Condica Salajencelor 46

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

cafelutza e servita ...

Va astept la povesti din mini-vacanta !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare sid e la noi
va dorim o saptamana excelenta tuturor
fetelor, asa m-am saturat de spania asta vreau nu stiu unde vreau da undeva sa fie bine si sa nu ma stresez atata.Am mai coborat pretu la casa si tot degeaba lumea vine, o vede si nimic.Vreau sa o vand sa plecam de aici ca nu mai pot is cu nervii la pamant
ma duc sa il culc pe alex si mai viu

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Buna si de la mine!Ioana, ma bucur enorm ca v-ati distrat.Abia astept sa va vad.Olim, lasa casa la o agentie sa o vanda, si haideti in Cj daca zici ca nu ti-e bine acolo. Ai atatea optiuni, numai sa vrei. Fetelor, si eu am facut o minunatie de bronsita de numa, numa. Este alergia mea privavaratica pe care nu am tratat-o anul acesta si care si-a facut de cap cum a vrut. E asa de naspa, ca mi-as lua campii. In alta ordine de idei, cand veniti ? Fug dupa Andrei la Camin si vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

OLIM- nu am prins toata povestea...D c vrei sa vinzi casa? Si unde vreti sa plecati?
Sper ca nu sunt indiscreta, dar eu tocmai ma gindeam k nu ar fi o idee rea sa emigrez in Spania, daca imi gasesc un job bun...

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Salutari si de la mine !

Ioana , sa va ajute DD sa va impliniti visul ! Pot sa spun ca ai mare curaj , dar , probabil oricare dintre noi , in situatia ta , am fi in staresa luam viata de la inceput in cu totul alta parte . Fratele meu ne tot zapaceste sa ne mutam in state , dar eu nici nu vreau sa aud , asta deocamdata . Cine stie ce se va mai intampla in timp , isi mai schimba omul viziunile ! oricum , eu iti doresc sa iei o decizie buna atat pentru tine cat si pentru Luca si sa va fie bine oriunde ati hotara sa locuiti !

Olim , nu mai fi suparata , haide , fruntea sus , maine e o noua zi , soarele rasare , ai sa vezi ca toate trec , mai bune , mai rele . Si eu imi doream de la inceputul anului inka sa merg unde-oi vedea cu oki , k foarte prost am inceput acest an . Nu zic k acum mi-ar fi mai bine , dar eu tot timpul sper ca maine va fi bine sau ca se putea si mai rau . Deci , la fel k si lui ioana , iti doresc sa va ajute DD sa luati o decizie buna pentru intreaga voastra familie !

Oti si, yo-s cu amigdalele in pioneze , am laringita , ma doare coloana de mor ... ce sa mai ma plang ... cred ca tie iti e si mai greu , mai ales cu BB la purtator . Despre vizita vad ca fetele nu mai zic nimik . Eu am pove in seara asta cu Giulia ( nu i-a mers forumul azi , va incerca maine sa intre din nou ) si spunea ca ea ar putea sa vina ori joi pe la ora 17 , ori vineri pe la ora 18.30 . Acum sa vedem ce zice si Bia cu Ioana ! Dar de venit eu sper sa reusim , chiar daca nu ne-om potrivi deodata cu programul . Oricum , daca fetele nu hotarasc nimik pana vineri , eu ma postez la cursul de inot la ora 19 , apoi , k si data trecuta trag o fuga sa bem ceva pana la ora 19.50 cand revin dupa Andreea . Mai asteptam sa vedem ce zic si restul !

Va las cafelutza pregatita , nu am timp nici sa mananc la serviciu , azi am venit la ora 19 acasa , colegu a scos-o pe Paula de la camin si a adus-o la mine la scarbici . Avem extrem de mult de lucru , partea nasoala e ca avem termene care trebuiesc respectate si , bineinteles , ca la toata lumea le trebuie hartiile cu ieri , daca se poate .
Noapte buna !

