Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 11
jjovana80 spune:
quote:
Originally posted by anaxena
se pare ca o sa fie linishte pe forum de Pashte
Marimar si mie mi-a placut ce ai zis,dar fiecare are sarcina diferita si fiecare suporta durerea in felul ei...eu una ma vait pt ca ma doare si simt ca ma coplesheshte situatzia si doar de aceea a fost facut forumul..nu pot sa zic ca totul e roz si de fapt sa ma vait in gand,pe de alta parte fiecare corp este construit intr-un fel si iata ca al meu nu agreeaza burta mea si sincer uneori am impresia ca mi se rup ligamentele, nu zic ca nu e frumos sa fi insarcinata,dar uite ca eu intampin unele greutatzi..sunt multe gravidutze care nu au nicio problema cu greutatea pe care o suporta bazinul care nu shtiu ce e durerea de ligamente,care inca mai pot merge normal..uite ca eu nu ma incadrez aici...ideea mea era ca si eu ma bucur de burtica dar nu pot sa trec cu vederea durerile pe care le am si oricat m-ash vaita eu,bb meu creshte frumos si bine nu-i influentzez cu nimik starea lui in burtica si ma bucur pt fiecare mishcare si fiecare sughitz
m-am intins cam mult sper ca ati prins ideea
Ana-Maria31+
am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!
AMR 57 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
Sunt perfect de acord cu tine. Si eu simt la fel. Si ma vait non stop, dar asta nu inseamna ca nu ne bucuram de comorile din burtici.
E normal sa spui ca te doare .... nu ????
Pupici
oana silvia si pruncuta Daria.. 28 sapt
dma2007 spune:
fetelor am intrat sa va urez
PASTE FERICIT!

noi o sa plecam astazi si ne intoarcem luni.sper sa va bucurati de aceste zile alaturi de familie si sa nu umflati prea tare pepenasii...
ah si apropo de pepeni o sa merg si eu sa-mi cumpar unul ca mi-ati facut pofta!
gata va las merg pana la biserica sa trec pe sub masa si apoi ma apuc de bagaje
va pup!!!!!!!!!!
22s+!
surpriza 
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
jjovana80 spune:
Am fost sa mai cumpar diverse chestii...maruntisuri....Doamne ce e prin magazine !!!!!!!!!! Teroare...Disperare
Parca a innnebunit lumea.
Numai nesimtiti, toata lumea se uita la burtoiul meu dar nimeni nu mi-a dat prioritate, simteam ca lesin la coada de durere de mijloc.
Ce sa mai zice fetelor nu mai sunt buna de nimic...... noroc ca era sotul prin apropiere si a venit sa ma pescuiasca cu masina, ca scapam pisu pe mine pana la birou.
Fata asta a mea numai pe vezica se joaca, nu mai pot sa plec nicaieri pt ca la 5 minute trebuie sa merg la toaleta. OOOFFFFFFFFFFF
Si toata lumea imi spune ca din luna a 8- a o sa creasca burtica mult mult mai mare .....
oana silvia si pruncuta Daria.. 29 sapt+
Kimmy spune:
Ana la fel simt si eu...M-am plans si din pacate s-a inteles ca nu m-as bucura suficient de pruncuta mea
...Total incorect!Cum sa nu ma bucur de fiecare clipa,din moment ca ne-am dorit acest bebelas de asa de multa vreme?Am sacrificat timp,bani,si multe altele,si dupa ce in sfarsit ni s-a indeplinit dorinta,ar fi culmea sa nu profit de fiecare moment.Sunt o femeie fericita,implinita,si orice se leaga de sarcina mea imi aduce un zambet mare pe fata,o liniste sufleteasca enorma,o implinire ca niciuna alta.
Cand simt ca ma doare spatele,ma plang,dar in sufletul meu un singur gand este,si anume,ca bebelina mea probabil a mai crescut,e sanatoasa,si ca abia astept s-o cunosc!
Normal,uneori poate nu ne exprimam prea bine,si se intelege altceva,dar asa se intampla cand suntem asa de multe.Nu sunt suparata,doar ca m-am simtit usor aiurea,de parca eu nu m-as bucura de sarcina mea
.Ei bine,sincer,ador fiecare moment
!
Va pup dulce
30+
Erika
Bebele familiei
Didi81 spune:
jjovana, si mie mi se intamplase acu vre-o saptamana sa fie f aglomerat in carrefour si la coada pt gravide erau o gramada de ne-gravizi
. Si cand i-am rugat sa imi dea prioritate au inceput sa bombane cum ca nu se mai tine cont ca acolo e casa prioritara, ca e prea aglomerat... ba chiar o tanti se enervase ca prea multe gravide ii intra in fata si ca ce, ar putea sa isi puna si ea o perna pe sub bluza si sa bage in fata
, si fel de fel de comentarii de-astea. noroc ca eram cu Cristi, care s-a dus imediat si a chemat un pazinc si i-a dat imediat pe toti la o parte sa ma bage pe mine in fata ![]()
Didi
28+ 
Didi81 spune:
Camy, am vazut si eu acum pozele tale de pe picasa. Sunteti foarte frumosi amandoi! 
Didi
28+ 
MissJJ spune:
Buna fetele!
Gabriela
La Multi Ani
sa fii fericita si sa ai o zi minunata!
Pt ca multe fete pleace in vacanta eu va urez la toate 

Sarbatori fericite alaturi de familie si prieteni, pline de lumina, nastere usoara si bebeii sanatosi!

