Condica Salajencelor 46
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
olim spune:
ADEVARAT A INVIAT!
Va dorim sa aveti parte de o duminica linistita si frumoasa!
va pupam pe toate
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/DarkBendis/DarkBendis.jpg)
DarkBendis spune:
Sarbatori fericite tuturor!
Andra
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
Hai ca va recuperai de pe pag.2-a!
Tot petreceti? Bine faceti! da' mai puteti?
Haideti la povesti care sunteti pe acasa...io ma invart pe aici pe net, m-am apucat sa ascult si sa fac putina suedeza, ca maine am examenele la "auzit" si la "citit" si cum numai in romana zbarnai in we, merg maine ca din oala daca nu exersez o tzara. Miercuri am la scris si un fel de cunostinte despre cuvinte, expresii...
Sambata am reusit sa cumparam cele urgente ca sa ne putem muta, azi asteptam mobila si ne apucam de montat. Dormitorul fetelor e gata vopsit, in culori roz Barbie si un perete violet-plommon(prun adica), dormitorul nostru e pregatit pentru actiune, avem si vopseaua, timp sa avem sa il facem. La noi e primavara frumoasa, abia astept sa fiu la casa si sa pun flori in gradina. Sunt narcise, lalele dar mai vreau sa fac si in fata casei loc si sa pun floricele.
Eu am doar maine si poimaine examenele, apoi sunt libera. Fetele de miercuri au liber, dar Ovi numai de 1 Mai. Nu-i nimic, tot e bine si asa, eu mai trebuie sa fac curat si aici in apartament dupa ce ne mutam, asa ca o sa am timp de miercuri dupamasa pentru toate. Sper ca sambata sau duminica sa putem sa mai colindam insula si sa ne relaxam la un gratar.
Sa-mi tineti pumnii maine dupa ora 12 si miercuri dupa 8.30. Timp de 3 ore sunt examenele in fiecare zi, cu pauza intre ele, cam o ora, o ora si un pic fiecare examen. Am un morcov....
Noa bine, distractie placuta in continuare, eu va astept la povesti!
vorbe de copil...
Hobby
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
Tocmai ma pregateam sa zic :"Mancati, beti, da la fata imparatului Ros, nu va ganditi ? "Miha, ai salvat situatiunea.
Eu iti tin pumnii, ca sunt acasa toata saptamana, aici e vacanta de Paste, asa ca
relax!!!Tocmai au plecat o tura de musafiri, a venit o vara de la tara sa ne cheme de nasi
. Asa ca la vara fac logodna si la anul nanasim la nunta!
In rest, toate bune, suntem imbuibati de atata mancare si beutura, asteptam sa se goleasca frigiderul
.M-am intalnit cu CAmi in noaptea de Inviere, si asteptam decizia fetelor cu privire la vizita la Simleu.
Cam atat, merg sa vad ce aranjamente a mai facut sotzul, sa vedem pe cine a mai invitat sau la cine s-a autoinvitat in vizita.
![](images/user_woman.png)
dianaiulie2009 spune:
Buna dimineatza !
Poftiti la cafelutza ... yo is pe barikade , fara nici un kef , va dati seama ca era pustiu pe strada si mi-era o ciuda de numa-numa ca trebuia sa vin la scarbici ... asta e ...
Mihaela , tzinem pumnii , sa dea DD sa fie totul ok .
Ma apuk de munca , am tare mult , da mai vin pe la voi !!!
" Carpe diem ! "
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/piticutz/piticutz.jpg)
piticutz spune:
N-am apucat sa intru sa va urez sarbatori fericite, dar sper ca le-ati petrecut frumos.
Nu ziceti niciuna nimic de venit la Simleu? Hellooooo!!
O tineti pe Oti pe pozitie de "start" ?