Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anes spune:

maryb amanunte, te rugam!!!

iuhuuuuu! Primul carucior la odiseea noastra!!! Felicitari!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

mary, s-a dat drumu' la pariuri?! io cred ca ai baiat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

asta da
veste

felicitari,nici nu stiii cit ma bucur pentru tine.cred ca tatii o sa fie tare fericit.asta da cadou de

12+
pui mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

reactie intarziata
Felicitari!!!!!ce fain ...abia astept

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Mary, a aparut mesajul tau inaintea pariului meu... da sa stii ca am vazut de abia dupa ce am postat!
Sa fie sanatos si norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

wooooaaa, o sa fie o perioada foarte emotionanta acum...cand ne descoperim comorile! maryb felicitari, asteptam si noi restul sa venim cu declaratia in fata! la doar 12 saptamani deja a dat verdictul??? ce fain...inseamna ca la eco de 13 sapt aflu si eu!

Leeloo
11 +

http://community.webshots.com/user/leeloo5979
http://good-times.webshots.com/photo/2947428500103252327xoutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

deci dragele mele, a fost foarte emotionant....l-am vazut cum se misca, nici nu stiu ce facea, sughita sau sarea, dar era asa de frumos sa-l privim. La un moment dat l-a luat de aproape si i-am vazut manutele pe care le tot misca pe langa tample, nu-mi venea sa cred ca este adevarat. In rest, masuratorile sunt ok, placenta gradul 1/2, IR stanga marit. Bebe corespunde la 13s si are 6.5 cm. Toate organele au aspect normal....deci totul este ok. Doamne ajuta sa fie bine in continuare.

maryb 12+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

abia astept diseara sa vad cd-ul....si sotul meu abia asteapta....

maryb 12+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Maryb felicitari ! Sa fie sanatos si el si voi si sa va bucurati unii de altii ! Ai deschis Odiseea de nov. dec. cu un carucior albastru ! Sa ne fie cu noroc ! Ai vazut cum ai lua pe nenea ecografistul acasa cu tot cu ecograf dupa ce vezi cum se joaca bebe desi e atit de mic !

Asteptam cu interes pe Mav ! Hai , Mav sa vedem si la tine culoarea !

Fetelor cu sarcini mai mici voi nu ne dati nici o veste ?

Toriceli 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

mai mi-ai facut pofta de mers la echo.sa vezi ce iau eu cardul si plec usor usou spre dr.dar ma duc in austria deci platesc,ca nu mai pot.
asteptarea asta ma scoate din minti.abia astept sa vad si eu ca bb e bine si sanatos,si apoi sa pun un carut la semnatura.acum imi fac programare sa vedem daca reusesc

12+
pui mik

Mergi la inceput