Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 16
Kimmy spune:
Pffuuu Boti ce mi-ai facuuuut!
Mor aici de pofta.
Caut eu reteta inca o data,zic,hai s-o fac.Ma uit in frigi....oua pauza.Zic nu-i nimic,ma duc si cumpar ca doar e aproape magazinu...Ma uit in portmoneu,bani ioc
.Acu nu mai pot de pofta...
trebuie musai sa ma duc sa scot bani de pe card.
Macar mai trece timpul ca sotul nu ajunge inainte de ora 10 asa ca...
Kimmy
31+
Erika
AMR 9 saptamani 
Bebele familiei
MissJJ spune:
Boti eu is pe aici prin zona mai merg in curte cu fata mai venim inapoi ca nu poate sta intr-un loc prea mult timp, eu ma tot fac ca uit ca am masele dureroase ma tot gandesc ba la una ba la alta poate nu ma mai doare.
Am pus ouale la fiert sa le vopsesc am pus cate trei pt fiecare culoare am rosu, galben, verde si albastru sper sa iasa frumos.
Acu intrebare intrebatoare: nu am praf de copt am numai bicarbonat de sodiu, ala e bun in loc de praf de copt sau se paote folosi cumva? Ca daca nu am sa comand praf de copt ca sa pot face reteta aia ca tare bine arata.
Tiramisu e bun tare si mie imi place, eu mai am niste budinca as face ca iese buna si am luat niste capsuni sa facem niste capsuni cu smantana alea ne plac mult.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 9 saptamani
Kimmy spune:
Imi spune si mie cineva aproximativ cate linguri sunt 100g zahar si 200g faina?N-am cantar 
Kimmy
31+
Erika
AMR 9 saptamani 
Bebele familiei
boticelina spune:
Kimmy 200 gr faina e o cana nu chiar plina ochi si 100 gr zahar o cescuta, la fel, nu foarte plina.
Mada nu cred ca poti folosi bicarbonat in loc de praf de copt, ala se stinge cu otet, e alta tehnologie... Da, si mie imi place budinca, merge sa si papati clatitutele alea cu budinca alaturi sau in loc de umplutura pe ele.
Io doar ce am facut schimbul de produse, a venit tata si eu am predat dulciurile si am primit drob, ciorba de miel, friptura si spanac. Draga de mama mi-a trimis pana si salata gata facuta, plus un buchet urias de liliac alb si mov, care miroase demential 
Monica
28+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)
"If you are unware of your choices, then you have none"
Kimmy spune:
Intre timp m-a sunat sotul,peste o ora e acasaaaaa 
Si vine cu "bagaj",adica musafiri...Cum au fost plecati o saptamana,nu le-a placut mancarea de acolo,asa ca am primit task
sa fac o coirbita taraneasca.E aproape gata.La fel si "clatitele" sunt deja preparate,la frigi,trebuie doar prajite si savurate.Pana la urma am pus ingrediente "la ochi",cam 4-5 lg de zahar,si vreo 10-12 de faina.Consistenta parea ok.Sa vedem ce a iesi.
Boti,super ca e gata deja facut schimbul!Super viitoare mama,super parinti 
Mada vad ca si tu tot harnicuta,sper ca deja le-ai pus deoparte si te-ai dus la relache,ca meriti pe deplin 
Inca o data va doresc Paste Fericit,multa sanatate,si sa incercati sa va relaxati cat mai mult,sa profitati pe deplin de sarbatoare,lasati-va rasfatate ![]()
Kimmy
31+
Erika
AMR 9 saptamani 
Bebele familiei
Biribu spune:
buna fete!
si eu pe aici, ma simt supercomlexata ca eu nu m-am bagat la gateli din astea strasnice, dar cum miine mergem in vizita iar acasa suntem doar noi, pitica nu maninca asa chestii oricum, am ales sa ma relaxex anul asta...mai ales ca m-am balenizat asa de rau 
ce fac burticile si bbii? sper ca toti stau cuminti la dospit ca si cozonacii...
eu sunt dintre cele care declara ca nu e pregatita de nascare inca, dar culmea ca nu de dragul burtii ci pt ca stiu ce va urma...
nu mi-e teama sa recunosc ca trimestrul 3 nu e mare placere, nu mor de placere sa car asa un burtoi imens si sa ma doara toate cele... mi-a placut al doilea trimestru, stiu ei de ce ii zic perioada de gratie...
dar e oricum mai simplu acum cind daca vrei sa zaci/privesti la tv/sa nu faci nimica... inca se poate, cind apar minunicile s-a terminat cu programul de voie, intram la stapin 
fetelor eu vreau sa va urez inca o data SARBATORI FERICITE alaturi de cei dragi, pt mamicile de bb 1 o sa vedeti ca de-acum toate sarbatorile vor fi altfel, le veti vedea in curind si gusta prin prisma unor ochisori mici de copil, e extraordinar cit ne schimba viata un mic omulet!!
va pup pe toate cu drag 
31+
Mami de Anna (5.02.2007)
cu 
Tecky spune:
Mada imi pare atat de rau ca te doare maseaua si ca nu poti face nimic sa-ti treaca!Foarte frumoase pozele din gradina!
Boti foarte harnicuta ai fost azi,numai bunatati ai facut!
Corinuk superbe pozele cu tine!
Eu ma pregatesc sa ies cu o prietena in oras la un suc dar revin mai pe seara!
Pupici la toate 
Tecky 30 sapt 
anaxena spune:
am ajuns si eu acasa..eu n-am gatit nimik ca facem Pashtele la ai mei si s-a ocupat mama de tot
ma bag la un borssh de fasole adus de la Galatzi si vb dupa
Ana-Maria
32+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 56 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
tiberica spune:
Fetelor, se pare ca sunt singur ape aici, la ora asta. Peste putin timp ma pregatesc sa mergem la biserica si pe urma abia astept sa pap ou, drob, pasca si cozonac si chiar o sa beau un pic de vin rosu.
Mada imi pare rau ca te doare maseaua in perioada asta...pupam sa treaca.
Biribu te pupam si eu si Karina!ai intrat mai rar , chiar iti simteam lipsa.
Azi am gatit drob, fripturica, snitele si rosii umplute.Cozonacii si pasca si ciorbita am facut-o de ieri. Sotul m-a ajutat cu curatenia la parter si fetita a facut curat sus la ea. Nu-mi venea sa cred...ce
draguti au fost, de la sot ma asteptam dar de la Alina...
Boti, ca tot stii atatea retete poate stii cumva si cum se fac papanasii ca sotul meu ii adora si vreau sa-i fac intr-o zi surpriza...
Pup toate fetele !!! LUMINA IN SUFLET sa avem !
tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 26+
Dai Vointa , Iei Putere!
bujo spune:
Fetele io crek sunt singura care n-a ridicat un ac. In afara de Mona saraca, care face pastele in spital. Am stat in pat azi, m-am vopsit, am facut un dus si cam atat. Mama si sotu s-au ocupat de toate. La biserica nu ne-am dus ca nu ma risc sa merg atat pe jos si sa stau si in picioare.
Vreau sa va urez un PASTE FERICIT, sa va umple inimile de liniste sufleteasca si sa asteptati impacate si fara teama pe cel mic.

bujo
28+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo