Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 12
dia_filipas spune:
Salut fetele!!
Am fost aseara la eco, Mirunica e bine, are 1300 gr si e extrem de pudica. A vrut dr. sa se uite iar de sex, sa fie sigur ca a ramas Mirunica si pe cand s-a apropiat cu ecograful, fetita mea scumpa i-a dat un sut si s-a intors
(am simtit si eu sutul pe burtica). Dr. s-a mirat ce domnisoara pudica am, eu i-am zis ca e plina de personalitate
, doar va fi leoaica!!...si m-am bucurat ca pe cand o fi adolescenta o sa rasuflu usurata, daca de pe acuma "pasarica" ei e off limits
! In rest nu mi-a dat prea multe detalii, e totul bine, in grafic.
Eu azi am program de smotru
, ultimele retusuri.
VA UREZ UN PASTE FERICIT!!! 
SA AVETI PARTE DE O PRIMAVARA PLINA DE LUMINA, LINISTE SI IMPLINIRE SUFLETEASCA ALATURI DE CEI DRAGI!
Pupici, spor la treburi, distractie placuta in minivacanta, sa ne auzim cu bine cat mai curand!
Dia
29+
Miruna
strumfuletz
poze
MissJJ spune:
Bujo ai grija de tine si stai cumintica si te odihneste.

Dia hai ca ai fost simpatica.

Tot asa spera si Flo sa fie off limits. Well creca toata lumea spera.![]()
Deci si tu faci curatenie atunci ma apuc si eu ca acusi culc fata si vreau sa termin de aspirat ca sa nu mai faca galagie cat doarme ca restul le pot face fara sa o deranjez.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 9 saptamani
dara_d spune:
Acum am citit si eu ce s-a mai scris.
Eu am facut curat un pic prin bucatarie si adupa ce va scriu ma duc sa frec si prin baie.
Apoi ma duc sa pap ceva si dupa aia imi astept sotul sa merg la medic ca mi-au iesit rezultatele la analize de sange ,urina ,secretii col si PAP.Sa vedem cum vor fi ,cred ca bune ca nu am avut probleme pana acum si sper ca nici de acum incolo nu voi avea.
Mi-a comandat mama pasca la cofetarie ,cozonaci am luat dion aia italinesti cu crema multa ca asa imi plac, maine fac friptura de miel lam cuptor.Ouale sunt deja rosii,gata vopsite si lustruite si drobul il face tot mama.
Cred ca vom avea program incarcat ca trebuie sa mergem la mama ,la soacra mea,apoi la nasi de Paste,asa ca
Va urez de pe acum PASTE FERICIT .
29+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
SunSmile spune:
Huh, am avut un pic de recuperat...daca umblu hai-hui, asa-mi trebe!
Sarbatori fericite, pline de bunatate, intelepciune, rabdare si pace in suflete va doresc!
Gagix, cu riscul de a mi-o lua iar (dar sunt obisnuita, ca in ultimele 2 sapt...), cred ca Marimar se referea la nerabdarea de a ne vedea bebelusii, totusi. Si ea, mamica "la dublu" deja, ne spunea ca acum isi savureaza sarcina, cu mai multe sau mai putine probleme. In ideea in care o sa regrete aceasta perioada de graviduta. N-a spus nimeni ca restul fetelor se plang si nu se bucura de sarcina! E normal sa ne spunem ofurile daca le avem! Am vrut sa scriu asta ca sa nu va simtiti nicicum, pt ca nu e cazul! Toate suntem niste gravidute frumoase si niste viitoare mamici extrem de iubitoare!!!
Spor la treburi si multa sanatate tuturor!
Pup
SUN
31+ 

flo1980 spune:
Maryb felicitari pentru baietel!!!!
Nu te ingrijora deocamdata din cauza IR-lor, si eu am fost in situatia asta si e totul bine acum.
Nu cred ca mai intru nici eu pana pe 29 aprilie, plecam la parintii mei, asa ca 

PASTE FERICIT TUTUROR! 

Flory mami de Alex si
30+ cu 
bebe 2
pozele mele
Irda spune:
Salutare!
Noi tot pe-aici......
Dau din lac in putz....sa dea naiba....adica m-au mai lasat contractiile....bebe s-a cocotzat sus in abdomen..departe de iesire, dar ....m-am trezit cu cativa stropi de lichid amestecat cu secretie de-aia fiziologica pe picioare dupa dus!
Eram spalata, strearsa bine.....vezica era goala....si ma uitam in oglinda cum imi picura pe picioare in jos
....nu mult....dar s-a intamplat de 2 ori azi!
Se poate sa se fi fisurat membranele?
La voi cat de ...."lichida" e secretia aia fiziologica?......curge asa in stropi?
La mine pana acum nu mi s-a mai intamplat!
Astept pe socru sa vina sa stea cu daria si mergem sa ma vada cine-i de garda, ca cu dr meu am vorbit aseara si intra in conced 3 zile.....abia luni e de garda!
Sper sa-mi dati si mie un raspuns la intrebarea mea!
Pupicei si multumiri anticipate!

Irda
Bebe
Antonia Gabriela
cu
Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
bujo spune:
Irda imi pare rau ca ai probleme, la mine chiar nu curge in stropi secretia deci nu cred ca de la asta e. Dar nici pierderi de urina nu-s excluse chiar daca zici ca ai vezica goala. Am patit-o pe propria mea piele sa mai scap chiar imediat dupa ce-am fost la baie. Insa cred ca e mai bine sa mergi sa te vada un medic. Ai grija de tine. Am fugit in pat.
FETELOR CARE N-O SA MAI INTRE LE DORESC PASTE FERICIT SI PLIN DE BUCURII.

bujo
28+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
Irda spune:
Bujo...merci de raspuns!
Dar din pacate urina n-avea cum sa fie....ca era ca un lapte dulce diluat la culoare, deci venea clar din vagin...si cum eram curatica...tocmai iesita de la dush ....Urina e incolora sau galbuie, dar transparenta....asta era alburie asa (scuze daca am fost prea explicita)!
Stai cumintica in pat sa treaca amaratele de contractii....e bine ca e colul lung si inchis....incearca sa-l pastrezi asa!
Pupicei si Paste fericit si vooua!

Irda
Bebe
Antonia Gabriela
cu
Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
elenuta23 spune:
oferiti-ne un ou sau intrati si voi in jok www.iepurila.ro/user/puscas-elena-claudia/cont-nou" target="_blank">aici
Baita lui Dragos iubirea mea Dragos 9 mai2007
poze cu Dragos
bubuleana spune:
Irda: sa stii ca si la mine secretia este asa laptoasa si lichida cateodata. Nu cred ca s-au fisurat membranele dar pt linistea ta poti merge la o camera de garda 
Dragele mele, nu cred ca mai intru pana dupa Pasti asa ca va urez din inima ca:
Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar lumina si Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii in drumul Vietii!
bubuleana
28+