Mamici din Arad! (96)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Ioana multumim de urari!Paste fericit alaturi de cei dragi ,iti doresc si tie!
Clau gasesti biciclete prin Selgros si Metro dar nu stiu daca sunt cu Spiderman.Chiar si in Jegson.
Miha am uitat sa-ti spun ca in scaunul de masina a lui vlad am incaput si eu cu fundul meu de gravida.Sunt curioasa ce varianta alegi.

Ioooooooooooooi ce-i in oras!!!!!!!!! iti vine sa-ti abandonezi masina si sa o iei pe jos.Merg la gradi dupa Mela ,sa vedm cate 30-45 de minute-mi trebuie

Carmen(31+) si Melania Ioana(14.01.2005)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

paste fericit alaturi de cei dragi!

gabi elisa e ok,nu sunt probleme.

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Un Paste fericit cu liniste in suflet si multa dragoste din partea celor din jurul vostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_maria spune:

Va multumesc pentru urarile de ziua mea,eu nu mai reusesc sa intru pe cind apuc sa citesc se trezeste sau se maraie prea tare si seara nu pot de Ana-Maria.

Va doresc tuturor un PASTE FERICT cu multa pace si liniste in suflet alaturi de cei dragi voua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Un paste fericit tuturor, cu multa bucurie, liniste si pace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Va doresc un PASTE FERICITalaturi de cei dragi, multa iubire si liniste in suflet!

Noi plecam acum la Bihor, ne intoarcem luni sau marti.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Alina drum bun si un iepuras bogat!
Alina.a cam scurta ai fost .Nu ai nimic nou de povestit?

Nu mai stiu cine ma intreba,acum mi-am adus aminte,ce i-am dat Melaniei pe langa metoclopramid?paxeladin si nurofen si picaturi preparate in farmacie pt nas .Avea niste "muci" care nu se mai terminau si nu pot sa va spun ce aspect aveau ca poate ati mancat bine.
Claudia_maria nu ne-ai spus cum stai cu laptele?!

Eu tot fac pe mancaruri rapide si nu ma mai opresc din mancat .Sunt mai rau ca si Bblasii.Si ei mananaca la 3-4 ore.

Carmen(31+) si Melania Ioana(14.01.2005)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

PASTE FERICIT,DISTRACTIE PLACUTA LA TOATA LUMEA!
Noi nu cred ca plecam din Arad,asa voi mai bantui pe net zilele astea.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006)

"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Eu rad de una singura aci prin casa. sa va spun ce a facut fiu-meu: cand face prostii il pun la colt asa ca acum a vrut sa inchida calculatorul si eu i-am spus ca daca face asta il pun la colt. Ce credeti ca a facut?! S-a dus singur la colt si a stat acolo cuminte.

Si noi vom pleca din Arad, dar de marti incolo, insa cred ca numai azi si maine ce mai apuc pe net putin, ca vom merge prin vizite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

FLAVIA faina treaba ,da' bine ca mai sta la coltz,ca Diana nu mai sta demult Acum plimba "coltzul" prin casa,adica galeata cu detergent ca pe aia o puneam ... Aseara era cu ditamai galeata pe bratz si zicea TI-AM ADUS MANCALE! o folosea pe post de cos ca facea pe Scufita Rosie ,numai te miri ce idei ii vin.
Drum bun si tie si Alinei si la restul care mai pleaca tai-tai ...

MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006)

"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."

Mergi la inceput