Mamici din Arad! (96)
Raspunsuri - Pagina 6
gabitzica spune:
Unde sunteti fetelor? Apar eu si voi dispareti toate???
Ioana mea e mai bine , nu a mai fost subfebrila, doar tuseste si e plina de muci.
Alina chiar ca e mare coltarul. sa il folositi sanatosi.
Revin ca tragr Ioana de mine acum...
monica70 spune:
Eu sunt inca la birou.M-am trezit cu o durere de gat azidimineatza
MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006)
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."
monica70 spune:
Aseara ma uitam cu Diana pe "Arborele lumii" si la broaste ii explicam: "asta e o broasca raioasa , asta e o broasca normala ..." "LA CAP!" completeaza ea rapid ![]()
MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006)
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."
DianaR spune:
Clau, aia de 12 tolli e destul de mica ptr Raul, eu asa zic... Rotile nu sunt din cauciuc ci sunt din plastic. Eu zic ca aia mai poate sa o foloseasca maxim 1an , 2 ani asa chinuit. De ce nu-i iei de 14 tolli? E cu roti de cauciuc, 2 frane (amandoua de mana dar no, merge...). E drept ca e si cu un milion mai scumpa...http://www.crazytoys.ro/jucarii/14-1144/Spider-Man-126/Dino-Bikes-1026/3807/Bicicleta-medie-Spider-Man.html
Eu stiu ca mai exista pe o gramada de site-uri biciclete Dino. trei ursuleti, crazytoys, toys mall... Trebuie sa te uiti sa vezi unde iti convine pretul, transportul si care ti-o poate aduce cat mai repede.
Edit vad ca si pe site-ul pe care l-ai dat tu au de 14 tolli si e ceva mai ieftina, ii fain ca trimit si prin posta, nu costa asa mult transportul, doar ca dureaza. Abureste-l pe Raul ca ai vorbit cuiepurasul dar cum i-a spus prea tarziu abia saptamana viitoare vine...
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06) Filmulete
pufymic spune:
Va doresc ca Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca in suflete multa pace, dragoste si liniste iar Lumina Invierii sa va lumineze viata mereu!
Claudelu spune:
Diana, n-am cum sa-l aburesc ca si asa a inceput sa planga ca vrea sa vina AZI iepurasu
Initial mi-a spus ca vrea o bicicleta ptr baieti, deci clar putea fi una simpla, dar azi s-au schimbat planurile
Nu stiu daca gasesc prin Selgros sau pe la magazinele cu biciclete...azi oricum ies mai repede si umblu dupa bicicleta 
Moni, mi-a placut si mie replica Dianei...are dreptate fata
Ioana
multumim,la fel! te pup 
Votati-ne si pe noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">CataDragoste

si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Papadia
niko_26 spune:
Clauditza, iei o bicicleta normala si-i lipesti ceva cu Spiderman pe ea
, daca nu ai alta solutie.
Multumim de urari Ioana!Paste fericit alaturi de cei dragi va doresc si eu!
Claudelu spune:
Niko, esti deja a treia persoana care-mi spune acelasi lucru...asa am sa si fac.
Votati-ne si pe noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">CataDragoste

si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Papadia
gabitzica spune:
Clau, du-te la Obor. Chiar in capat e unu cu biciclete( noi), aia fac si garantiile pentru biciletele de la Metro. de acolo i-am luat si eu la Tudor anul trecut , nu mai stiu exact cat a costat, intre 130-150. Stiu ca a fost mai bun pretul ca la metro sau la Selgos si mai faina bicicleta decat ce am gasit atunci in alta parte.
E DHS bicicleta , ceva in genul www.bike-dhs.com/products.php?var=7&prod=1401&lang=ro" target="_blank">asta dar nu asa impopotonata. Are roti ajutatoare care se pot da jos si cos in fata.