Piatra Neamt, Perla Moldovei (51)
Raspunsuri - Pagina 17
Eftimie C. spune:
Salut!
Lora ai vazut ce om de baza sunt
ai ramas fara cafea.
Ellinia frumoase pozele.Stefan e un smecher
, tare iubaret 
Adriana nastere usoara.Oare a ramas internata?
Crisandrada daca ar fi gratis intrarea la meci m-as duce, dar e cam piperat biletul si nici echipele nu-mi sunt la suflet, desi mi-am dorit sa ia Clujul titlul si cupa
nu-mi sariti in cap stelistelor
Corina finutul meu e tare mancacios si destul de linistit.Azi sper sa ajung la spital si poate am noroc sa-l vad.
Edi al meu e dimineata la gradinita si dupa amiaza ne face capul mare cu Power Rangers-forta mistica 
Carmen vazut pozicile
si am remarcat pe-acolo si un
alb.Mama a avut unul identic, dar l-a dat ![]()
Laura am inteles eu bine, pleci undeva?
Salut cu drag toate fetele din gasca 
allexa06 spune:
Buna fetelor!Mai,nu stiu ce am ,dar de o bucata de vreme sunt asa de obosita si nu-mi mai revin.Orice ma oboseste,ma enervez repede,aaaaaaa si noaptea dooorm ca ursul!!!Si Razvan are o energieeee! Aseara am intrat intr-un mag cu el sa-i cumpar ceva de incaltat sa mai aiba de schimb...vai,chinul de pe lume!Am reusit sa-i probez pantofiorii dupa ce vanzatoarea i-a dat tel mobil sa se joace
.Cand vroiam sa-l incalt"nu ata,nu ata",sa nu-l incail ca nu-i plac!!!!
.Concluziz e ca nici nu i-am gasit si in alta zi trebuie sa o luam de la capat!
Vazui poze
...ELLINIA-Stefan e un scump,mi-e tare drag.si ce-o mai pupa el pe Maria!!!
CARMENSTEFI-zambareata ta ,frumusica foc si are un par asa frumos
.Am sa pun si eu niste poze noi cu Razvan (cand am sa reusesc sa le descarc)
LAURA-cat ne mai tii in suspans?![]()
Auzi ca lui Lora ii este ciuda si nu vrea sa ne spuna,oftica-ne si pe noi![]()
![]()
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de Razvanel
Laura25 spune:
Scriu 'pe sub masa' asa ca raspund scurt
. Ma dus diseara in Iasi, la concert Goran Brgovici. E in fata la Palat, la 20.
. E unul din artistii mei preferati si ma uram pe viata daca ratam asa o ocazie.
Dati-i o sansa lui Matei sa traiasca!
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene
ellinia spune:
Waw, Laura, ce fain! Am fost si eu acum cativa ani cand a fost in Iasi si intr-adevar a fost super concertul! E in aer liber! Chiar acum vb pe mess cu fratele meu care e si el nerabdator
, cica o sa cante 21 de melodii. Vizionare placuta! Daca stiam mai din timp poate mergeam si eu...
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
Laura25 spune:
Cristina, si eu am aflat aseara abia.
Dati-i o sansa lui Matei sa traiasca!
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene
carmenstefi spune:
saluti fetele!!!
Laura super concert,sa te gandesti la noi cand saari in sus,sa te distrezi la maxim!!!!!!

.
carmen si stefi,revin ca fac papa.
ana1980 spune:
Carmen ce faceti azi? Iesiti in parc?
Laura super. Distractie placuta.
'Tot ceea ce ti se intampla are un scop'
Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela
Ceva poze
nasterea in apa
www.elipetromed.ro
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
Noi suntem inca asa cum ne stiti: burtosi.
Azi la gradi Lara a plans un pic cand a trebuit sa ma zmulg din mana ei, insa s-a potolit rapid.
Apoi am fost la spital, ca asa e procedura, totul e bine, bebelina sta bine merci la caldurica; acum sper sa nu cada in cealalta extrema si sa nu mai vrea sa iasa.
Dupa-amiaza am avut iar program lung de parc, e asa fain cand e soare si cald.
Laura, distractie placuta la concert!
un weekend placut tuturor fetelor si sa ne auzim cu bine
Adriana, mamica in asteptare
Criss, eu cred ca daca se trezeste la 12 si accepta suzeta, i-ar fi foame; te cred ca nu vrei sa revii la programul de masa de la miezul noptii, insa nici sa devina dependenta de suzeta ... eu cred ca am gresit cu Lara si suzeta, ca cum scancea un pic si se foia, poc, i-o bagam in gura, insa cred ca in realitate era flamanda, ca nu aveam lapte suficient.
LoraG76 spune:
Adriana, deci tot 2 in 1 sunteti...
Inca o data nastere usoara, ca prevad ca se apropie...se pare ca Lara incepe sa se obisnuiasca cu gradinita, asta e bine.
Lora, mami de Iustina
crissandrada spune:
Buna dimineata.
Poftiti la cafea 
.
Adriana ce faci? Tot 2 in 1 ? Si noi la fel facem cu suzeta. Dar mai mult de frica sa nu isi suga degetul cum a facut Andrada. Am citit ca mai bine suzeta decat deget. Aseara vad ca a dormit bine fara sa se mai trezeasca.
Laura cum a fost la concert? Super tare cred. Am vazut la stiri. Azi nu e duci la meci? Eu tare as mai merge...
Carmen E ai dreptate, trebuie sa platesti bilet. Nici nu m-am gandit la asta ![]()
. Eu mergeam fara bilet daca puteam.
Corina catelul si iepurasii sunt OK. Catelul a crescut tare mult, dar e tot jucaus si mi-e cam frica cand se repede spre mine in joaca
.
Criss
de
Alessia si
Andrada