Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Anes-felicitari!
Azi mi-a sosit si mie comanda de la Promod. Am fost putin dezamagita de o rochita care trebuia sa fie bleu si e un verde uratel....In schimb imi place la nebunie o rochita. Dupa Paste o sa pun poze pt ca acum ma chinui sa fac bagajul pt ca maine plecam la Constanta.

==========
Corina 8+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

buna seara fetelor,
numai vesti bune citesc. bravo.
maryb si mav - FELICITARI!
sa fie intr-un ceas bun.

carmen 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu ma retrag. Va urez noapte buna!

==========
Corina 8+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Maria, suntem multe care ne rugam la DD pt tine, asa ca va fi bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

mav, felicitari pentru caruciorul albaststru si multumesc!
ginye, BraveGirl Va multumesc si va doresc si voua vesti bune!

Madutza, Ramo Felicitari pt. vestile bune!

11+

Mergi la inceput

Neatza!
Anes, Carmen, multumim frumos! ...Si voua va dorim asemenea!
Mai fetelor, dar parca mai venise cineva cu un carucior roz.... N-am retinut cine...?! Sa fi fost dandusa sau brie sau...? Corectati-ma voi daca gresesc!

MADALINA70!!!!!!!!

Incredibil, da' eu voi munci si azi si maine.... si marti si miercuri... desi speram ca-mi voi lua concediu macar saptamana viitoare, iar azi trebuia sa fie zi scurta si maine liber... Asta-i grija fata de angajata gravida... Cica "nu te stresa, da' da-te peste cap si rezolva dosarele alea mai repede.... ca e urgent"...
Casa mi-e inca vraiste, dar... ce importa?! Noi sa fim sanatosi!
Incerc sa nu ma gandesc ca-s folosita (desi nu-mi plateste ore suplimentare)... ci ca sunt utila si... se pare... indispensabila!

Va pup! O zi usoara!

13+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Mav si Maryb felicitari pentru carucioarele albastre, sa aveti o sarcina usoara, bebeii sa fie sanatosi si nascuti la temen si voi niste mamici pe deplin fericite!

Leeloo
11 +

http://community.webshots.com/user/leeloo5979
http://good-times.webshots.com/photo/2947428500103252327xoutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Diana si Anes felicitari pentru rezultatele de la eco.Anes si mie tot de 12+4 mi-a iesit la masuratori, mai mare cu 5 zile decit este de fapt.
Madutza mie doctorul mi-a zis sa iau 2 pastile de 1 mg de acid folic/zi!
Mav ma bucur ca aveti un baietel sanatos..numai bine!
Maria K m-am intristat cind am citit..pupici multi de la noi si suntem alaturi de tine!
Si acum despre noi..ieri am fost la eco, brotacelul e bine mercic, are 6,11 cm, 169 de batai pe minut..eco morfologica voi face pe 8 mai si pe 12 mai Triplu Test..ca medicatie am ramas numai pe Omega 3 si vitamine prenatale, daca vreau.
Intrebare: Cine mai ia Omega 3? Eu am gasit numai Omega 3 Forte si iau 1/zi...pe cutie scrie ca se iau 2, dar doctorul asa mi-a zis sa iau...Ia cineva 2/zi?
Am pus poze in drop cu gigilacea!

Bia
bebe mic 12+

Mergi la inceput

Leeloo, merci! Ieri, la echo, eram cu povestea ta frumoasa in cap! Ah, nu-s eu o povestitoare asa buna (cu haz si talent) ca tine.... A fost foarte emotionant si pt noi, mai ales cand a zis dr.... "oooo.... dar avem tot un baiat aici!" si Seb a izbucnit in ras... si printre chiote de bucurie... a zis "Daaaa, e bebe Antonio, fratiorul meu! V-am zis eu ca e baiat!" ...Dr a lasat sonda din mana... am ras toti cu pofta... mie mi se zguduia burta... A fost o faza foarte frumoasa.... dar nu stiu eu s-o povestesc asa cum merita!
...Si apoi.... uite manutele (pe care le ducea la gurita), uite talpitele, uite ca are si urechi si ce nas mic si carn! ...Si cand a trecut dr pe 4D, tzup, imediat s-o intors omuletul cu spatele (tumba pe care am simtit-o bine de tot!)! Avem o poza superba (4D) cu... spatele! ...Fetelor... si paranoia mea era in floare... L-am vazut pe bb ca se misca, ca da din maini si face tumbe, dar nu-i vedeam inimioara... si am stat cu sufletul strans pana i-am vazut inimioara si i-a masurat dr bataile....
...Mi-a spus dr ceva ce n-am inteles prea bine... ca nush ce membrana nu-i lipita inca de sac/placenta...?! Trebuie sa mai citesc despre asta... Si nici IR-urile nu le-a masurat si eu stiam ca mai vroiam ceva, dar nu-mi aminteam ce... Uf... sper sa nu fie probleme... ca abia peste o luna mai merg la OBG si nu stiu daca se pricepe la chestia asta cu IR-urile...

Hai ca fug si eu... Deja am intarziat la gradi... si fii-miu spera ca de azi va sta acasa... asteapta nerabdator vacanta.

13+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Mav dar nu ti-a scris pe foaie IRurile? La cine ai facut eco morfologica? Eu stiu ca sunt f. imp. IRurile si ma mir sa nu-ti fi zis de ele!Poate ti-a scris:"tensiunea pe artere..dreapata..stinga.."

Bia
bebe mic 11+

Mergi la inceput