Condica Salajencelor 46

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Hello !!!

Legat de intalnire , am pove azi si cu Bia si spunea ca ii convine si ei joi pe la 5 sa mergem din Zalau , Giulia a zis ca e ok si pt. ea , pentru mine la fel , asa ca ramane sa ne spuneti voi simleuancelor daca e ok sau nu si sa dati punctul de intalnire .

Mai trec sa vad ce mai ziceti .

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Fetelor, io va astept la mine. Da va rog sa spuneti sigur, sigur daca ramane pe joi. Pls...Hai, ca va fac o surpriza, ca io tot m-am laudat ca nu m-am ingrasat in primele luni, si amu de Pasti am pus 1,5 kg pe mine, de m-am speriat!!!!Va si mai vin.

Mergi la inceput

Peseu: Amu am vb cu Cami, joi e OK. Atunci ramane stabilit, va asteptam joi la mine. Si sunati-o si pe Ioana.Adriana, nu mai baga atata in seama. Viata e prea scurta sa ne amaram pentru toti prostii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

haaai la cafeluta, poftiti la cafeluta, proaspat macinata cu arome diverse!
avem milk-shake pentru gravidute si suc fresh pentru revigorare!!!
avem tigari pentru fumatoare, (ii arunc pastila lu Bia sa vaz daca musca)
bey, contati si pe mine:))) si bineinteles cu fii-mio din dotare!!!

adriana, la prostie se da ignore, da-i pace si nu-ti bate mintea cu ea!!
e clar ca are ceva cu tine si mai rau se simte frustrata!
probabil, daca e razbunatoare iti va face zile amare cat e direct in concediu, dar o poti ameninta in private ca o dai in judecata pentru hartuire (eu asa am calmat un sef raaaau de la dacia si s-a potolit).
culmea e ca ajunsesem la disperare si eram la un pas sa ma judec pentru hartuire (nu sexuala ca era bosorog)!
hai va tzuc si mai viuuuu

...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutare gascaaaaaaa

quote:
Originally posted by giulia71

haaai la cafeluta, poftiti la cafeluta, proaspat macinata cu arome diverse!
avem milk-shake pentru gravidute si suc fresh pentru revigorare!!!
avem tigari pentru fumatoare, (ii arunc pastila lu Bia sa vaz daca musca)

ioi apoi daca-i rand de tigara si cafei io-s primaaaaaaa.
si io ma prezint la simleu.vine si ioana,am pus tara la cale aseara.

adriana lasa cainii sa latre.io as raporta-o la imparatie.si zau nu merita sa te imbolnavesti tu ptr o frustrata.

mihaela asteptam poze de la casuta.

va tzuc da mai viu........

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Hochi dochi! Deci ramane cum s-a stabilit. Maine dupa 5 va asteptam impreuna cu Cami tare nerabdatoare. si numai bineeee!Giulia, azi doar un ceai servesc... Ar merge si un milk-shake

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Intalneala placuta fetele! Sa faceti poze ca sa ma delectez si eu!

Bia, poze n-am cum pune pana nu am net acasa. Peste cateva zile, ok?

Cami, ai mare dreptate...asa ma uit si eu la fiecare lucrusor pe care pana acum nu mi se oprea privirea...

adriana nu merita sa te stresezi, ignor-o si nu te enerva. Strica la frumusete :)).

giulia, ce de bunatati oferi tu!

Ioana

Eu am reintrat in febra examenelor...maine incep cele de la cursul mai greu. Nu stiu daca il voi lua, cert e ca daca m-a inscris profa inseamna ca am trecut cel de saptamana trecuta cu bine, adica cu un punctaj suficient de mare ca sa merite sa-mi bat capul mai departe. Profa noastra e bolnava si nu ne anunta altcineva rezultatele, poate vine maine si atunci voi sti ce si cum. Asa deci...maine am iar examenul de vorbit, va fi mai greu decat cel anterior. Am avut ieri "repetitie" si am primit cateva tips-uri. Pe langa discutia cu profesoarele-acum vor fi 2- va trebui sa am un dialog cu un coleg din alta grupa, abia ieri l-am cunoscut. E cam greu ca fiecare avem accentul nostru si am mai povestit putin cu el ca sa ne "cunoastem".
Apoi luni si marti am examenele scrise.

Noa bine, va scriu si io despre problemele mele, ce sa fac daca asta e viata mea acum? Fiecare cu ce-l doare .

Hai va tzuk, sa va distrati fain!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

si de la mine...Miha, tinem pumnii stransi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Salutari de seara !

Am ajuns si noi acasa de vreo ora ... sunt tare obosita ... abia astept ziua de maine . Otilia , pana la urma unde ati stabilit sa ne intalnim ? Eu zic k in jurul orei 17.30 max. 17.45 suntem in Simleu .
Eu vin cu aman2 printesele .

Mihaela , bafta multa , tzinem pumnii . Pai e ok daca te-a inscris la cursul de avansati , klar k ai luat celelalte examene . Felicitari si Doamne-ajuta si pe mai departe !

Ma duk sa strang prin casa si mai viu ...

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Apoi tu Adriana, ma enervezi. Da nu tot zic de o saptamana ca la mine ne vedem?Hai ca nu accept nici un refuz. V-am pregatait o surpriza dulce... la toate, deci o anunt si pe Cami sa fie prezenta pe la 5 juma...Saluti, daca nu mai intru azi, sa stiti ca imi fac somnul de frumusete...

Mergi la inceput