P.S. Mihaela , nu ai net ???? Haide si pove cum a trecut prima noapte in casutza voastra si alte povesti de la noua locuinta !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Fetelor, buna dimi! Cafeluta e servita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

'Neatza fetele!

Asa e, nu am net inca, cica dureaza pana la 8 zile lucratoare pana ne muta pe noul numar, si cum a fost numai o sarbatoare aici...poate pe saptamana viitoare. Eu sunt la scoala acum, in prima pauza. E OK, e supe in casa ta, avem atata spatiu...e tare fain. Ovi a terminat de vopsit si dormitorul nostru, azi vrem sa montam patul si sa ne mutam in camera noastra. Am dormit pana acum in living pe saltele :)). Azi a fost prima zi cand am venit de acolo la scoala, am adus-o pe Silvia la camin mai intai. Ovi a fost de garda azi noapte, e saptamana cu ture denoapte si cealalta cu ture de dupamasa, apoi ne vom intra si noi in normal cu drumurile.
Am comandat ieri masa si scaunele din sufragerie, am mai cumparat cate una-alta prin casa, am baut cafelutze pe terasa la soare, am lucrat in gradina cu flori, am lalele asa frumoase!...cam asta a fost activitatea din ultimele zile. Nu mai spun de carat plase, curatenia din 1 Mai din apartament si apoi aranjat totul in noua casa...astea au fost horor. Dar cum faceau parte din "peisaj", au trecut si ele...

Cam atat, va pup pe toate, mai vin si maine sa va iau pe rand :)).

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Salutare si de la mine

Is la munca si mi-e jena sa zic da n-am nici-un chef, uite as sta acasa asa pe terasa la soare si as savura un capucino d'ala cu muuulta spuma
Vise taica, vise:(((
Deci, io mi-s bine, ai mei kupii sunt bine si ei, sa zicem , deci retineti, sa zicem ca ne-am intrat in ritm, desi ar mai fi mers o tzara de vacanta, macar vreo 2 luni asa!!
Olim , yo te inteleg bine, ca abia asteptam sa ma intorc acasa, dar cand m-am intors si am realizat ca munca mea pe doua luni eu o cheltuiam intr-un week-end la shopingareala, m-am linistit!!!
No, acum vorbind serios, e normal sa iti fie dor de acasa, dar dupa doua saptamani de stat aici o sa vrei sa te intorci inapoi caci lucrurile merg total aiurea in tara asta si iti dau exemplu din ce domeniu vrei
Mie asa mi s-a intamplat, dupa ceva timp de stat aici muream de dor de franta:)))
acu' m-as intoarce...pe jos:))))

Mihaela, felicitari bre pentru casuta, asa-i ca-i mistou, mai ales cand stii ca e a voastra??!1
Abia asteptam pozici noi:)))
Pentru toate halelalte fete un tzuc apasat si...eye contact da?!
Ca vin si io la intalnire, sa-l mangai pe fasolica
Pup si ma 'ntorc la scarbici:((((

...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

ADRIANA-de intilneala e OK pt mine, joi sau vineri...
Doar sa hotarim exact sa ma pot organiza cu buburuza mea...

Pupici la toate fetele, scriu in guga de la servici...

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Fetele, si la mine vineri seara(sau dupa amiaza) ar fi ok, la orice ora.
Mihaela, ma bucur pentru voi! Momentele astea, de la inceput, intr-o casa noua, sint parca...magice.Gasesti bucurii in niste lucruri atit de marunte, ca mai incolo, dupa o vreme, nici nu le mai bagi in seama...Pina si la un ghiveci cu flori te uiti ca la o mica minune, il vezi din unghiuri nemaivazute pina atunci, parca.
Imi amintesc ca eu, anul trecut, cind faceam cafea dimineata, obisnuiam sa trag aer adinc in piept sa miros si eram tare tare incintata cum se imprastie prin casa mirosul...Sau ma uitam la ghivecele mele de flori de pe pervazul geamului de la bucatarie si din casa inspre afara, si apoi de-afara spre geam, din toate partileSau la setul pentru sare si piper, cum arata pe masa.

Mergi la inceput