Piatra Neamt, Perla Moldovei (51)
Raspunsuri - Pagina 19
allexa06 spune:
ADRIANA-oaaaaa!!!Super,esti o norocoasa ca ai avut parte de o asa nastere si mai ales ca ai venit si asa repede acasa.Bun venit pe lume micutei,sa creasca mare si sanatoasa!!!Cum merge cu alaptarea?
Pupici multi micutei!!!

.
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de Razvanel
Laura25 spune:

Felicitari Adriana!!! Bun venit pe lume, Annika! Sa cresti mare, sanatoasa, norocoasa, desteapta , frumoasa, sa aduci multa mandrie si fericire parintilor tai!!! 
Adriana, super ce repede a mers! Si deja sunteti acasa! UAUUUU!! Acomodare rapida! Sa fie puiuta sanatoasa, cuminte si mancacioasa. Tie nu-ti mai urez refacere rapida, ca vad ca deja esti pe barcade! Bravo! Ai un organism super! Asteptam cu nerabdare primele poze si impresii.
La concert a fost super, super, super. Nu am cuvinte. Niste artisti desavarsiti. A fost Bregovici cu orchestra lui. Niste sarbi si 2 bulgaroaice. Era un tip tinerel care batea extraordinar la toba (de aia mare ca la fancarele romanesti) si canta din gura. Dar ce voceee!!! Iar Bregovici, ce sa zic, cool! E foarte tare! Au cantat melodii de pe ultimul album si cateva din cele clasice. Ultima a fost Kalashnikov si ma uitamin jur, nu era un spectator sa stea pe loc, toti danasau si cantau si aplaudau. Ma bucur mult ca am fost. Au fost peste 25 000 de oameni in piata. O gramada de tineri, mi-am amintit si ue de tinerete, cand mergeam la Galele Hit, la concertul Pheonix in aer liber.
Eheee.. ce vremuri!
Ne-am intalnit cu prieteni si am stat pana tarziu in noapte. A fost o iesire care ne-a prins tare bine. Poze am facut cateva, dar nu se vede mare lucru, ca am stat departe de scena si aparatul meu e slabutz, fiind noapte nu se vede mai nimic. Am facut si cateva filmulete, daca se aude/ vede ceva, am sa le pun pe alea.
Pupi. We placut!
Dati-i o sansa lui Matei sa traiasca!
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene
LoraG76 spune:
'Neata!
Ce faceti? Vad ca-i soare afara, momentan...
Adriana, cum a fost prima noapte acasa cu 2 copii? ![]()
Laura, ma bucur ca te-ai distrat...cred si eu ca a fost fain concertul....la ce muzica si voce au...!!!!! Am vazut multe poze la o fata din Iasi, dar astept si de la tine, mai ales filmuletele.
Aurorra, ma bucur ca bebe e bine! Scrie mai multe mesaje repede sa scapi de moderare!
Pupici la toate fetele!
Lora, mami de Iustina
ellinia spune:
ADriana, felicitari, sa-ti traiasca printesele! Ce bine ca ai putut veni acasa asa repede! Refacere grabnica!
o duminica placuta va doresc!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
Eftimie C. spune:
Nu am timp, ca ne vin musafiri de la Tg.Neamt, dar am bagat un ochi aici si am vazut ca avem motiv de sarbatoare 
Adriana
sa-ti traiasca printesa
mica si sa fie sanatoasa si mancacioasa!
Asteptam poze si impresiile taticului si surioarei 
Duminica placuta tuturor!
ana1980 spune:
Adriana - felicitari pt o nastere rapida. Sa ai o bebitza mancacioasa si cumintica.

Laura imi imaginez ce frumos a fost si ce bine s-a cantat. Super.
'Tot ceea ce ti se intampla are un scop'
Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela
Ceva poze
nasterea in apa
www.elipetromed.ro
alexDG spune:

Felicitari Adriana!Bun venit Annika!Sa fii sanatoasa, mancacioasa, norocoasa si sa nu-i oferi mamicii multe nopti albe!
Cred ca Lara e foarte incantata de noua "achizitie" a mamicii![]()
multi!
andreicorina spune:
Felicitari Adriana,la multi ani micutei Annika sa creasca mare sanatosa si frumoasa,

Adriana va pupam pe toate 3 acum ca de esti mamica de 2 printese

Eu ieri am avut program de curatenie,mancare,calcat iar baietii mei sau plimbat si au agatat gagici![]()
![]()
![]()
,asa am avut si eu o zi libera (adica fara Nicolas)si mi-a prins bine
Astazi am fost dimineata la mare ,si ne-am jucat in nisip,inca nu ne-am bagat in apa,acum baietii mei dorm si eu la pc![]()
![]()
Pup pe toate fetele si va doresc o duminica placuta in continuare 

Aurorra spune:
Buna dimineata fetele? Ce faceti? Beti un cappuccino cu mine?![]()
![]()
Eu sunt la servici si mie asa un somn si ma doare capul
nu am chef de nik!!!
Poate aveti voi o stare mai buna decat mine la inceput de saptamana!!
Va pupacesc pe toate si va doresc o saptamana bunaa si insoritaaaa!!!!
Aurora
18+ mamica de viitor delfinas
carmenstefi spune:
neata fetele!!!!!!
dau o cefea mareeeeeeee,cu lapte si ce ce vreti voi!!!ce faceti???sa aveti o zi frumoasa si saptamana cat mai bune,asa cu soare cum e acu,noi ne preg de iesit afara ,mai pe la 11,poate ne zarim prin oras,ana??carmen?si cine mai poate???
va pup ca fug acu sa papam,noi fetele si sa ne facem program.
pupici multi!!!
carmen si stefi