Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (60)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Irda si mie mi se mai intampla sa fie secretia asa cum ai descris-o tu si sa si curga cate un strop. Am patit-o chiar la ultimul control si dna doctor a zis ca e ok. Acush...pt linistea ta mergi sa te vada cineva! Tin pumnii!

SUN 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Irda, si mie mi s-a intamplat de ve-o 2-3 ori sa imi curga asa, mult si lichid, si nu a fost nici o problema. Dar bine, eu sunt cu candidoza si oricum am secretia mai abundenta decat ar trebuii . Oricum, sunt convinsa ca si la tine e ok, dar poti intreba doctorul ca sa stai linistita

Didi 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Buna burtici!!!

LA MULTI ANI GABI sa fii sanatasa si iubita!!!!

IRDA, stai linistita, la mine se intampla asa de la 12 s si atunci am crezut ca lesin de frica, am zis, gata pierd lichid, de unde, asa e scurgerea asta in timpul sarcinii la unele (ca mine) ffff abundenta, ca laptele dar fara miros, la altele deloc1!!!

Dr mea mi-a luat lama si a zis ca nu am nimic sa ma spal usor cu ceai de galbenele sau apa cu bicarbonat, dar eu nu am facut nimic din toate astea...daca nu e ceva rau...asta e! este doar un maaaaare disconfort!!!

Dar ca sa te linistesti fa-ti un control!!! Pupici!!!

VA UREZ DIN SUFLET UN PASTE LINISTIT ALATURI DE CEI PE CARE II IUBITI, LUMINA IN CASA, SI IN INIMI SI SA FITI FERICITE DRAGELE MELE

25+ SI clara andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Va multumesc de raspunsuri, dragele mele!

Sunt putin mai linistita, mai ales ca nu a mai curs de pe la 12!
Oricum ma duc in seara asta sa ma vada un doctor la spitalul la care o sa nasc!

Va pupicesc pe toate si aveti grija de voi si de bebeii scumpi!

Irda Bebe Antonia Gabriela

cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Dragi mamicute,

am venit sa va uram Paste fericit, multa lumina si caldura sufleteasca. Fie ca Sfintele Paste sa va gaseasca sanatoase si pline de voie buna!

Pupam toate burticile!

Monica 28+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii

Craciun si Rev

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Pfiuu aproape am terminat smotru. Mai am microundele si aragazul de spalat si blatul din bucatarie, in rest toata casa straluceste. Si mai e iarba nu am apucat sa o tund si mai trebuie sa spal masa de gradina, dar am facut ordine in gradina am maturat am strans din buruienile care au aparut am hranit pestii si s-a trezit fata si a trebuit sa iau pauza.
Asteptam acuma sa apara si tati, ca ne-a sunat ca e pe drum spre casa si pt ca am fost asa busy azi a luat el papa ceva takeaway ca nu am mai apucat sa fac si mancare azi, oricum tre sa fac si o comanda la tesco ca e gol frigiderul sa am cu ce face papa maine.
Afara nu e asa cald cum au zis astia , e placut da cam intunecat si mai bate vantul. Speram maine sa fie frumos cum au zis ei ca sa putem sta in gradina la aer curat.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

hey girls

irda si io fac parte din gasca de fete super leoarca, secretia e exact cu ai spus, si nu mereu e asa abundenta (dar de cele mau multe ori) ..si io patesc relativ des sa fac dus si apoi..in 5mic chilotii mi-s varza,,leoarca...fleasca sper ca si la tine sa fie asta si nu altceva!

pupici la fete..ca nu stiu dak mai intru..maine mergem la ai mei, apoi intr-o mini-mini vacanta
va doresc un muulta liniste sufleteasca..intelepciune si sanatate voua, familiei si pruncutilor nostri dragi !!!

Oana
22+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

buna fete pepenoase, intru pe fuga sa va urez:

LA MULTI ANI!!! PASTE FERICIT CU MULTE BUCURII SI MULTA LUMINA!!! PEPENASI SANATOSI SI VOINICI SI PAPACIOSI!!!

o sa fiu pe aici in weekend, duminica mergem la nasi dar in rest pe acasa... nu sunt sarbatorile deloc ca acasa, nu prea le simti...

admir iarasi harnicia intruchipata de unele fete, eu nu ma simt in stare, nus ce voi gati, miel noi nu mincam, poate ma bag la o pasca...

irda eu nu cred ca e lichid amniotic, acela e clar transparent, nu albicios, stai linistita.

va pup pt moment si mai intru mai incolo

31+

Mami de Anna (5.02.2007) cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_p spune:

Salutare fetelor, eu n-am mai scris tare de muuuult, n-am mai putut intra pe forum, aici e vacanta, si mai intru si eu pe net cate-un pic si rar, de pe unde mai apuc.

Am fost azi la controlul de luna a 6-a, bebe e bine, colul sta cuminte lung si inchis, si se pare ca am slabit o jumatate de kg de luna trecuta!!! .

Am inceput si noi in sfarsit sa cumparam lucruri pentru , am inceput cu cele mai mari. Deci prima achizitie: carucior cu scoica si landou, www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=2&subcategorie_id=7&produs_id=770" target="_blank">asta.
Mai avem si un patut pliant cu saltea. De acuma ne ocupam de hainite si bibe si restul.

Va doresc si eu un un Paste Fericit!!!

www.flickr.com/photos/cristina_pop/" target="_blank">Cristina 24+

Don't cry because it's over; smile because it happened!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Pfuiii, ca m-am mai asezat si eu sa respir, ca tare am fost prinsa intre atatea de facut, instruit, alea alea.

Acush am si papica in cuptor si abia astept sa fie gata, pt ca am mancat un mar si 3 bucatele de pepene azi...

Si fii-mea exerseaza vreun dans exotic, e clar! Sau nu stie ca prin piele nu poa' sa iasa...hmmmm...burta mea nu mai e rotunda...e in toate formele!

Vaaaai, am scris numa' despre mine...cat egoism...ma scuzati! Io o sa plec maine la ai mei si abia asteptam dar marti dupa-amiaza suntem inapoi. Cu bestiosu!

Ahhh, am vorbit cu Turturelu...e in Romania de ieri si se bucura deja de bunatatile pregatite de familie.

SUN 31+

Mergi la inceput