Sibylle ma bucur ca iti place balansoarul, vad ca si ei ii place numai ca nu stie sa se suie sau sa dea jos trebuie ajutoare.
Da in rest ii place sa se legene cu el, abia astept sa reusim sa ii luam si o masutza cu apa si nisip si o piscinutza sa ii punem bile si scoatem si topoganul afara in curte si gata playground-ul pt vara.
Marimar daca as avea atatia bani cat ceri ei m-as duce la privat linistit dar aici costa f mult si nu imi permit mai ales acuma ca nu stam execelent cu banii, asa ca merg cand se poate la programare sa faca ceva cat sa nu ma mai doara si cand oi avea bani le-oi face klumea.
Fetelor si eu ma bucur de sarcina normal, cu toate durerile si etc, numai ca eu de ex nici sarcina trecuta si nici asta nu ma vad asa frumoasa si nu ma simt frumoasa, nu stiu de ce, da asa simt. Si data trecuta am luat multe kg si acuma vad ca la fel, bine nu e pb ca le dau eu jos dar nu ma simt vai f frumoasa sau f gratioasa sau mai stiu eu ce. Pe toate alte gravidutele le vad vai asa simpatice si dragutze si etc numai pe mine nu, ce sa ii fac piticii mei.
Maryb felicitari pt caruciorul albastru.

Ma bucur sa aud ca totul este ok. Multi pupici.
Am vazut si eu pozele de pe picasa puse in ultimele zile, f frumoase toate.
Tecky ms
am sa pun poze si cu mine fac weekendul asta ca tot vrem sa iesim din casa, poate daca nu ploua tare duminica ca au zis light rain acuma speram sa nu fie chiar asa ca am vrea sa mergem la gradina zoologica, ca maine e meci si nu putem merge.![]()
Didi, Jjovana asta urasc eu in romania de sarbatori lupta din magazine se bat pe carucioare pe lucrurile de pe raft pe statul la rand etc uff e tare urat asa si aici e aglomeratie de sarbatori normal da nu vezi lumea sa se ia la bataie si sa se impinga se sta civilizat la rand, se asteapta frumos sa se elibereze un carucior etc.
Sorry ca nu mentionez pe toata lumea da am tot citit da am o lene asa de scris de numa, nu stiu de la ce.
Intrebare, intrebatoare: voi faceti azi treaba prin casa? Ca eu tare as profita ca e fain afara si fata e cuminte si Flo e la munca si pot face in liniste ce am de facut, ca am de aspirat si jos si sus, asta pana culc fata sa nu fac galagie si pe urma sa mai fac baile, schimb asternuturile si ultima sa spal jos peste tot si in sufragerie si in bucatarie, ca daca fata doarme nici nu fac galagie si se si poate usca cum trebuie si apoi sa tund iarba in gradina sa fie frumos pt weekend ca cica va fi cald si fain si maine as sta si eu in gradina cu burta la soare dim ca Flo are meci important maine si abia dupa amiaza o sa iesim in oras ca dim vrea si el sa doarma mai tarziu.
Deci ce ziceti are ceva daca fac azi curat? Ca tare as sta si eu maine cu o carte si un pahar de suc la soare in gradina decat sa smotruiesc toata dimineata si apoi dupa amiaza sigur nu mai am chef de plimbare daca dim muncesc ca nebuna. Asa azi is acasa pot face in liniste apoi fac dush si gata stau si eu si ma odihnesc.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 9 saptamani
maryb spune:
va multumesc pentru raspunsuri, m-am mai linistit.
anaxena, deci si tu ai avut 0.61 la una din IR. Si daca te mai rog, poti sa-mi spui si la IR ombilicala cat ti-a gasit tie ? Mie mi-a iesit 0.80 parca....
maryb
12+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
maryb spune:
dragele mele, eu nu stiu cat voi mai apuca sa scriu astazi, asa ca vreau sa va urez si eu

PASTE FERICIT !!! 

Sa fiti sanatoase si voi si comorile din burticile voastre si sa petreceti minunat alaturi de cei dragi.
pupici pentru toate 

maryb
13+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
bujo spune:
Salutare fetele. Io aseara am plecat la 7 de la birou ca exact cand voiam sa plec a venit sefa sa-mi dea ceva de lucru.
Si bineinteles ca de la atata stat pe scaun si de la stres m-au apucat contractiile. Am fost cu sotu la spital sa ma vada cineva si voiau sa ma opreasca sa ma interneze pana sambata dar am refuzat ca sigur nu-mi dadea nimeni drumu si mai stateam si de pasti in spital. Si oricum mi-au zis ca mi-ar fi dat acelasi tratament pe care il puteam lua si acasa, doar ca ma monitorizau. Asa ca am ales varianta cu tratament ambulator si repaos la pat. Am si sangerat un pic de la tuseu dar acu e ok. Bine ca e colul lung si inchis. Da m-am speriat putin cand am vazut ca se intetesc contractiile si aveam si crampe din alea sacaietoare ca la menstruatie. Acum va las ca tre sa stau la orizontala.
Camy daca citesti suna-ma sau da un semn ca tre sa te anunt ceva.
bujo
28+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

AMR 57 zile
numaratoarea inversa a inceput