Piatra Neamt, Perla Moldovei (51)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Criss, ce matinala esti!
Multumim pentru cafea, eu o beau doar cu zaharina, ca-s la dieta..
Ce mai faceti? Ce planuri de week-end aveti??? S-ar parea ca vremea nu tine cu noi, ca iar e de ploaie...
Va doresc o zi cat mai frumoasa!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Neatza si de la mine!
Acum fac si eu cafeaua! Am venit un pic la serviciu si am zis sa va salut.
Lora, mari planuri de wk nu prea am. Azi mergem la o cumatrie si maine sunt singurica, al meu sot are treaba, Stefan e la tara, cred ca am sa stau in pat toata ziua si am sa citesc.
Adriana, nastere usoara!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Salve!
Laura daca stiam de concert, veneam si eu ca-l iubesc tare pe Goran Si cred ca venea si Marani cu noi ca e si ea fan declarat.
Criss pai daca eu dau 20lei si sotul la fel, plus alte cheltuieli...mai bine merg la un gratar decat la meci.Daca aveam si noi partide palpitante, ca cele din alte campionate, merita sa cheltui atatia bani.Si apoi nu mai sunt bilete, doar daca se reusesc ceva aranjamente la poarta
Cristina si noi mergem la o nunta.De fapt ne mai gandim daca mergem
Lora multumim.Si iti dorim si noi o zi frumoasa, desi timpul nu e deloc favorabil.Tu ce ai in plan?

Mergi la inceput

Cumparaturi in Kauflan, cautare cadou pt. nasha, e ziua ei maine, apoi plimbat cu musafirii din Iasi...si cam atat...
CarmenE, la dieta Scarsdale fasolea e verde, nu?

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Laura, cum a fost la concert? Pozeeeeee!!!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!

Intru si eu sa va dau vestea cea mare. Aseara pe la 10 mi s-a rupt apa, am plecat cu masina la spital si la 12:26 noaptea a venit pe lume cea de-a doua printesa: Annika, 3350gr, 49 cm, natural.
Nasterea a decurs super, vroiam si o epidurala, insa n-au mai apucat sa mi-o faca, in fine, durerile sunt uitate deja.

Suntem bine, deja acasa de la pranz, ca am cerut externare si in cazul asta vine zilnic o asistenta la noi acasa, sa controleze bebele.

va mai povestesc maine cum evoluam

va pupam pe toate
o duminica frumoasa
Adriana, mamica de printese

Mergi la inceput

Adriana, bravo, felicitari mamico de doua printese!!! Sa-ti traiasca minunea, sa fie sanatoasa, mancacioasa, neplangacioasa si cu noroc!!! Va pupam pe toate trei si bun venit micutei Annika!!!!
Cum a reactionat Lara la vederea surioarei? Asteptam primele poze!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Oooooo.... Adriana felicitari. Iti doresc sanatate multa si refacere rapida iar pt bb iti doresc sa aiba multa sanatate si mult noroc. Cum a reactionat Lara? Ce bine ca se poate pleca acasa asa repede.

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

ADRIANA FELICITARI!!!!!!!!SA-TI TRAIASCA FETITA,SA FIE SANATOASA SI FRUMOASA SI MULT IUBITA,PUPICI MULTI DE LA NOI,asteptam poze,cand se poate.
Laura,cum a fost la concert ?????si acu esti la meci????
Ana,te-am zarit din masin a,erai in bucatarie...vezi ce ochi am
pupici fetele mele,va salut pe toate,astept sa ne vedem

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

ADRIANA elicitari!!! Sa va traiasca micuta si sa fie sanatoasa!!
Ce bine ca ai avut o nastere usoara si deja esti acasa!!!

Salutari tuturor fetelor!!! Eu am fost la eco si bebe e foarte bine mersi, creste si e tare neastamparat!!Am facut 3d si pana acum e totul ok, e normal si creste bine pentru varsta lui de 18 saptamani! O sa am un baiat grasut!!!!
Voi ce mai faceti?,ce mai ziceti? Planuri de weekend? Oare unde am putea fugi sa nu ne ajunga ploaia??!!!
Weekend placut tuturor!

Aurora 18+ mamica de viitor delfinas

Mergi la inceput