Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 10
mav spune:
Alexa, stiu ca Miruna era inscrisa si pe un site pt mirese, da-i un PM (vezi ca o gasesti in lista, la prietene)!![]()
toriceli spune:
Am reusit sa va citesc dar ma grabesc la medicul de familie sa imi scrie analizele de pe cupon si dupa aceea la laborator sa le duc cuponul completat. Mi-au recoltat cei de la laborator singe si pt. analizele astea dar nu aveam completat cuponul de MF! Fetelor dupa 12 saptamini o sa cam debordati de energie.La mine a inceput tornada !
alexutza_26 felicitari penru rezultatele obtinute la eco ! Utrogestanul este dat pentru sustinerea sarcinii in cazuri deosebite. Scrie pe prescriptia lui . Deci daca nu sunt probleme e ok sa nu ti se prescrie. Ma bucur ca ti s-a infirmat povestea naucitoare a javrei aleia. Bleah mi se increteste fata cind imi aduc aminte ce atitudine si mai ales ce reatie idiotesca a avut !
Anes.... nu ca nu mi-ar placea sa dau tonul la carucioare dar , din ce mi-a povestit gineca , am inteles ca are si specializare pe eco , a facut un curs postuniversitar sau cam asa ceva , ea a reusit sa vizualizez sexul lui bebe cel mai devreme la 11 saptamani si 6 zile. Daca Mav si Maryb merg la medici bine pregatiti pe eco (iar Iosup am inteles ca este apreciat ca ecografist) au toate sansele la 12 saptamini si ceva sa afle sexul. Cu conditia ca bebe sa si stea ca la fotograf. Acum nu ne ramine ddecit sa ateptam sosirea primelor carucioare.
Deci azi te asteptam si pe tine cu vesti de la eco.Mai azi parca e adunare generala , zau asa !
Spui ca tu consumi un metru cub de apa la curatul salatei? Sa ma vezi pe mine cum decojesc fructele Asaaa ca sa fiu foarte sigura. Desi coaja contine cele mai multe vitamine. Dar nu am anticorpi toxoplasma . NU am facut toxoplasmoza , desi am avut la parinti cit am locuit la ei doi motani . Unul a murit , al doilea traieste si acum..Asta e ! Daca o faceam eram si eu mai relaxata ! Cred.
Diana observ ca se inmulteste numarul fetelor programate undeva in jurul datei de 7-10 mai. Atunci , la morfotela de trim. II sper sa obtinem ceva mai multe info 1 Mai consistente.
Otilia eu as renunta la eco de pe 27 daca acolo , la stat , aparatura este la fel de performanta ca cea din privat. In rest pentru linistea ta daca vri mai multe eco si costul nu e chiar unul usturator , e ok. Nu au efecte negative asupra bebeului.
Windwild sanatate ! Hai fruntea sus ca raceala e doar temporara ! Asa spun eu cind ajung la capatul rabdarilor cu vreo durere ! Sper sa tina figura si la tine.
Maria_K , din cite ii cunosc pe scorpioni au o mare putere de proiectie in viitor a dorintelor , idealurilor pe care si le propun sa le atinga. Si cu cit dorinta este mai intensa si mai clar proiectata intr-un moment anume cu atit se concretizeaza mai repede. Am 3 prieteni scorpioni si o verisoara si crede-ma , n-are unul stofa de invins desi problememe au avut in viata , ba chiar au curs suvoiae in anumite momente si nu i-au ocolit deloc. Dar la final cind trag linie si calculeaza , le da intodeauna cu plus. Simt asa , intuitiv , ca esti de prin categoria asta si nu cealalta !
Deci in vara ai galerie serioasa de la forumistele de nov-dec.!
Mav multumim tare mult pentru info- stem !
Ramo2007 felicitari ! Usurare mare ca ati vazut embrionul. Sa sti ca si mie despre vitamine mi-a spus ca vom discuta abia din trimestrul III . Ma bucur ca mai vad si alti medici opinind in sesul asta , a ingerarii de vitamine mai tirziu. Incepusem sa am niste semne de intrebare cind vedeam ca toti prescriu de la punctul 0 vitamine , numai gineca mea din ultimul trimestru.
Kita draga , in general leoaicele sunt exceptii prin excelenta. Maica-mea e leoaica si nu incetez sa mai minunez de ea chiar dupa atitia ani. Din cite stiu eu prefera un copil si se horarasc destul de greu in sensul asta. Poate ca de aceea nu le regaseti in numar mare pe lista. Din Horoscop Ioana - cel care apare la inceputul anului pentru tot anului stiu ca berbecutele au spor la copii anul acesta , si vad ca nu se dezminte predictia. Fetele zic ceva si de scorpioni. Si tot in HI spunea ca se tinde ca mamele sa primeasca de anul acesta sume mai consistente pentru cresterea copiilor . Bine ar fi sa aiba dreptate !
Eliov revin cu niste linkuri pe hormonale T3, T4. Testeaza hormonii tiroidinei. Deci aceasta analiza se pretinde celor care se afla sub monitorizare endocrinologica. Eu sunt din 2000 sub o astfel de monitorizare. Nu e o analiza uzuala in sarcina asa ca nu te nelinisti !
Va
am plecat de MF !
Toriceli
13+
maryb spune:
hello gagici,
am venit de la doctor si...........
maryb
12+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
maryb spune:
dormiti sau pe unde umblati ???
maryb
12+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
leeloo5979 spune:
mamiseli instinctul meu nu imi spune deocamdata mare lucru, dar imi impune sa fie fetita, ca asa vreau eu, in schimb rudele au inceput deja sa il dea ca fiind baiat si gata si m-au tampit cu asta si deja ma irita. pana la urma, a fost un copil atat de asteptat si de dorit ca mi se pare prostesc sa fie asa sau altfel, decat sanatos, nascut la termen, perfect dezvoltat...si ma irita la culmea previziunile si zambetele lor malitioase.
Leeloo
11 + 
http://community.webshots.com/user/leeloo5979
http://good-times.webshots.com/photo/2947428500103252327xoutei