Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (60)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

dragele mele, va multumesc din suflet pentru urari si vreau sa va mai intreb ceva foarte important....

pentru IR marit ati facut tratament ??? si ce tratament ???

maryb 12+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

mie mi-a iesit IR stanga 0.69 si este marita. Este ingrijorator ???

maryb 12+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

este un pic cam mare dar trebuie sa te odihnesti si o sa iti revi,Tutunaru da tratamernt ptr asta dar din cate stiu nu este nevoie la varsta asta a sarcinii ptr ca Ir-urile sun importante in ultimul trimestru.Sper sa nu te induc in eroare cu raspunsul meu .
Dr ce a zis?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

quote:
Originally posted by maryb

mie mi-a iesit IR stanga 0.69 si este marita. Este ingrijorator ???

maryb 12+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

maryb nu te ingrijora,aceste IR-uri nu sunt ingrijoratoare la varsta ta de sarcina,valoarea o sa scada pe parcurcul sarcinii,dc la 20s ai tot Ir-ul marit atunci ai putea sa te ingrijorezi si in caz ca nu ai aflat nenea Iosup are tendinta de a evidentzia IR-urile la prima echo,asha am avut si eu..dc el nu ti-a zis nimik atunci este ok

Ana-Maria32+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 56 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

anca, anaxena, merci mult pentru raspuns. Iosup nu mi-a zis nimic decat ca sa beau mai multa apa. Atat.

anaxena, tie cat ti-a iesit ca stiu ca si tu ai fost la iosup la 14s. Merci anticipat.

fetelor, va doresc tuturor un PASTE FERICIT alaturi de cei dragi.

maryb 12+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Hello!!

Imi cer scuze ca nu am mai intrat de catvea zile, dar timpul nu mi-a permis..
Le urez "La multi ani tuturor celor care poarta numele Sf. Gheorghe!!" precum si celorlalte fete care se sarbatoresc!

Imi pare rau sa aud ca Monaare probleme din nou, imi pare rau sa aud ca exista un astfel de comportament la un medic, care pe deasupra e si femeie!!Sa ii dea Dumnezeu multa sanatate, mult curaj, si foarte mult oprimism!!Sa creada ca totul va fi bine!!!

Noi suntem bine, am fost la controlul periodic, bebelina e bine, creste, are 870 gr, si e mai maricica cu 4 zile decat varsta ei!!Sa dea Dumnezeu sa ne fie bine si de aici incolo!!Acelasi lucru vi+l doresc si voua, tuturor!

Maryb eu am avut artera uterina dreapta 0,59, dar la ecografia moroflogica de trim.II, adica la 22 saptamani. Mie doctorul mi-a spus ca nu e nimic ingrijorator, dar mi-a dat sa iau Magne B6, cate 4 drajeuri pe zi. Sunt doctori care nu dau niciun fel de tratament pt IR-uri marite, ca cia trec de la sine, explicatia ar fi ca depinde cum este asezata placenta in acel moment.
Mergi la doctorul tau ginecolog si intreaba-l!!Dar nu te impacienta!!

Tuturor fetelor le urez un fericit, sa ne dea Dumnezeu multa sanatate, o nastere usoara, si implinirea dorintelor!

Eu probabil ca voi mai intra doar dupa Paste!!!AsA CA, ne auzim pe atunci!

Va pup pe toate!!
Estrella25+

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Of, buna dimineata burtici iubite! de dimineata citesc, am avut ceva de recuperat, mie astia mi-au taiat netu acasa, cred ca e o neintelegere vis-s-vis de contract, azi la 12 ma duc la ei sa vorbesc dar s-ar putea sa n-am net de Paste, si voi fi singura acasa, macar cu voi ma mai scoteam

Gabi La multi ani!, sanatate , fericire, un bebelon frumos si sanatos.

Noi am fost ieri la doctor, garga e super bine, maricica, nu foarte grasunica, avem 1 kilogram , am vazut si mutritza falcoasa, un 4D super bonus, doar ca e in prezentatie pelviana, a dojenit-o doc si i-a poruncit sa faca bine sa se suceasca

Apoi am tras un shmotru de zile mari, sunt toata o febra musculara, am frecat podele, am desprafuit bucataria, holul, camera mea, am cazut lata pe la 11 aseara. Azi sau maine fac si cozonacii pufosi, veselie mare.

Marimar desi la mine e prima (si probabil unica) sarcina, la fel simt si io. Ma bucur de fiecare moment, de fiecare sut, sunt toata un zambet, mi se pare ca sunt si mai frumusica chiar, nu stiu cum sa explic, am asa o liniste si-un drag de viata in mine, imi zimbeasc oamenii pe strada, asaaa Toti ma intreaba cum rezist psihic la zugravitul asta care nu se mai termina si la toate problemele dar trec pe linga mine fara sa ma atinga, nu stiu cum se face.

Fug sa vad pozutele ca asta n-am paucat sa fac de dimineata.

Mai vin io pina plec

Monica 28+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

maryb: am avut IR dr-0.54 si IR stg 0.61

Ana-Maria32+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 56 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

maryb, eu la Iosup la 23 de sapt am avut IR stanga 0.5 si ceva, IR dreapta 0.7 si ceva (nu mai stiu exact valorile si nu le am in fata). Stiu ca e ok daca e pana in 0.6, dar chiar dc o valoare e peste si media lor e ok, atunci per total e ok . Iosup mi-a zis si mie doar sa beau mai multa apa si sa ma odihnesc mai mult; dar eu oricum beau f multa apa, iar cu odihnitul, dc nu pot sa dorm ce sa fac... Cand am fost cu rezultatul la doctorul meu, acesta mi-a spus ca sunt ok IR-urile alea, pentru ca ce conteaza cu adevarat nu sunt valorile IR ale arterelor uterine, ci cum influenteaza ele copilul, si prin urmare este mai importanta IR a arterei ombilicale, care la mine era vre-o 0.6 (deci la limita superioara, dar inca ok). Si nu mi-a dat sa fac nici un tratament, mi-a zis ca totul e super ok.

Didi 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

Buna mamicutelor
Am intrat sa va urez tuturor un PASTE FERICIT cu multa sanatate pt voi si pt bebei vostri.Noi azi plecam la tara si o sa ramanem colo de pasti si acolo nu am unde sa intru pe forum.Va doresc tot binele din lume si tot ce va doriti voi si sa aveti parte de bebelusi frumosi si cuminti.

Ioana21+

Mergi la inceput