Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (60)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

CHRISTOS A INVIAT!!!!!!

Sa fiti sanatoase voi si ai vostri cei dragi, sa aveti bb-i sanatosi, inteligenti si frumosi ca voi, sa va aibe bunul Dumnezeu in grija Lui!!

Nu am prea apucat sa intru, casa e cu fundul in sus, laptopul e sub un maldar de ceva dar terminam saptamana viitoare si totul reintra in normal.Noi suntem bine, sa mancati o felie de cozonac si sa ciocnitzi un ou si pentru noi!!

Va pupam!!SARBATORI FERICITE!!

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (26+)si Vil asteptand o

AMR 14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

ADEVARAT C-A-NVIAT !!!

Lumina din Noaptea Sfanta sa va incalzeasca sufletele si sa va insoteasca pe cararile vietii! Sa fiti binecuvintate voi si pruncii din pantecele voastre, familiile si toti cei dragi voua!
Sarbatori fericite!!!
Va pup cu drag, pe fiecare in parte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Hristos a inviat!

Ce faceti fetelor? Sper ca sunteti toate bine.
Biri nici eu nu am gatit nimic tare extra special am stat mai relaxati anul asta, am vopsit oua si in rest papitza mai de zi cu zi ca nu am avut musafiri sau ceva si la cat papam noi trei...
Am pus poze pe picasa cu printesa si oul, cand am terminat ouale a venit sa isi aleaga si ea unul si a ales unul rosu l-a spart cu bunicu' la laptop si apoi l-a papat jumi juma cu tati. Primul ei outz de Pasti. Ca na anul trecut era prea mica si nu stia ea ce si cum.
In rest is happy ca am reusit sa dorm asta noapte nu m-a chinuit maseaua mai deloc. M-a chinuit destul ieri. Asa ca sunt mai odihnita azi.
Azi vroiam sa mergem la gradina zoologica dar vad ca e asa si asa vremea ei au zis azi ca ploua de numa, heavy rain, acuma om vedea oricum daca mergem mergem dupa ce se trezeste fata si intre 12 si 2 asteptam si livrarea de la tesco, deci oricum nu putem pleca. Daca nu va fi destul de frumos afara o sa mergem weekendul urm.
Eu is prin zona deci ca Flo face nani se odihneste si el si noi bantuim pe aici amandoua, fiecare cu ale ei, eu calculatorul si muzica fata desenele si jucariille. Fiecare cu ce-l doare.
Pupici si mai trec pe aici sa vad cine ce mai zice.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Hristos a inviat Sa aveti o zi minunata alaturi de cei dragi.
Ce faceti iubitelor?
Ati ciocnit ouale rosii?
Noi am fost la inviere aseara, am luat lumina si ne-am intors cu ea acasa, dupa care ne-am bagat in pat ca eram obositi amadoi. Acum ne-am trezit, am papat ceva (bineinteles ca asta e activitatea principala zilele astea) si acum ne pregatim sa plecam in vizitele obisnuite pe la ai mei, pe la socri, pe la bunici, etc. O sa fe o zi lunga. Maine avem programat gratarul cu prietenii si tot asa...Numai sa fie frumos, cald si sa nu ploua.
V-am pupat dulce

Anna 28+ cu Maria
AMR 12
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Hristos A Inviat!
Cam slaba activitatea pe aici in prima zi de paste,se vede ca va distrati!
Dilara Maria

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

HRISTOS A INVIAT!
Fetelor cred ca am sa intru si eu in clubul celor cu disconforturi in sarcina:de vreo saptamana am inceput sa ma simt grea,ma ridic greu din pat,de pe scaun,de aplecat nici nu mai vorbesc.Daca acum la 30 de sapt ma simt asa ma gandesc ce voi face inca 10 sapt?

Tecky 30 sapt

Mergi la inceput

Ce faceti fetelor? Toata lumea e prin vizite?
Noi pe acasa am vrut azi sa iesim da vremea a fost cam capricioasa si am stat cumintei, eu am reusit si eu sa dorm la pranz sa ma odihnesc putin si acuma am facut niste budinca in trei culori adik zmeura, ciocolata si capsuni, din alea gen dr oetker aici nu este firma asta da avem de la o alta firma asemanator si acum am pus sa fac un gratarel de pui cu piure si salata de varza si sa pregatesc aluatul pt reteta data de Boti cu dorayaki si pun la frigider aluatul si dupa ce termin cu papitza numai sa le prajesc.
Na cam asta de la noi vad ca burtica m-a cam chinuit azi nu stiu de la ce cam intepaturi, intarituri etc, speram sa se linisteasca.
Ma duc la bucatarie si mai trec pe aici poate mai ziceti careva cate ceva.

