Condica Salajencelor 46
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
olim spune:
salutare tuturor
noi suntem singurei acasa ca de obicei, colegu sa dus dimineata la 6 asa ca azi singurei pana pe vinerea viitoare
in rest nimic nou ma duc sa culc copilu si sa va pun niste poze
mai viu
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dianaiulie2009 spune:
uauuuu ... ce pustiu e Salajul zilele astea ....
Noi am tras ieri o fuga pana in HU la aquaticum in Debrecen , iar azi mergem la cel din Nyiregyhaza, iar la intoarcere vrem sa facem niste cumparaturi din Tesco .
Restul pe unde ati sarbatorit 1 mai ?
Bia , hai si pove cum fu la Felix !
Miha , cum a fost prima noapte in casuta voastra ?
Oti, cum te mai simti ?
Olim pupici lui Alex . Las ca vezi ca trek rpd zilele si imediat e vineri ...
" Carpe diem ! "
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
Trec si eu in fuga sa va salut, vedeti ca v-am facut cafea Plecam la Cj, unde ne intalnim cu nasii din Tg Mures si ne ducem sa vedem nu's ca expozitie cu cioante de dinozauri
.Ieri am fost f. busy, ia bagati un oki aici sa vedeti ce am muncit:http://www.culinar.ro/forum/index.php?s=&showtopic=5108&view=findpost&p=505198Va
si va doresc un we minunat!
dianaiulie2009 spune:
Otilia , foarte frumoase floricelele tale . Bine ca mai ai rabdare sa faci asemenea minunatii , ca yo nu mai am , intr-o vreme faceam de toate pentru toti , acum nu mai am nervi sa stau sa migalesc . Ma mai apuca cateodata , dar e taarrreee rar .
Noi azi avem munca la domiciliu , strangem prin casa , poate dupa-masa mergem sa spalam masinile la OMV , iar maine inca nu am stabilit ce vom face .
Restul fetelor pe unde ati umblat ?
Bia , nu vii sa ne spui cum a fost la Felix ? Ce ati facut de 1 mai ?
Mihaela , am fost in aman2 aquapark-ri si iti spun ca cel din Debrecen e mult mai mare decat cel din Nyre.. , dar la ultimul le-a placut alor mei mai mult ca e mai multa liniste . Mie , in schimb mi-a placut Debrecen ca are bazine cu apa termala vreo 8 si e calda pana la 40 grade , incepand cu bazin de 28 , apoi 33 , 35 , 38 si 40 grade . Mai e si un bazin afara tot cu apa termala . Ce nu-mi place ca la Debrecen nu te lasa in bazinele cu apa medicinala ( asa le numesc ei ) cu copii sub 6 ani si yo singura ce sa fac acolo . Data viitoare am hotarat sa mergem sa vizitam si Zoo din Nyre ... Poze nu am facut ca am uitat in aman2 zilele aparatul foto acasa . Data viitoare . Fetele au fost foarte fericite , noi suntem k batuti de la apa , in schimb ele au o energie de numa-numa .
Drum bun Otilia si sa ne spui ce cioante ai vazut !
" Carpe diem ! "
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/giulia71/giulia71.jpg)
giulia71 spune:
Salutare si bine v-am regasit sanatosi , sper!
Am petrecut bine, sunt inca la mama, e ultima seara; maine dimineata bem cafeaua si...la drum, mergem acasica!
A fost o saptamana pe cinste, si cu vreme buna si cu ceva realizari cu casuta. Am semnat constractul cu, constructorul. Acum asteptam aprobarea creditului si daca ne ajuta DD in trei sapatamani ii dam drumu'!
Suntem narabdatori, optimisti, increzatori, tristi si speriati, din toate cate putin
Asta e, asta suntem:)))
Am petrecut bine, ne-am vazut cu , cam toti prietenii si rudele si ne-am stabilit si mini-vacanta pentru la vara.
Am mancat muuult, nu m-am abtinut la nik si acu se vede, saptamana asta tre s-o dau pe ierburi si iaurt ca sambata avem nunta mare in familie la Cluj. Asa a fost sa fie, o verisoara de-a lu colegu s-a stabilit la Cluj!
