Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 14
bujo spune:
Irda daca e laptoasa atunci clar nu e lichid amniotic. Ala e perfect transparent, ca apa. Inseamna ca esti tu mai secretzoasa
Si io am secretii din plin dar la mine sunt mai cremoase si nu curg.
La mine s-au domolit crampele. Tot se mai strange burtik dar macar nu mai doare. Insa suntem destul de dezamagiti ca n-am mai reusit sa ajungem la socri. Asta e. Fetelor aveti grija cu shmotru asta, nu odata am auzit de gravidute care au nascut dupa spalat geamuri sau frecat podele. Mare grija.
bujo
28+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
anaxena spune:
am terminat si eu curatzenia!!!
noroc ca am doar parchet si gresie in toata casa,o canapea,2fotolii si un pat pe post de mobila baia si bucataria aferenta si atat!!!
si acum m-am bagat sa ma lupt cu jumatatea cealalta de pepene
Ana-Maria
32+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 56 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
boticelina spune:
Pupici la burtici again, am neeeet!
Asa ca am vazut burtici super frumoase de Gabriela, Corinuk, Tiberica, Camy_pus si Anaxena. Poate mai aud ca va plangeti ca nu sunteti frumoase ca ma supar pe voi.
Si, evident, ma declar ultra-indragostita de Ari, Mada daca nu erai asa departe veneam si-i furam un pupik, ca mor de dragul ei 
Acum, ca cica azi nu se munceste
, fac doar niste www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/18674/Dorayaki/" target="_blank">dorayaki, ca balesc pe reteta asta de-o saptamana, va zic intr-o juma de ora cum ies ca acum am aluatul la frigi
. O sa le halesc cu miere si dulceata de smochine cu nuci, yumiiii
Monica
28+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)
"If you are unware of your choices, then you have none"
Tecky spune:
Vai fetelor nici nu vreau sa ma gandesc ce liniste o sa fie pe forum in zilele ce urmeaza.Eu voi fii singurica,fara sot pt ca incepand de maine dimineata lucreaza 48 de ore.
Voi petrece Pastele cu parintii mei si luni vom merge la socrii.
Ankalaura mersi!
Didi acelasi lucru l-am patit si eu in Cora cu casa prioritara si sotul meu a apelat la un bodyguard.![]()
Bujo imi pare rau ca nu te lasa deloc contractiile,ai mare grija ca pot produce scurtarea colului.
Irda sunt sigura ca a fost vorba doar despre o secretie!
Sun pune mana si mananca mai mult si mai des,cum sa te hranesti doar cu pepene?
Tecky 30 sapt 
AnnaBaby spune:
Buna fetelor!
Eu azi am avut o zi infernala la serviciu, am crezut ca nu se mai termina, cand s-a facut 3 am fugit la propriu acasa, unde m-am bagat direct in pat sa fac nani. Asa ca acum sunt fresh si nu mi-e somn cum ar fi trebuit in mod normal.
Sotul se ocupa cu carnea de miel - o pune la bait - a facut el o "potiune" cu condimente, vin si alte minuni. Bineinteles ca avem prea multa si nu are cine sa manance atat, drept pt care acum i-a venit ideea sa facem maine si un drob si o ciorba de miel. Eu sincera sa fiu nu prea am chef, oricum pt pasca, cozonac, oua rosii si salata beof am dat "comanda" la mama. Dar mai vedem noi maine, parca nici nu-mi vine sa arunc atata carne.
Vad ca multe fete s-au anuntat deja ca vor pleca si nu mai intra pe forum cateva zile, oricum in weekend e liniste, dar acum o sa fie si mai si. Asa ca, pt a fi in ton cu toata lumea, o sa va urez si eu de pe acum UN PASTE FERICIT, multa liniste si fericire in case si in inimi. Sa va bucurati de aceste zile libere alaturi de familiile voastre! Si iepurasul sa va aduca numai bucurii 
Anna
28+ cu
Maria
AMR 12
vinebarza
bebe
poze
Gini75 spune:
Buna seara fetelor!
Stiu ca multe din voi vor pleca de sarbatori, asa ca va spun de pe acum PASTE FERICIT, sa fiti sanatoase si bucuroase!
Gini
boticelina spune:
Intru sa va zic ca japonezele sunt delicioase, deja am ros una, acum ma duc la nani.
Fetelor care nu mai intra le urez si eu un UN PASTE FERICIT, imbelsugat si stropit cu bucurie!!!
Ne revedem tommorow morning la cafea
, am net, beau cafeluta cu voi 
Monica
28+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)
"If you are unware of your choices, then you have none"
tiberica spune:
Pup fetele!
Acum am venit de la biserica.Am citit asa pe fuga cele scrise. Arata bine clatitele lui BOTI, o sa fac si eu ca tare bune or fi cu dulceata de potocale.
Azi am facut cozonacii si pasca , maine am drobul, friptura si sa vedem ce o mai fi si cat rezist...
Nu stiu daca mai intru maine pentru ca ai mei ma cearta ca m-am intins cu firul de la laptop in toata casa, ce-i drept il car peste tot, si ei vor sa dea cu aspiratorul...hahaha
Va pup si MULTA LUMINA IN SUFLET ! PASTE FERICIT MAMICI!
tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 26+
Dai Vointa , Iei Putere!
SunSmile spune:
Neata,
Noi ne-am trezit, bem cafeluta si apoi ne asezam la drum. Abia asteptam sa fim rasfatzatzi de toata lumea, sa stam in curte tolaniti pe sezlonguri si sa ne pupam cu bestiunea! Azi e si ziua nasului nostru, dar cum nu se cade sa petrecem, o vom face luni, pe malul Dunarii, la hotel.
Sa fiti cuminti, sa petreceti frumos, sa va odihniti, sa papati cu masura, sa va lasati alintate si sa aveti mare grija de burtici!
Sarbatori frumoase si linistite va doresc, dragelor!
Andreea, La multi ani! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, bucurii si impliniri alaturi de Theo, bebeloiul din burtica si sotul tau! Si multa putere sa invingeti toate obstacolele! O zi frumoasa iti doresc!
Va pup pe toate cu drag si ne auzim marti seara!
SUN
31+ 

Gabriela82 spune:
multumesc tuturor pt urari 

va doresc si eu de pe acum un Paste Fericit! care sa va aduca numai bucurii.
cu mult drag ptr toate fetele un big kiss 
30
Andreea-Paula
AMR