Condica Salajencelor 46

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

neata.

mno,noi mergem de maine la felix[tot la nufarul,dar am gasit apartament].doar acolo am mai gasit liber.is fericiti feciorii ca se vor balacii.

ioana io nu poci sa ma organizez mai repede din cauza de coleg.sa ai drum bun si distractie placuta.

adriana , eu tin minte ca era cu branza si smantana.

oti , arat tare bine prajitura si cred ca e si ff buna.spor la bucatarit.

mihaela bafta la examene.si spor la mutat.

olim ce harnicuta esti.te servesc cu un pahar mare si rece de COLA?tuluai doamne ca io-s lesinata dupa cola,da am o luna de cand nu mai beau.da sa nu ziceti la nimeni,ieri mi-am luat un flacon de 0,5.ioi si-n 2 min l-am dat gata.

mno,deci cand mergem la simleu?hai sa ne organizam.

va tzuc da mai vin.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

si de la mine.am facut 3 portii de praji cu foi cu miere, (numa una e a mea, doua sunt de dat )si un tort usor cu afine. Maine am sa fac si kinder-pingui-nul daca oi mai putea.De mancare, salate de vinete, de icre, snitel de pui si restul fripturi, drob miel umplut, sunca fiarta mi le face mami. (ca norocul) Mai fac doar ciorba de miel si gata. (cred!)Am vopsit si ouale, Andrei inca crede ca i le-a adus iepurasul .Va doresc un Paste fericit, luminat si linistit.Drum bun celor care pleca, sa aveti o minivacanta frumoasa.Va asteptam la Simleu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Va servesc cafelutza si fug la bucatarie .

Otilia mama da iar te agiti , mai lasa-le in pace si profita cat poti cand ai timp liber si pune kuru jos .

Bia , drum bun si distractie faina !

Si la restul fetelor le doresc spor la bucatareala !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Sarbatori fericite!!!

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Am terminat ciorbitza de perisoare , vinetele si va recomanda acea pasta e branza ... e un deliciu ... am descoperit si cum se face , deci : branza de vaci , smantana , marar verde , ceapa verde , sare , se amesteca toate in blender . Acuma cantitatile le puneti la oki , eu am pus cam 1 kg branza vaci , 300 gr. smantana , 1 ceapa verde si marar am avut doar uscat si am pus cam 1 pumn , ca la colegu ii place tare mult mararul .
Fug la coafor si apoi vin sa fac tortul si friptura .

Restul vad ca sunteti prinse rau la bucatarie ca nu apukati sa scrieti nimik ...

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Buna fetelor!Paste fericit!Am gatat si eu la bucatarie, mai tre sa fac baie si gata! Pana la urma am facut si pasca, arata tare bine, acum sper sa fie buna si cand om taia-o.(e prima data cand fac)Fetelor, praji Kinder Pingui e un deliciu!!! Daca vahotarati sa o faceti vreodata, atunci tre sa va spun sa micsorati cantitatile date pe forum, ca mie mi-a iesit cam inalta. Oricum cei care au degustat-o au fost foarte laudativi. Va si va doresc un Paste linistit!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o promisiune la fiecare grija, o binecuvantare la fiecare pas.

HRISTOS A INVIAT !

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Adevarat a inviat!

Petrecere frumoasa tuturor!!!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

fetelor, ati luat pasca si lumina?
sa aveti o duminica frumoasa

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

HRISTOS A INVIAT!
Tuturor fetelor multa sanatate, iubire si fericre din partea noastra!
Paste fericit!

Mergi la inceput