Mi-am luat garderoba de aici de la o casa de moda, e ceva simplut, un corset cu dantela si o fustita lunga si sparta sic pe un picior (discreeet) si un sal roz.
Vine tare mumos si imi place!!!
Cam atat dwspre noi, Cani e si el bine, acu e suparat ca tre s-o paraseasca pe mamaie, da-i trece!
Va pupic si ne vdem okei?
...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!
dianaiulie2009 spune:
'neatza fetelor !
Giulia , sa aveti drum bun inapoi . Daca mai intri si citesti sa ne spui cand ai putea sa vii sa dam o fuga pana la Simleu sa ne intalnim cu Cami si Oti . Sa va ajute DD sa obtineti creditul si sa va vedeti visul implinit .
Noi numai pe acasa azi , mergem imediat pana la cimitir . Am fi mers la iarba verde la un gratar dar e tare urata vremea .
Duminica placuta !
" Carpe diem ! "
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
Buna si de la mine Am fost ieri la CJ la Dino Park. Apoi, ce sa spun? Mulaje de dinozauri, in marime naturala cica, faini, dar nu nu's ce. Nu a picat Andrei pe spate, a zis doar ca ia placut. Apoi am vizitat Polus Mall, am fost la Auchan de unde mi-am luat foarfeca de tuns iarba
ca tot imi doream de mult si o tot imprumutam de la unchiul meu. A, si mi-am mai luat o pereche de saboti/slapi super faini, piele interior/exterior cu 560 mii, ceea ce mi s-a parut chiar OK. Si o gramada de nimicuri aha, era sa uit: 5 sticlute de colorant alimentar rosu, de ala cum doar visam sa imi iau ca aici nu am gasit pe nicaieri. Apoi aseara am ajuns acasa pe la 7 si ceva cu nasii din Tg. Mures cu tot, si cu cele doua
si bineanteles ca ne-am gratarit si am facut si mici afara la gratar si a fost Ok. Amu ei sunt la Bic, eu am fost intre timp sa ornez un tort, si minten merem la kef. Oi pune si poza cu tortul sa vedeti ca e cam deocheata ca e ziua sotului Claudiei.
Sarbatoritul nu stie ce i s-a pregatit
abia astept sa ii vad fata cand l-a vedea
.Cam atat despre noi, va astept la povesti cand puteti.
si sa aveti o duminica faina.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/piticutz/piticutz.jpg)
piticutz spune:
Buna, fetele!
Eu de azi intr-o saptamina plec, adica duminica viitoare.Marti am un drum scurt de Zalau, in rest sint prin zona, pe-aici.
Vedeti care cum puteti si, daca reusiti, haideti sa apucam sa ne vedem.
Nu am prea intrat pe-aci pentru ca nu pot decit de la sora-mea, si nici de-aici prea simplu, numai cind doarme puiutul ei, pentru ca daca e treaz si ma vede la computer...si el vrea.
Va pup si astept sa ne intilnim.
dianaiulie2009 spune:
Cami , eu vineri merg la broscarie la inot de la ora 19 .
Ne-am putea vedea , eventual pe la ora 17 -17.30 si apoi sa vin sa o las la curs pe Andreea . Sau cum zic si fetele . Voi nu ati avea cu ce sa veniti pana la Broscarie ? Eventual ne putem intalni direct acolo , poate e vreme faina si stam la terasa .
Hai sa vedem ce zic si restul fetelor !
" Carpe diem ! "
diplodocus spune:
Salutare!
Ciar daca nu ati fost prea vorbarete, nu am reusit sa citesc tot din urma..
Vad k nu v-ati intilnit, si asta e bine pt mine...
Ma inscriu pe lista de mers la Simleu...
Noi ne-am super distrat la Timisoara...a fost vacanta lui Luca...am facut doar ce a vrut el( parcuri,circ,locuri de joaca, cumparaturi pt el,plimbari, etc).
Am sosit aseara , obositi dar fericiti...Azi am lenevit si recuperat prin casa, de miine, reintram in normal...
AJUTA 2 surori in lupta cu timpul