Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

nu, loren, nu mi-a zis si nu mi-a scris nimic despre asta....
probabil ca a uitat... in euforia momentului... si cu atata asistenta in cabinet... acum ce sa mai fac?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

lumeeeeee, am facut 11 sapt, si eu tot ziceam ca am 7

nu stiu de ce, de la atata rau, our si simolu, nu am realizat ca de fapt au trecut zilele.
mav, asa imi amintesc si eu, ca a zis cineva de o pfetita, dar am crezut ca aiurez.
ha... si la tine? " nu te stresa, ia-o incet.. dar, rezolva-le pe toate"daca simti ca nu mai poti, mai arunca si tu cate un medical, daca altfel nu mere.
MAria, esti dementiala. te admir anorm pentru faptul ca esti alaturi de noi
leloo, parca maryb era cu omega3

felicitari pentru baietei fetelor, sa venim repede toate cu vesti d-astea: pfetita, baiat, pfetita, baiat.. sa inceapa incuscrireaaaaa..

sa stiti ca va citesc zilnic, dar monitorul imi da greata si ameteli, si citesc de la distanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Mav eu sincer l-as suna si l-as intreba..mie mi se pare mult sa stai 1 luna pina la urmatoarea eco, fara sa stii valoarea lor!

Bia
bebe mic 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Mav la servici nimeni nu este de neinlocuit ! Tu cu antecedentele pe care le ai ar trebui chiar sa te protejezi cit poti de mult. Cu cit vor vedea ca iti faci treburile la termen desi esti gravida cu atit se vor incapatina sa iti mentina volumul de munca in loc sa te protejeze. Asa ca sti ce ai de facut ! Eu le-am retezat-o franc cind au vrut sa ma incarce cu ceva lucrari , ba chiar mi-am tensionat o relatie de srviciu cu o colega cu care de altfel ma intelegeam foarte bine. Dar din motive pe care nu le cunosc si pe care n-am nici chef si nici timp sa le inteleg , a devenit cam impertinenta. So , i-am retezat-o si ei si ma doare fix in pix . La servici trebuie sa ne toleram , nu trebuie sa ne si placem sau sa ne intelegem prieteneste. Si sa iti spun sincer fac tot posibilul sa ma protejez , in limbaj vulgar "ma fofilez" . Pentru ca daca nu ma protejez eu , nimeni absolut nimeni nu o va face moca si nimeni nu da doi bani nici pe diagnosticul meu , nici pe antecendentele mele , nici pe faptul ca sarcina mea nu a debutat cum trebuie - ca a mers spre bine asta e o alta chestie si mi se datoreaza exclusiv mie si efoturilor pe care le-am facut! Altruismul e in scadere asa ca adapteaza-te din mers si da-le peste bot celor care nu inteleg de buna voie !

Anes ma bucur tare mult pentru vestile bune! Si pe mine ma incinta mina sotului cind il vede pe bebe. E criminal si in comentarii si in expresiile pe care le face de-a lungul ecografiei . La ultima a ajuns la concluzia ca are nasul lui ??!! Devin mult mai constienti ca acolo este bebe , mai atenti , sa vezi ce zghiltaie carucioarele prin magazine si se uita la haine , culmea la compozitie - bumbac ait , poliester atit - concluzie nu e bun ! . Ramin de-a dreptul fascinati dupa eco. Si cu chistul tot in jos sa mearga valorile !

Loren , tot inainte ! Ma bucur ca valorile sunt ok ! Si eu sunt interesata de Omega 3 dar voi intreba gineca abia pe 09.05. Pina atunci iau info de pe net !

La muti ani Madalina 70 ! Mult noroc si bebeu sanatos !

Cit priveste dozarile hormonale am luat buletinul de aici de la un laborator extrem de apreciat din Craiova si valorile sunt normale , desi sunt la limita inferioara si se afla sub limta sub limita avuta inainte de sarcina .
Ce am constatat este faptul ca limitele de valori difera . Adica la primul laborator limitele normale erau 0,4 - 4 la cel de-al doilea laborator limtele normale erau 0,27 - 4,2 . Unitatea de masura este aceeasi. Pe net mai degraba limitele sunt 0,27 -4,2 . Am gasit si altele dar minoritare.
La prima dozare TSH a iesit 0,28 - recoltare pe 08.04 , la cea de-a doua 0,38 - recoltare 23.04. La dozarea inainte de sarcina 0,97 - recoltare 22.02. Oricum ar fi e bine ca sunt in limite. Ce nu e bine este faptul ca sunt in scadere fata de perioada anterioara sarcinii , indiferent la care din dozarile ulterioare facute pe sarcina m-as raporta.
Ramine sa merg azi la endocrinolog sa vedem ce zice !

Multa bafta fetelor care merg azi la eco ! Sa ne veniti cu vesti bune in tonul zilei de ieri !

Toriceli 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza!
Nu mai am rabdare. Vreau sa se faca 14.20 sa-mi vad buburuza. Strang prin casa ca sa mai treaca timpul.

==========
Corina 8+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele va scriu de la servici in sfarsit dupa 32 zile de medical...va scriu sa va urez Sarbatori Fericite sa aveti parte de sanatate si numai impliniri, bebei sanatosi
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Elilov multumim pentru urari ! Un Paste linistit iti doresc! Ei , si cum e la servici dupa 32 de zile de absenta ?

Corina mai am ca sugestii reviste mondene - cu cit sunt mai timpe cu atit ma distreaza mai mult si timpul trece mai usor , calcat , aranjat haine pe umeras , program TV si in ulima instanta mers prin vizita ! Iar pina la 14,30 nu mai sunt decit vreo 3 ore . Banuiesc ca pleci mai devreme de acasa !

Toriceli 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Maryb, Mav felicitari pentru carucioare;

Maryb, ce nume ai trecut pe buletinul ecografic la baietel?

Si noi avem programare abia marti , la ora 11, la eco; Abia astept sa vad ca are batai normale la inimioara, ca ceu cred ca m-a speriat dr, cu 120 batai la fix 6 saptamani ca nu e prea corect si ca tebuiau mai multe;

Kitacu fulgulet +7S si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Corina, iti tin pumnii azi! Hai ca nu mai e mult si vii si tu cu super vesti!

Eu m-am trezit foarte ametita si acum ma cam doare capul. Si inca sunt ametita, desi am baut cateva guri de cafea! Of...si trebuie sa termin bagajele ca plecam la munte in doua ore!

Daca cumva nu mai intru pana duminica, va pup pe toate si va doresc sarbatori linistite si tihnite!!!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 10+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

quote:
Abia astept sa vad ca are batai normale la inimioara, ca ceu cred ca m-a speriat dr, cu 120 batai la fix 6 saptamani ca nu e prea corect si ca tebuiau mai multe;

Nu trebuiau mai multe, stai linisita. BB meu avea 108 la sase sapt. si doua zile si era in grafic. Uita-te pe tabelul de pe prima pagina si o sa te convingi.

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 10+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput