Cafea cu aroma de femei-82

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Cosmin bine ai revenit acasa
Si la noi mare amorteala , e bine afara si a picurat putin de proba
... si pleaca mama acasa

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Buna seara fetele noi iar nu am stat astazi pe acasa a fost asa de fain afara ca nu ne-am putut abtinesi acum cand am ajuns acasa Teolina mea a adormit si a si inceput o ploaie.....aio mai da ce noroc avusaram
LAs cate o si va pe toate

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

quote:
Originally posted by aidaciolac

Ciao aliculece mai faciiiiii?

Eu zic ca nu e scumpa deloc casa bunghita de maru , pai aici la noi in sat o casuta cu etaj , fara beci (nu mai zic sa fie si locuibil ) si costa 160-180.000 euro (nu mai stiu care e paritatea) si nici nu are casa teren decat pt masina (daca ai noroc) , un gratar si 2 panselute si atat

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune

Aiduto, vad ca la voi preturile sunt piperate rau....daca zici ca nu-s nici macar in oras....

ALICe
eu

Mergi la inceput

mai fetici...ajutati va rog cu o idee...mi s-a ivit o cumatrie asa...pe nepusa masa si habar n-am ce sa-mi fac de imbracat; material este, croitorasul doarme in pat cu mine, dar modelul ba...m-am ingrasat si nu stiu ce m-ar avantaja, asa ca sariti cu sfaturi please...

ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Salut,gagici!Va invit azi la un crap prajit!Gata cu mielu' ca-mi ajunge cu behaiala.O saptamana linistita.

Mergi la inceput

W, ce pofta mi-ai facut......
chiar asa...cine stie cum se face saramura de peste....poftiti de va expuneti ideile...

ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

quote:
Originally posted by wonderful

Salut,gagici!Va invit azi la un crap prajit!Gata cu mielu' ca-mi ajunge cu behaiala.O saptamana linistita.

W

Vreau si eu peste!!!!

In alta ordine de idei, sa-mi zica si mie gospodinele din cafenea cu ce sa spal faianta din baie...ca Domestos nu a fost bun...

Emma lupta iar cu cancerul

Lali

Mergi la inceput

Buna fetelor.
Alic sa vaz cu ce te pot ajuta am sa incerc
Lali, zau ca nu stiu, incerca cu MsProper, nu stiu daca am scris bine da...mam straduit
W. hm...intri numai sa ne faci pofte? LAsaaaa.....
Va pe toate fara exceptie.
Da mei unde sunt celelalte fete? Sau pierdut?

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput
Mergi la inceput

http://www.karena.ro/moda&stil/rochii_de_seara.html
Alice aici sunt cele cu alb si negru si ma gandesc ca sunt destul de sexi ca nu te va arata plinuta cum spui tu, te avantajeaza cele lungi si in inaltime

Teo
Perlute

Mergi la inceput