si le infingi in betisoare ca la frigarui. Apoi in fingi frigaruile astea intr-o jumatate de pepene. Arata bestial si e si ceva usor. Eventual pui langa si un bol cu sos de ciocolata sa intinga musafirii "frigaruile".
bujo
28+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
MissJJ spune:
Revenim si noi dupa putin nanitz la pranz, eu tare as mai fi dormit da cineva a hotarat ca gata am dormit prea mult.
Vicky, Bujo ms de sugestii.
Suna bine si ardeii cu branza si chestia cu fructele si pepenele. Numai de as gasi un pepene bun si frumos.
Legat de nume si data trecuta si acuma ne-am uitat la nume si de fata si de baiat si ca si data trecuta nimic de baiat nu ne-a placut.
Adik nu am gasit ceva sa zicem asta e. Nu stiu cum se face, da o sa ma mai stradui sa ma mai uit ca daca totusi...Si data trecuta am zis ca hai totusi sa avem si de baiat daca au gresit astia da avusesera dreptate si a ramas fetita, acuma om vedea noi ce si cum. Eu ma mai tot uit pe liste cu nume in fiecare zi.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 9 saptamani
anaxena spune:
am venit de la nashi si am impresia ca o sa ma sparg,asha mult am mancat
exact cum spuneam ,tare linishte a fost de Pashti
Ana-Maria
32+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 53 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
atb spune:
Buna, fetele! Ce va mai chefuiti voi, care pe unde! Am fost si eu plecata ieri la ai mei, apoi cu ei impreuna la socri, azi iar am fost la ceva veri de-ai sotului si in sfarsit sunt acasa, parca m-au cam obosit sarbatorile astea, mai intai curatenia si gatitul, apoi vizitele si mancatul pe rupte... Abia am asteptat sa ajung acasa sa stau linistita in pat...
Vad ca e liniste mare pe-aici...
Mada, vazut pozele si cu leaganul si cele din gradina, Ari ca de obicei e o printzesa dulce-dulce, uneori cand o vad ma gandesc daca voi avea si eu o fetita vreodata, sau voi fi doar mamica de baietei? Sunt abia la primul bebe, si ma uneori ma intreb daca o sa fiu o mamica buna, daca o sa fiu in stare sa-l fac si pe urmatorul, pentru ca noi ne dorim cel putin 2 copilasi. Si eu ma vedeam mamica de fetite, acu stiu ca toate se invata pe parcurs, dar uneori ma panichez, mai ales ca inca nu am gasit nici un nume de baietel care sa ne placa la amandoi... asa cum ziceai si tu, e greu cu numele de baieti, la fete aveam o gramada in cap.
Sun, ce mai stii de Turtu? eu am tot asteptat zilele astea sa ma sune si inca nu m-a sunat, ma gandeam ca ma va suna mai intai pe mine daca tot petrece aici, alaturi de parinti...
Pupici la toate !!!
Fug sa ma intind ca tare mi-s obositaaaa...![]()
Adriana
25+ 
narcisa.s spune:
Biri, multzumesc de raspuns...nici noi n-am facut nimic de Pasti, mi-am scos doar barbatul la restaurant
Nati, o sa fie bine bb-loiul...M-ai lamurit cu arsurile, sper ca nu ti-ai mancat barbatul intre timp.Si ne bucuram taaaare ca vei naste natural si ca va fii ok
Sunule, ti-a trecut gatutzul mama...ca m -a apucat pe mine, nici nu pot sa inghit...Si cum a ramas, ai urcat scarile de la manastire cu Galu?Trebuie sa fai ca atletii de la saritura in inaltime, stii, sa vizualizezi saritura mai intai si dupa aia sa sari...Daca imi intzelegi exprimarea ca stau cam prost cu neuronii in perioada asta. Ti-ai adus bestia acasa?Cred ca se bucura de nu mai poate
Mada, din nefericire singurul lucru care imi vine in minte sunt chifteluzele si niste ardei umpluti cu branza si cu ceapa.Multumim de numele de pe listutza
Sursula, este bine si cu chistul ala nemernic.Si optimismul tau e foarte bun.Pupam fata, ne bucuram ca-ti place Anais, am vazut ca si la Ralu ii place
Danangie, bine ca ai intrat ca nu ne-ai mai dat vesti.Pup fata frumoasa
Caprioara, bravo...Deci ai terminat cursul si tati are diploma...
Dia, nu esti singura cu starile astea, stai linistita...Nervi nu prea am dar cu oscilatiile stau foarte bine, adica trec bine de la o stare la alta!
