Condica Salajencelor 46
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
Multumesc mult fetelor, sper ca a fost bine...maine mai am 2 examene, de la 8.30(9.30 ora ro) si pana la 11. Daca mai aveti pumni disponibili, ii accept cu placere-stransi .
Maine vin acasa de la examen si ma apuc de adunat ce mai este si maine seara dormim in casutza noastra. Aseara au sosit paturile si am montat paturile fetelor(pana pe la ora 22-asa m-am pregatit eu de examene ), camera lor e gata vopsita deja. Trebuie sa ne apucam azi de domitorul nostru, sa-l vopsim si abia poi vom monta patul si la noi. Mai avem inca de luat masa cu scaune, coltar si sa mai comandam restul mobilei. Uooof, mai e destul!
Poimaine trebuie sa fac curat aici in apartament, trebuie sa-l las curat, apoi sa aranjam lucrurile in casa...noroc cu zilele libere.
Teoretic avem net la casa din 1 mai, dar practic nu stiu...va pup deocamdata, sa nu ma dati disparuta, apar io....
Intalneala placuta daca mergeti la Simleu!
vorbe de copil...
Hobby
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
Miha, tinem pumnii stransi maine. Bafta la mutat, si spor la lucru. De restul nu te necaji, ca se rezolva toate. da, chiar asa, feteeeeelorrrrrrrrrrrrrr cand veniti la Simleu?
![](images/user_woman.png)
olim spune:
salutare
eu am coleg acasa asa ca profit ca de obicei
miha tinem pumnii stransi
fetelor, maine va pun niste poze cu Alex si ouale rosii, si cu tortuletul lui.Azi am implinit 5 luni
va pup pe toate
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
dianaiulie2009 spune:
Salutare , salutare !
Ieri dupa-masa am fost la socri . apoi au venit nashii la noi .
Azi merg cu fetele la un kef de copii , iar maine plecam la Debrecen .
Mihaela , tzinem pumnii , o sa vezi ca in final totul va fi bine .
Cami , daca nu vom sta la Debrecen mult eu propun sa tragem o fuga sambata pana la Simleu . Sa vedem daca si restul fetelor sunt de acord , de fapt cine este pe acasa , ca Ioana e la TM , Giulia e la mama ei , oricum asteptam sa vedem daca si restul fetelor sunt de acord .
Olim , distractie placuta cu taticutzul vostru !
Pupici ....
" Carpe diem ! "
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
Olim, la multi ani barbatelului!!!!Miha cred ca deja s-au terminat emotiile , spor la mutat .Adriana, asteptam, asteptam.... Drum bun si distractie maxima!!!Restul? Pe unde umblati?
peseu: am stat cu Cami la o cafea si tare bine ne-am distrat.
silvana_salajan spune:
Fetelorrrrrr, sunt in zona crepusculara! Zau daca mai inteleg ceva!adineauri am vazut un mesaj de al Biancai, acum nu il mai vad!!!!Bia, Bia, hai si dezleaga misterul!!!!L-a sters!!!!!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
Gata intr-adevar cu examenele astea. Voi afla saptamana viitoare daca merg si la cele din 13 si 14 mai, o alta tura de "distractie", mai grea. Multumesc pentru sustinere.
Io-s cu casa plina de plase, cutii, valize...asteptam un prieten cu masina papuc sa ne ajute sa le transportam mai usor. La noapte dormim in casutza noastra.
Otilia cum te mai simti? Sper ca te odihnesti in vacanta...Ce-ti mai fac florile? Le-a mai pus gand rau cainele?
adriana, drum bun si distractie placuta.
bia, te ascunzi si ti-e rusine? Am vazut si eu postul tau, nu e zona crepusculara...ia treci la raport!
olim, sa-ti traiasca feciorul!
V-am pupat, zile insorite si relaxante sa aveti!
vorbe de copil...
Hobby
Bimilit spune:
ioi,am facut-o lata.
am vrut sa editez si cand colo am sters.
mno bun.
suntem ok.cautam locatie ptr 1 mai.
mihaela felicitari.am tinut pumnii stransi si ieri si azi.asteptam poze de la casuta.spor la impachetat,amenajat,ordonat,curatat,alea alea.
bey,cu vizita la simleu io zic sa o lasam pe sapt viitoare sa fim cu toatele.acu sa vedem ce se hotaraeste.cami cat mai sta?
va tzuc da mai viuuuuuuuuuuuu.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
Ha, ha, Bia, te-am prins Ia zi cum a fost la Felix?Miha bravo, las aca a fi bine. Sa vedeti ce flori faine am. Si Rexi nu se mai atinge de ele, ca... e legat! Si nu mai comnteaza, are 2 iesiri zilnice cam de o ora fiecare, afara in strada sau pe terasa, cand, cum. S-a obisnuit, si e cuminte. Mai sare calul cateodata da intelege daca ii explici
.In rest, ce sa zic? Iar m-a apucat azi durerea de coloana/stomac, ca nici nu stiu ce ma doare. E o durere ce trece din fata pana in spate deci, habar nu am daca e stomacul sau coloana, sau amandoua. Oricum e rau, rau. Am luat un no-spa si o ranitidina, pe urma a venit Claudia si mi-a facut masaj cu diclofenac... Acum e putin mai bine insa tot rau e.
Nu stiu ce e, acum degeaba merg si la dr ca radiografie nu se poate, asa ca o las iar balta, mai ales ca aceste crize nu sunt mai dese de una pe luna... Stau si rabd, o sa treaca pana maine...Bine, a fi si saptamana viitoare sa veniti, Cami mai sta, tre sa zica numa in ce zile e in zona, ca amu tat circula si ea sa isi rezolve una-alta. E o vreme tare ciudata afara, acum ploua de numa, acum e un soare sclipitor. Azi a facut de cel putin 3 ori faze de astea... Oare cum a fi vremea maine? Apropo, Bia ce faceti maine? Unde iesiti? E si Vlad maine acasa, asa ca nu stiu ce om face... Oare o fi deschise magazinele? Ca l-as duce sa isi ia o bluza, un pantalon... ca asta nu merge fara mine, si cum nu prea e pe acasa... Noa, om vedea. Pana una-alta va
, ca iar m-am intins cat o zi de post...