Cafea cu aroma de femei-82
Raspunsuri - Pagina 19

maru spune:
casa s-a dat sambata, la un pret mult peste ce cerusera.
Am mers si am vazut alta, care in poze parea marisoara, dar am fost dezamagiti cand am vazut ca nu era gardu si leopardu, stiti voi ce vreau sa zic
Acu vrem sa vedem ce se construieste nou, prietenii nostri au fost, si m-au batut aseara la cap ca se fac frumoase si la suprafata pe care o vrem noi, is la banii pe care ii avem...
odiseea casa continua
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

wonderful spune:
Lara,eu o sapal cu clin de geamuri ca nu mai trebuie clatita si iase lucioasa.Stropesti si stergi cu o laveta.Incercati produsele Sano,sunt convenabile si bune.
Rochie:ai putea incerca ceva mai inchis si pe laterale ceva deschis pt. ca asa se creaza iluzia optica de zveltete.
Marule,nu te supara pt. casa.Mai asteapta sa iei ceva care sa-ti placa mult,ca nu iei casa in fiecare an.

maru spune:
nu m-am suparat wonderful. In schimb casa asta, ultima, avea in spate parc, era superb, si pentru ca avea dormitoarele mici marisoare, am zis sa punem oferta. In drum spre casa am vazut ca Liceul lui Andrei ar fi cam departe, adica foarte departe, si ne-am cam dezumflat
Acu Dana ma bazaie sa mergem musai si noi sa le vedem pe cele noi...
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

ramyteo spune:
Ce fac fetele?
Eu ma plictiseam, ca mi-am hranit puii si acum puiuta mica cica sa dus pana la vecina, cred ca mi-a luat locul , a plecat la o cafea
Auziti ce zice Busu ca ploaie toata saptamana in toata tarano iaca ce naspa
Mai revin daca mai sunteti pe aciTeo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

MsLara spune:
Multumesc de sfaturi, o sa incerc intai cu clin de geamuri si daca nu merge trec si la Mr. Proper!
Maru, cred ca la tine se aplica chestia aia cu "tot raul sper bine", maine -poimaine o sa gasesti ceva si mai bun, pun pariu!
Aida, ce mai face pisicutza?
Principe mai lasa soarele si pe la noi, nu-l mai atrage tu pe tot...nu vezi ca suntem in balti pana la gleze?
...ma duc la ...si la
!
Somn usor!Emma lupta iar cu cancerul
Lali

principe spune:
hai salutare...
ne-am intors,dar tare nu am fi vrut,as mai fi stata cateva zile la mare..
lali,
aici este un produs de la marca ajax..exact ca sa curete faianta si geamurile din baie..scot tot tartrul..daca nu incearca si tu cu otet sau bicarbonat.
aliciule,
tre' sa te vedem cum arati ca sa vedem ce se potriveste la fizicul matale.
aiduta,
ce face matoiul,cum mai este piciorusul...ce a facut monica a fopst cu fotografia la nenea ??
maine te chem..cat este ceasul acum ..dormi??
w,si eu am dat-o pe peste si pui ..inca mai am miel..dar nu mai vor nici cateii
ramy,
ti-am vazut fotografiile..dar vad ca voi toate asunteti niste acrobate..circareselor
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Dodo-pui spune:
Buna dimineata dragelor,
poftiti la cafa si o gustarica
.
Va doresc o zi buna si frumoasa ca voi.
La 10 trebuie sa fim la recuperare asa ca o sa revin dupa.
La capitolul mancare eu am trecut dupa miel la ciorba de burta.
intregul
.

Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan

Dumnezeu imposibilul!

ramyteo spune:
'Neata la toata lumea.
Principe--ie ie asa suntem
soramea cea mare a fost la atletism iar eu nu am facut numai 1 an de judo , 4 de handbal si 2 de dansuri populare
Numai Mire nu a facut sport si nici Teo
dar atat sa chinuit sa se dea peste cap pana a reusit, am ramas mascca
si sarea in sus de fericita de reusita ei
HAi ca am vanit cu Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

MsLara spune:
'Neata! Iau si eu o si la treaba
!
Principe poate-mi spui cum se cheama sa caut si eu!
Va spun in week-end ce-am reusit cu faianta, ca pana atunci nu am timp de shmotru, dar vreau sa fac aprovizionarea!
Va pup, o zi frumoasa!Emma lupta iar cu cancerul
Lali

Dodo-pui spune:
Mey pe unde sunteti?!
Haideti la ceaiulde la ora 5
.
"Donu' "inca doarme desi cand i-am spus la pranz de somn a zis "nu,naine"
.
Despre noi eu povestesc rar sau mai bine zis in ritmul achizitiilor.Sunt zile cand spune cuvinte corect si mai multe iar in altele ne demonstreaza cat poate fi de incapatanat.
A inceput sa "joace"fotbal in casa(da cu piciorul in mingie),inainte o foloseam doar pentru aruncat cu mainile .
In rest am inceput sa umblu dupa doctori caci luna viitoare intram in comisie.doctorita neuropsihiatra a lui Bodo luna aceasta nu vine la servici caci are probleme(cu capul cred
).Daca nu apare la inceputul lunii viitoare adica pana in 5-6 ale lunii trebuie sa merg la alta.In comisie intram pe 17 iunie.Voi vedea ce o fi atunci.
In rest Bodo este un copil normal 100%,se "clonteste" pe limba lui sau in romana cand nu-i convine ceva.A inceput sa loveasca cand este lovit si a inceput sa capete increde si pe strada sa incerce sa "alerge"(nu poate inca-nu-l ajuta genunchii-dar important e ca e vrea).

Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan

Dumnezeu imposibilul!