Condica Salajencelor 46

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Bine Otilia , am inteles , sa traiti !
Atunci ne prezentam la tine la 5.30-5.45 maine dupa-amiaza .

Va doresc tuturor noapte buna , ma duk sa-mi reincarc bateriile pentru o noua zi , care sper ca va fi mai buna decat ultimele doua !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Seara buna!
N-am avut azi net la servici moamaaaa, ce plictiseala a fost ( Doamne, sper s anu citeasca shefa mea DC, sau vreo "prietena" binevoitoare"
Eu am uitat cind am pove cu BIA ca exact miine ii fac vaccinul de 2,6 ani la Luca...
Dar fac eu cumva si tot ajung sa o vad si pe Cami, nu se poate altfel...
In ultima instanta, se accepta si un copil cuminte care sa se joace(relativ) linistit (sper) intr-o camera ???

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Poftiti la cafeluta!Iona draga, dar intalnirea DC nu se poate fara copii Nici nu ma gandeam altfel.Avem pui de pisica (2) de 2 zile, dar sunt frumosi si pisi blanda, asa ca precis copii vor fi incantati.Va asteptam!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

mihaela tin pumnii stransi.bafta.

ioana,io-nteleg ca net nu ai la job, da tilifonul ce bai are?

ioi abia astept sa ne vedem.mi dor de toate da si de-o barfa mica ,plus ca poci sa-mi dau si fumuri pe terasa lui oti.
io-s mama denaturata si viu fara cuptil.

va tzuc da mai viu......

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

bie, ce zgarcita esti bre, nu dai si tu o cafeluta, o tigarica in dimineata asta, ai?

salutare la gashca mica,
venim si noi (eu cu fi-mio), am vb cu Adi si vine sa ne ia la 5 fara ceva:))
pupic

Mergi la inceput

, dau cu mare drag da tigarile nu le impart cu nimeni.

mihaela iscu pumnii stransi.Doamne ajuta.abia astept sa ne spui cum a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Mey, examenul a fost...am vorbit despre concediul meu din NY de acum 3 ani, apoi am avut de simulat impreuna cu colegul meu o situatie dintr-un magazin in care il vedem pe un vecin care a furat o punga cu dulciuri si avem de ales intre 3 situatii: sa ne facem ca nu am vazut, sa spunem personalului din magazin sau sa-l luam pe vecin si sa-l intrebam pe el ce si cum...si de aici incolo noi am dezvoltat situatia...
Marti si miercuri am testele scrise, apoi am sacpat pe seemstrul asta. La 1 iunie luam vacanta!
Am aflat si rezultatul la testul anterior, am luat 53 de puncte din 66 posibile, adica 80,3%. E un rezultat foarte bun avand in vedere ca am colegi care nu au trecut de 65%(cat e mininmum). Apoi testele scrise au fost notate doar cu FB fara punctaj, cel oral la fel. Ei, e un sistem de notare ciudat, greu de explicat. Ideea e ca a trecut cu bine.

Multam de pumnii stransi!

Va doresc inca o data sa va simtiti excelent azi, nu ma indoiesc ca va fi altfel si astept pozici, da?

Oti, ca sa nu divulgi acum surpriza, te rog sa spui dupa intalnire ce dulce bun ai pregatit...ca sa si eu putin....

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

saltare tuturor
miha felicitari pentru rezultat
fetelor va doresc distractie placuta la simleu, nu uitati ca urmatoarea intalnire e la ulmeni la pizerienoi in wek de 13 iunie suntem la ulmeni.
in rest, ieri nu am avut net ca lucrau la linile de telefon fara sa anunte pe nimeni, iar acum loua la gru de ieri, o vreme de kk, dar sper sa treca repede.Azi ajunge si coegua casa asa ca profitamva tzuc pe toate si distractie faina sa aveti

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

ptr toata gasca.

fetelor da ce-i cu voi? va dregeti dupa bairamul de ieri?

oti,mulumim de tratatie.io o sapt nu mai mananc nimic, ca bagai ca sparta ieri.tare delicioase fura bucatale tale.

cami, ma bucur ca te-am cunoscut.aveam impresia ca te cunosc de o viata.ioi si ce scurta fu intalnirea ,parca n-am vb destul.sa ai drum bun .

mihaela, sincer , cand devoram desertul m-am gandit la tine.tuluai doamne ca oti asta ii o experta in ale bucatarelii.facu o prajii bestiala si neste briose de sa te lingi pe degete.

va tzucda mai viu.......

Mergi la inceput