Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 15
mcoca spune:
Un Paste Fericit! si de la mine.
Va pup pe toate fara exceptie.
Vicky
31+ si
Maya
AMR -9
Bebele casei
Nati spune:
Buna fetele,
Se vede treaba ca sunteti bagate rau in oale, cratiti si cuptoare, sa aveti spor, sa iasa mancarea buna buna.
Va doresc un Paste Fericit alaturi de cei dragi!, si aveti grija de voi si burtici.
Eu mai am friptura la cuptor si am terminat cu mancarea de Paste.
Pup fetele si sa aveti parte de timp frumos, si sa va simtiti bine in compania celor dragi.
31+
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
Kimmy spune:
Mneatzaaa!
Boti,gata cafeaua?![]()
Eu sunt entuziasmata azi tare de tot...parca as fi baut vreo ceva...
Diseara ajunge acasa sotul
...vai fetelor incredibil ce dor mi-a fost de el saptamana asta.Desi am avut ocupatie...nu prea m-am plictisit.
Harnicutelor,va invidiez.Eu nu fac nimic...fugim la parinti si facem pe lipitoarele ![]()
Incepe si la noi numaratoare inversaaa.Aoleu ce repede a trecut si saptamana asta!
AMR 9 saptamani 
31+
Erika
Bebele familiei
Kimmy spune:
Am incercat sa imi fac semnatura...sa vedem ce a iesit
Kimmy
31+
Erika
AMR 9 saptamani 
Bebele familiei
boticelina spune:
Buna dimineata! Pare tarziu dar am deja cozonacii la crescut 
Kimmy, inca mai am un sfert de cafeluta, sunt aici, dar cum toata lumea bucatareste sau a fugit...
Io azi mai am de facut doar cozonacii si tiramisu, am impartit preparatiile de sarbatoare cu mama, ea face mancarea, io dulciurile, ouale mi le-a vopsit o colega de munca pt ca noi le facem cu cerneluri tipografice si dupa fiecare culoare tre sa-ti cureti mainile cu diluant asa ca eu am fost scutita anul asta de oute, iar diseara fug la nasi sa facem invierea cu nanicii gargaritzei.
Eh, poate mai fac ceva curat intre timp, asa, de plictiseala, oricum e o faza care-mi place mult, cea a aruncatului chestiilor inutile ![]()
Monica
28+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)
"If you are unware of your choices, then you have none"
lcazangiu spune:
Ce fac burticile de pepenasi?
Cred ca ultimile pregatiri, yami yami, abia astept sa ma infrupt din bunatatile facute de pasti.
Eu acum am iesit din baita, ca tare bine si relaxant a fost, dimineata am facut curat si acum ma cam resimt, dar sper sa treaca repede durerea de spate.
Va doresc la toate un Paste Fericit plin de liniste si bogatie, alaturi de cei dragi voua.
Va pupa Lori
31+
David
Tecky spune:
Buna mamicilor harnicute!
Eu acum am terminat treaba:am facut drob si ciorbita de miel cu mama,am fost la cumparaturi,am bagat 2 masini de spalat ca 3 zile nu se mai spala si mi-am scos si toate hainele de vara si le-am schimbat cu cele de iarna.M-a apucat un pic nostalgia cand am vazut ce hainute frumoase si mici purtam anul trecut pe vremea asta.
Sper sa mai intrati pe forum fetelor si zilele acestea!
Va doresc tuturor un PASTE FERICIT alaturi de cei dragi!
Pupici la toate
si spor la treaba!
Tecky 30 sapt 
AnnaBaby spune:
Eu sunt terminata de oboseala. Gata, pot sa ma duc linistita la dus, ca totul e pus la punct. Am facut curatenie, am pus friptura la cuptor impreuna cu drobul, mama mi-a adus cozonacii, pasca si ouale si acum mai are de terminat salata beof pe care o luam mai tarziu. Pot sa ma ingrijesc si pe mine acum, sa ma rasfat putin cu o masca, cu niste arome in apa de baie...mmmm, abia astept.
Anna
28+ cu
Maria
AMR 12
vinebarza
bebe
poze
MissJJ spune:
Buna fetele!
Intru si eu pe aici. Pe mine ma rupe maseaua nu am dormit mai deloc asta noapte la 3 dimineata sunam la astia la nhs sa ii intreb ce mai pot lua si ce mai pot face, acuma sa rezist pana pe 14 ca la urgente la spital daca merg imi dau numai de durere ceva ibuprofen care cica e permis dupa 28 de sapt de sarcina si ma trimite acasa sa merg la dentistul meu, la care m-am inscris dar abia pe 14 mai pot merge, iar dentisti de urgenta exista numai cas putini si depinde daca esti in zona lor sau nu ca atfel nu accepta.
Deci mori incet si isgur.
In rest azi e cald si frumos de dim am mers cu totii in gradina Flo a tuns iarba fata s-a invartit pe langa noi si eu am mai strans buruieni si etc si apoi i-am scos la fata jucariile in curte am pus si rufele la spalat ca am trei masini si la cat e de cald se usuca rapid si dupa ce se trezeste fata o scoatem la aer in curte, iesim tot familionul la soare.
Avem si noi in sf o zi calda si frumoasa nu imi vine sa cred.

Acusi vopsesc si eu ouale ca a gasit Flo ieri vopsea de oua la magazinul romanesc si ca papitza nu fac nimic f namipomenit, creca am sa fac retete data de Boti ca tare yumii suna si am si miere si praf de copt. Si ca papa am comandat ceva mai special ceva muschi de porc uns cu toate mirodeniile numai sa il bagi la cuptor si fac niste cartofi si legume langa si o salatica si cam atata, ca oricum suntem numai noi deci nu are rost sa fac multa papa ca nu avem musafiri sau ceva.
Acuma ma duc sa pun ceva antreuri sa papam ca a luat Flo de la mag rom niste muschi niste salamuri sa mai gustam si noi ca la pret is duble decat alte produse, da is bune asa din cand in cand de pofta.![]()
Mai trec pe aici, merg sa pun si poze din gradina sa vedeti daca vreti.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 9 saptamani
boticelina spune:
offf, Mada tot nu te-a lasat maseaua?
Pare rau, e asa nasol, fix de sarbatori 
Sa stii ca japonezele sunt tare usor de facut si-s delicioase, doar sa nu sari etapa cu lasatul aluatului la frigider, ala-i secretul lor, in rest un-doi se fac. Mie mi-au iesit 10 bucati cam de 10-12 cm diametru.
Io acum am terminat si tiramisu, l-am bagat la frigi, abia astept sa vad cum iese ca de data asta l-am facut cu blat de pandispan nu cu piscoturi de sampanie.
Pup toate fetele
, hai mai treceti si pe aici sa mai dam din bot...
Monica
28+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)
"If you are unware of your choices, then you have none"