Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 9
anes spune:
loren@, diana fuguta de eco! Sa impartasim emotiile! Si eu merg astazi la eco si sunt terminata de emotii, mai ales ca m-a si durut burtica. Sper sa fie bine!
mav, multumim pt informatii!
11+
toriceli spune:
Buna dimineata burtici ! 
Abia acum am venit de la analize , am repetat TSH si am cerut suplimentar T3 si T4 . Se pare ca dupa ora 18 pot ridica rezultatul.
Ma apuc sa citesc din urma - adica de pe la pagina 6 - sa ma "actualizez".
Toriceli
13+
anes spune:
Otiliav slava Domnului ca nu a avut probleme! Noi avem niste prieteni care au un copil cu displazie de sold si s-au chinuit un an cu copilul pus in ghips pana la jumatate, operatii. In final, totul a fost bine, dar pana atunci...!
11+
anes spune:
elilov3 eu nu am
dar imi era greata tot pe seara . Acum nu mai am starile astea. Vor trece, ai sa vezi!
11+
elilov3 spune:
toriceli ce este T3 si T4 eu nu stiu de cele 2 t-uri
burtici am gasit tot pe aici prin forumuri alimentele interzise
Alimente interzise:
-carnea cruda (biftec) sau insuficient fiarta
- ficat proaspat,gatit in “sange”
-carnea foarte proaspata
-peste crud(ex sushi)
-scoicile pt ca pot contine bacterii,pestii tropicali,pot contine toxine
-fructele de mare si crustaceele (pot cauza alergii)
-specialitati fine de branza (camembert,roquefourt,feta)
-laptele nepasteurizat de vaca (permis doar lapte cu 1,5%grasime, si samantana cu 12%,ambele cu lapte pasteriuzat, untul permis doar cel cu 60%grasime)
-maioneza (doar maioneza de casa cu galbenus bine fiert)
-inghetata(E buna cea preparata in casa dupa retete care presupun fierberea)
-frisca(e cu albus crud)
-cofeina,alcoolul
-ouale crude
-alimente care nu au fost pastrate in frigider
-grasimile
-dulciurile si ciocolata (doar asa un pic de pofta)
-bauturi carbogazoase
-laptele,branza,smantana de tara(laptele de tara trebuie dat in clocot 10 min)
-grasimile artificiale (margarina)
-de evitat pastravul si somonul
-ceaiul negru sau verde
-hot-dog,shaworma,hamburger,crenwursti,salamuri.
-indulcitori artificiali (suspectate ca ar produce leziuni cerebrale,zaharina produce cancer la animalele de laborator),de preferat zaharul brun si cea mai recomandata e melasa concentrata
-chips-uri,guma de mestecat
-apa tonica,bitter lemon, suc de grapefruit
-costita ,sunca,carne sarata
-de evitat conservele,pot contine ,acidul fosforic,fosfatii(necesari pt conservare)desi nu sunt toxici,produc dezechilibru alimentar ,cat si la nivelul vitaminelor din organism
asa ca daca consumati asa ceva ...mai bine lipsa
11+
elilov3 spune:
si fetele va dau si lista cu medicamente tot de pe forumuri
Mai pun o lista cu MEDICAMENTELE INTERZISE IN SARCINA:
Medicamente clasificate dupa riscul de administrare in sarcina.Toate medicamentele for fi luate numai dupa prescriptia medicului.
SIGURE : amoxicilina,ampicilina,antiacizi,cefalosporine,eritromicina,lincomicina,neomicina,sucralfat,paracetamolul
SIGURE (daca se folosesc cu atentie):antiemetice,atropine,cimetidina,dopamine,furosemid,metroclopramid,ranitidine,tiroxina
RISCANTE(a se folosi numai daca beneficiile sunt mai importante): aspirina,captopril,cortizon,gentamicina,metronidazol,ibuprofen(nurofen, e mai sigur dewcat aspirina totusi)
CONTRAINDICATE : estradiol,tetracilina,streptomicina,fenobarbital.
Plus, indulcitorii artificiali nu sunt indicati in sarcina.
sanatate
11+
Alexa.1983 spune:
Buna,
Stiu ca sunt off topic dar am nevoie urgent de ajutorul
vostru....stie careva unde pot face urgent invitatii de nunta in BUCURESTI????.....help meeeeeee
...Vine un
la mami...
...Primele episoade!!!...
LAURA
10+
elilov3 spune:
alexa uite o pagina cu diferite agentii care fac invitatii iti alegi si tu una de acolo
http://www.enunta.ro/invitatii_nunta_bucuresti.html
bafta
11+
Ramo2007 spune:
Alexa, incearca in pasaj la Cocor, am impresia ca sunt gata in 7 zile, dar ma gandesc ca se poate si mai repede daca platesti o taxa de urgenta....ceva.
Bafta!!!
Ramo
6+
Puiutul meu scump