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna dimineata tuturor! V-ati trezit? Haideti la o si o felie de cozonac. Cum e vremea pe la voi, ca la Bacau e tare urat afara - e frig si plin de nori, sigur o sa ploua. Si noi planuisem azi sa iesim la gratar cu gasca... Din pacate nu cred ca mai mergem, dar vedem noi cu ce inlocuim...

Anna 28+ cu Maria
AMR 12
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Neatza!

Anna vin eu la o felie de cozonac si o ciocolata calda.
Eu azi sunt f in verva vad, momentan vad mai tarziu cum voi fi.
Fata s-a trezit de dim cand a plecat Flo la 6 si 10 asa ca m-am trezit si eu am avut multe rufe de strans si pus la locul lor apoi am scos toate gecile si blugii si ce mai erau mai groase care trebuiau spalate si le-am bagat la masina, am curatat bucataria e luna ca ce era aseara in ea, , si acuma am zis hai sa vad ce fac fetele si sa pap micul dejun.
La noi vremea vad ca e frumoasa adik e soare nu f cald putin vant dar oricum e placut si soarele asta parca iti da energie. Poate de aia is asa in verva, plus ca stiu ca maine tre sa merg la spital dim tre sa vad la ce ora ca am uitat si atunci maine nu prea apuc sa fac multe asa ca termin azi ce mai am rufe si alte chestii ca maine dim e pierduta cu mersul la spital, sper sa nu am mai cheme prea des de acuma inainte ca nu prea am chef sa bat atata drum cat nu mai trebuie facute analize si totul e ok, acu tre sa astept sa treaca mai repede sapt si sa vina momentul cand ne vedem cu bebe.
Tot am emotii si ma tot gandesc vai daca cumva i-a crescut ceva intre timp si de fapt e baiat si noi nu avem nici nume si nici hainutze de baietzel.
Tecky si eu ma simt ca vai de capul meu ca obosesc rapid ma inteapa si dor toate alea, daca stau mai mult intr-o pozitie abia ma mai misc de zici ca is ruginita si tot asa. Da lasa ca mai e putin si trece.
Micky ce mai faceti? Ce face burtica? Ai fost la medic sa il vezi pe bebe? Sau cand mai mergi? Pupici multi si tie si la fetite.
Fetelor hai veniti cu idei ce sa fac pt antreuri pt 24 mai da sa fie ceva mai usor si mai rapid ca sa nu stau prea mult la bucatarie. Am zis ca oricum fac niste salatat de vinete plus platouri cu mezeluri, branzzeturi si legume proaspete plus niste salate din astea de la evrei f bune una cu morcov si telina una cu orez si una cu varza si morcov. Da ce sa mai fac pe langa tot asa ceva antreuri mai usurele si mai altfel?
Ca pt gratar am sa pregatesc frigarui cu pui/porc/curcan si legume plus pulpe si aripioare tot la gratar si mici. Langa servesc cartofi prajiti din aia facuti la cuptor si cartofi noi cu ceapa verde si patrunjel iar la desert ceva inghetata si un tort si fructe.
Cred ca e de ajuns nu? Voi ce ziceti veniti cu idei please.

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Hristos a inviat!
Am intrat si eu acum pe forum, suntem la parintii mei si ne simtim foarte bine, am reusit si eu sa dorm bine in ultimele nopti, cred ca din cauza poluarii din bucuresti nu mai dormeam bine .
Ai mei au facut o gramada de bunatati: tata a facut cozonac si drob, mama ciorba de miel si o sa faca si friptura, n-a facut inca pt ca deja avme prea multe; noi am facut salata boef.. si multe alte chestii. Numai vremea asta mohorata de afara ne cam deranjeaza, dar asta e, speram sa se indrepte sa putem iesii si noi la o plimbare, ceva.
Deocamdata cam atat, va pe toate.

Didi 28+

Mergi la inceput