Cafea cu aroma de femei-82

Printeso,sarumana pt. reteta.Iese destul?Ca io am niste mancai in casa.
E o vreme de kk aici,ploua,frig.
Raspunsuri

wonderful spune:
La un restaurant il intreaba clientul pe ospatar:
- Domnule ospatar, aveti picioare de broasca?
- Nu, asa merg eu mai saltaret.
Un american, un neamt, un evreu si un negru prin padure. Cade o omida pe american, asta o arunca
pe neamt, asta pe evreu, asta pe negru. Negrul o ia si o mananca. Cade alta omida pe american,
asta o arunca pe neamt, asta pe evreu, iar evreul spre negru: - Nu cumperi o omida?
Era Bula soldat la parasutisti. In avion, comandantul il pune sa sara. Sare Bula si nu se deschide parasuta. In cadere, il vede pe unul care venea cu viteza, de jos.
- Ba cum se deschideee parasutaaa?
- Nu stiu . Eu sunt de la Distrigazzz!!
Un politai se intalneste cu un preot care mergea pe o bicicleta. Politaiul il intreaba: ce faci?
Preotul: Merg cu Dumnezeu inainte.
Politaiul: Sunteti amendati ca mergeti doi pe bicicleta!
Un ardelean se urca grabit in tramvai. Pune sacosa pe un scaun si merge rapid sa-si perforeze biletul.
Cand vine la scaun, uita de sacosa, se asaza pe ea, dar se ridica urgent strigand disperat:
- Aoleu, ouale!
O femeie curioasa il intreaba:
- Domnule, aveti oua in sacosa?
- Nu. Cuie!
Un taran intr-o caruta plina ochi, cu un singur magar amarat cu ochelari de cal, care nu se urnea deloc, striga frenetic:
‘Diiii, murgule! Diiiii surule! Diiiii Florica! Diiiii Maricica!’
Intrebat daca a uitat cum se numeste magarul, taranul raspunde:
‘Nu, nu, stiu cum il cheama, da' vreau sa ii dau impresia ca lucreaza in echipa’.
La un moment dat vine Mos Craciun la copiii din Etiopia; se-nvarte el pe aco lo, nu prea erau copii si
care erau, vai de mama lor.
- Copii, ce faceti voi, de ce sunteti asa de slabi? intreaba Mosu'.
- Stii, noi nu mancam.
- Ceee? Nu mancati?! Copiii rai care nu mananca nu primesc nici cadouri!

principe spune:
mai bine tripleaza reteta..ca-i bunasi se mananca cu spor
la noi e f cald, a ajuns la 30 de grade..temp normala aici este de 27 de grade..cum creste temp un pic ,imediat se simte...
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

wonderful spune:
Ocupate,sictirite,obosite,sau spalati geamurile pe unde n-a reusit s-o faca ploaia?

MsLara spune:
Ocupata si obosita...de geamuri s-a ocupat ploaia
W haioase bancurile!Emma lupta iar cu cancerul
Lali

ramyteo spune:
Buna dimineata hai hai cu multa enerjie, iuti ,iuti , sa ne apucam di trebusoara , mei io nu facui nimica nimicuta pana acum asa ca pana duminica cred ca termin si eu
, glumeam
pentru voi ca eu iar trte sa o intind de acasa si ciiiiinnnneeee stie cand o sa mai intru.
Stiti ce? Eu nu stiu ce sa fac felul 1 de mancare, serios, voi ce ciorbitza faceti? la toate
La noi ploaie in continuu, cam nasolica treabaTeo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

wonderful spune:
'neata!Io spal lenjeria de pat,cumparaturi la supermarket,ore,de pus la fiert carnea pt. salata boeuf si ce-o mai fi.Ajunge?
Ca felul 1,ar fi buna o ciorba mai acruta de pasare,ca-i mai usoara decat cea de miel.Pan' la urma am musafiri de la Bv,inclusiv un dop de 2 ani.

iahim spune:
DOI BOBOCI
Doi boboci micuti de rata
Au plecat de dimineata,
Pe o margine de lac
Tot vorbindu-si,maca-mac.
Intr-o tufa de rachita,
Sta pitita o pisica:
-Unde ati plecat voinici?
Ei raspund:-Pe-aici,pe-aici!

alic spune:
buna dragutelor si harnicutelor!
Ramy, tu care erai cu ciorba de burta acu ai ramas in pana de idei?
restul ce meniu faceti? mielutul l-ati luat? ma refer la prima, eu inca stau si-astept...o fi, n-o fi...
pup toate cafengitele!
ALICe
eu

wonderful spune:
Iahim,te-au lasat nervii de te-ai apucat de versuri?
Mielul nu l-am taiat,ca nu sta!Tre' sa prind altu' mai fraier.