Felicitari pentru baietel MaryB, Doamne ajuta!!
Marimar esti o scumpaaaaa.Mare dreptate ai, din nefericire eu cel putin nu stiu exact cum sa ma bucur.Dar o sa inteleg mai bine dupa ce o nasc pe Micuta Sirena si poate, daca imi ajuta Dumnezeu, la a doua sarcina
Irda cum sunteti puiule?Ce a fost cu secretia aia?
Sibylle, e frumoooossss...si o sa fie si mai frumos cand vei sta intr-o parte cu Vladimir si in brate cu printzesica
Didi, Jjovana...peste ce nesimtzitzi ati dat.Oameni frustrati, ce vreti
Kimmy, sigur ca toate ne bucuram de sarcina dar fiecare om reactioneaza diferit in situatii diferite. Eu sunt inhibata de exemplu, ma sperie multre lucruri, mi se pare ca nu mi se intampla mie, cateodata am impresia ca sunt denaturata, nu prea vorbesc despre sarcina mea, in fine, multe altele...Dar ma gandesc ca e o binecuvintare de la Dumnezeu pentru familia noastra si multzumesc pentru asta.Nu cred ca a vrut nimeni sa spuna ca nu ne bucuram de bb-i.Pup burtica de ardeleanca
Bujo sper ca acum s-a rezolvat problema cu contractiile si ca totul e in regula
O invidiez pe Turturelu'
Botiiiiii...grija mamaaaaa...smochine cu nuci???Si io????Cum e Gargaritzuca?
Ankalaura pai vezi iubita ca poate rezolvi cu mesteru lui Caprioara.Ce a facut Eliza de Pasti?
Aici ploua si e urat, bate vantul si vuieste oceanul.Noi suntem in pat, de aseara ne-a luat durerea de gat, de abia inghit, am avut si ceva frisoane si dureri musculare, febra nu prea, azi dimineata era vreo 37 acum vad ca a mai scazut. Cum zicea si Biri, nici eu n-am simtit sarbatorile, carnitza de miel n-am cumparat ca imi pare ca mieii de aici au alta forma si ma gandeam eu ca si alt gust si n-avea rost...Micutza Sirena se misca, da din maini si din picioruse, tati a plecat la business, domnul cu renovatul n-a venit ca sa ma lase sa ma odihnesc, sa nu faca zgomot si praf, vine maine dimineata...Cam astea sunt noutatile.Eu imi dau seama cum trece timpul vazand semnatura Anaxenei...Pup
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (26+)si Vil asteptand o 
AMR 14
narcisa.s spune:
Mada, Ari intr-adevar are un zambet special...Mie imi place ca-i zambeste toata fatza!
Atb-ule, sotzul meu are trei baieti mari din prima casnicie.Si-a dorit o fetitza tare mult, s-a tot rugat la Doamne Doamne sa-i dea o fetitza cumva si uite ca se pare ca a aparut...Asa ca nu te gandi ca o sa fii numai mamica de baietzei, ai o gramada de timp in fatza. Eu imi doream baiat si aveam doar nume de baiat in cap...Eu sunt speriata cateodata ca daca nu voi stii, ca daca la fie-mea nu o sa-i placa de mine, ca daca nu o sa ne intzelegem, nu o sa ne adaptam, n-am nici efuziuni de dragoste fatza de ea inca, mi se pare abstract e se intampla...doar vad ca burta creste si sunt convinsa ca la un moment dat ma voi transforma intr-o mamica acceptabila
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (26+)si Vil asteptand o 
AMR 14
Alina Maria spune:
Adevarat a inviat !
Sper sa fii petrecut un Paste Fericit alaturi de cei dragi fara probleme .
Noi nu am facut nimic deosebit , am mancat miel , pasca si cozonac si cam atat .
In seara asta relax , un film si popcorn cu cola .
Pe maine va pup !
Alina
32
si
Mandy Stephanie 3 ani
http://community.webshots.com/album/563022521Iznlso
dana81 spune:
HRISTOS A INVIAT!!!!
Ce fac burticile?
Eu nu am simtit Pastele asta, din pacate...abia in seara asta vine sotul meu, poate maine voi recupera si eu ceva, nu am putut dormi noaptea deloc, dorm pe apucate ziua...vai de mine!!!! Sunt irascibila si obosita!!!
Ma dor fff tare oasele de la vreme, de la greutate, nici eu nu mai stiu...
Gata cu vaicarelile, nu vreau sa va supar si pe voi...dar, na...la cine sa ma plang si eu...
Revin cu o stare mai buna!!!!
26 si
CLARA ANDREEA