Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 15
ginye55 spune:
Mav ma bucur mult pentru tine. 

[bis
Vad ca o tinem numai cu baietei!![]()
Mai e putin pana marti si aflu si eu, sper, daca e titita sau baietel!![]()
ginye
11+
Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze
Bebe sapt9
mav spune:
Multumesc, dragelor!
Sa stiti ca am facut echo abdominala si s-a vazut super bine!
13+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
BraveGirl spune:
Mav-felicitari mamico! Ce emotionant. Deja nu mai am rabdare sa-mi vad si eu buburuza.
==========
Corina
8+
My baby
Albumul meu
Otiliav spune:
Madutza, Ramo, ma bucur ca ati venit cu vesti bune. Sper sa fie acesta un capitol plin de astfel de vesti.
Madutza, exact ca tine ma simt si eu, ca o mata lesinata, nemancata, nici nu dorm bine sau daca dorm visez prostii. Fiecare zi parca ma bucur ca trece si am supravietuit. Mai nasol este ca parca nu mai am putere sa ma descurc cu toate, si la servici sunt multe de rezolvat dar si in rest. Este asa bine ca fetita este mai mare si intelegatoare ca nu imi arde de joaca cu ea si mancare ii fac greu.
Maryb, Mav, felicitari pentru baietasii sanatosi, sa va traiasca si sa va faca fericite!
Mav, nu fii tristuta, poate seamana cu tine sau poate mai vine si fetita. Suntem tinere mai avem mult timp de gandire sau de a fii protagonsitii unor accidente de protectie
.
Anes, Creata, haideti cu vesti bune, nu tineti atatea gravidutze in suspans.
Brie, multumim de urari! Maryb, Brie nu poate intra pe forum sau care-i treaba?
Eu cred ca am in burtica baietel .Prea am simptome diferite, nu migrene, nu vomit ca la prima sarcina acum am greata si aciditate mare. La Ana maancam dulciuri, acum am golit un borcan de castraveti murati luat de sotul si de care cand i-a cumparat ii ziceam ca nu-mi plac, nu ma ating. Plus ca am simptome seara, cu Ana imi era rau dimineata.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
BB2
mav spune:
toriceli, ginye, Corina, Otilia, multumim! La fel va doresc si eu voua!
Otilia... ai darul sa ma faci sa rad! Asa a zis si sotul meu... Doar accident de protectie sa fie sa mai am o sansa sa am si io o fetita...
Oricum, asa e... nu stii unde/cand/cum te poarta viata... Sa mergem cu Dzeu inainte!
13+
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Maria_K spune:
Mav si Maryb FELICITARI pentru BB-ici
!!!!!!!
anes, bravegirl
mare
toriceli multumesc de incurajari! si eu zic ca-s din prima categorie
![]()
eu am avut azi o zi fericita, ca am primit ceva ce asteptam de mult
dar a existat si o mica exceptie
: am fost in mall si probam ceva si cum inca mai am probleme cu balonarea, aveam un pic de burtica, si tanti vanzatoarea, dupa ce mi-a adus un pantalon, mi-a spus :imi cer scuze ca nu am vazut ca sunteti insarcinata, aduc altul" si eu am inceput sa plang si cred c-am lasat-o masca pe saraca care nu stia cu ce mi-a gresit
![]()
va pup dulce pe toate si ma bucur tare ca urmeaza sa contorizez carucioare

Maria
Pozele noastre
anes spune:
Fetelor, dupa eco si controlul de astazi, iata rezultatele: BB este foarte bine! 
Este mai mare cu o saptamana (conf eco are 12s + 4z. Este foarte vioi, "segmentele" cum spunea dr. se vad foarte bine. Adica manutele, piciorusele, degetelele, craniul si creierasul. Dadea din picioruse, le intindea si le indoia uluitor.
Bataile inimii 164, pe care le-am auzit destul de tare. Sotul meu se uita uluit la ecranul monitorului.
Parca nu-mi vine sa cred ca astea se intampla la mine in burtica! Ieri alaltaieri nu se vedea decat un sac embrionar inconjurat de un hematom urias!![]()
Colul meu este inchis si uterul are dimensiuni normale conf. varstei sarcinii.
Chistul meu de 6 cm de pe ovarul dr. s-a mai micsorat si are 4 cm.
M-am mai linistit putin pt. ca eu sunt o persoana echilibrata in general, dar de cand cu sarcina ... am devenit paranoica ![]()
Multumesc tuturor pt. incurajari!
11+
ginye55 spune:
Anes felicitari pentru vestile bune!

ginye
11+
Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze
Bebe sapt9
mav spune:
Doamne, anes, ce mare bucurie!!!
Sunt euforica de atatea vesti bune!!!!!!!!!
13+