Mamici din Arad! (96)
Raspunsuri - Pagina 8

elenuta23 spune:
elenuta23 spune:
 oferiti-ne un ou sau intrati si voi in jok www.iepurila.ro/user/puscas-elena-claudia/cont-nou" target="_blank">aici
Baita lui Dragos iubirea mea Dragos 9 mai2007
poze cu Dragos

adablackcat spune:
adablackcat spune:
 Acum am terminat cu pictatul oualor. Mi-a placut extrem de mult ca am avut timp... De cateva ore numai asta fac (vreo 6).
Flavia si eu am patit exact faza asta cu Vladut de doua ori. A auzit cuvantul colt intr-o amenintare de-a mea si s-a dus singurel si a stat acolo. Si eu m-am distrat tare!
Noapte buna!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Claudelu spune:
Claudelu spune:
 NEata!
No ca am rezolvat-o si cu iepurasu 
 M-am dus la Obor, asa cum a zis Gabi, am luat o bicicleta si niste abtibilde repede am venit acasa, le-am lipit si am rezolvat problema
 M-am dus la Obor, asa cum a zis Gabi, am luat o bicicleta si niste abtibilde repede am venit acasa, le-am lipit si am rezolvat problema 
Intre timp Clau s-a dus la ai mei, le-a facut cumparaturile si abia cand am terminat eu au venit acasa....si ce surpriza a avut...zburda prin casa si striga intruna "ce fericit sunt". 
Aseara am facut si eu ouale, dar nu stiu de ce multe din ele s-au spart 
 Am citit pe net si am descoperit de ce mi s-au spart...le-am pus in apa calda direct din frigider.
Am citit pe net si am descoperit de ce mi s-au spart...le-am pus in apa calda direct din frigider.
Votati-ne si pe noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">CataDragoste

si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Papadia

adablackcat spune:
adablackcat spune:
 Am pus poze cu ouale. Iulia s-a plictisit repede de pictat oua.  Nu mai stiu ce si cui mai vroiam sa sciu...

gabitzica spune:
gabitzica spune:
 Eu sunt disperata... Ioana e varza, cu febra peste antibiotic  , astept sa vina Marianut sa o vada mai dupa masa. Casa mi-e intoarsa pe dos, curatenia nu e gata, de mancare nu am, al meu sot e la lucru si mi-a zis ca sta pana la 18, asa ca mie imi vine sa ma duc in lume.
, astept sa vina Marianut sa o vada mai dupa masa. Casa mi-e intoarsa pe dos, curatenia nu e gata, de mancare nu am, al meu sot e la lucru si mi-a zis ca sta pana la 18, asa ca mie imi vine sa ma duc in lume. 
Am tras si o sperietura zdravana cs i-am luat temperatura cu termometrul de piele si a aratat 40.5,asa ca repede i l-am pus celalat in fundic si avea 39.1. Toata ziua a fost maraita, numa in brate a vrut, nu mai vrea nimic ce seamana cu siropul(nurofen, antibiotic) trebuie sa i le dau cu forta.
La Tudor se pare ca iepurasul s-a hotarat sa ii aduca altceva( asa ca ce era pregatit lasam pentru alta ocazie)si s-a mai si grabit din cauza ca tati nu a mai avut rabdara...pentru ca i-s adus Nintendo Wii, ne-am distrat de numa aseara. Ne-a Facut Tudor knokout la box pe amandoi
Va las, ma pun sa mai fac si eu ceva cat doarme Ioana.

monica70 spune:
monica70 spune:
 ADA uau ce faine-s ouale !!!
CLAU bine ca rezolvasi cu bicicleta aia!
GABI tare rau imi pare de tine,sper sa isi revina Ioana sa petreceti linistiti Pastele.
Eu am luat-o pe urmele tale.Aseara tarziu am dat cu fruntea in partea dreapta in tocul usii de la baie,azi cand stergeam praful m-am trezit cu catzelul cantaretz al Dianei drept in cap - era sus pe biblioteca. Si a cazut fix cu partea cu bateriile asa ca am un cucui si in varful capului spre stanga ... sa echilibram situatia  .Asta pe langa ca ma doare inca locul extractiei la masea si mai ma deranjeaza si ceva puroi la un dinte in fatza sus
.Asta pe langa ca ma doare inca locul extractiei la masea si mai ma deranjeaza si ceva puroi la un dinte in fatza sus  Nu mai pun ce durere de gat am avut ieri,azi m-a mai lasat un pic dupa ceai,miere si fenosept . Nu mi-e ciuda decat ca nu pot manca cum as vrea
 Nu mai pun ce durere de gat am avut ieri,azi m-a mai lasat un pic dupa ceai,miere si fenosept . Nu mi-e ciuda decat ca nu pot manca cum as vrea 
Fug sa lipesc abtibildurile pe bucataria Dianei cat e iesita la plimbare cu taica-su.In rest suntem cam in grafic: mancarea e o parte pe foc, alta gata deja,de aspirat si cumparaturi s-a ocupat sotzul . Mai greu cu Diana printre picioarele noastre,dar am reusit cumva.
Voi cand le dati cadourile? Eu azi dupa ce se trezeste dupa somnul de amiaza.
MONI SI  www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA  (01.01.2006)
 "Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."

adablackcat spune:
adablackcat spune:
 Iooooi Gabi ce rau imi pare de Ioana. Cum mai e? De la ce face febra? Sper sa se faca bine repede si sa aveti un Paste fericit!
Mi-am cam terminat si eu mancarurile. Acum am pus doua tavi de drob la cuptor ( e preferatul nostru), mai aspir o data dupa ce se trezeste Iulia, mai spal o data baia....si am cam terminat. Voi? Care ce mai faceti?
Paste fericit tuturor!!!

maria_rubi spune:
maria_rubi spune:
 Gabi tocmai cand ziceai ca e mai bine Ioana....offf... Multa sanatate si sa aveti sarbatori linistite!
Ada, sunt superbe ouale voastre, cu ce le-ati pictat?
Eu am cam intarziat cu mancarea in sensul ca abia de acum ma apuc de ea, curatenia e gata. A fost evaluatorul si a stat vreo 2 ore apoi am fugit pana la soacra-mea si din cauza asta mi s-au decalat toate, dar nu-i bai, termin eu....
Paste fericit si plin de lumina! de
 de  Mara
 Mara POZE
POZE 

Claudelu spune:
Claudelu spune:
 gata si io!
Am avut noroc cu Raul ca s-a trezit devreme tare si astfel am reusit si eu sa ma incadrez perfect. Am terminat mancarea (nu mare branza, ca maine mergem la mami la miel si imi duc friptura de la ea  ), curatenia, calcatul hainelor pe maine dar mor de ciuda ca s-a schimbat vremea.
), curatenia, calcatul hainelor pe maine dar mor de ciuda ca s-a schimbat vremea.
Maine pica buni in fund cand il vede pe Raul in costum...e surpriza 
Acum baietii mei dorm asa ca cred ca ar fi cazul sa ma intind si eu putin.
Gabi, imi pare tare rau ptr Ioana! Sa se faca cat mai repede bine  imi pare rau si de tine ca nu esti intr-o forma prea buna! Da-o incolo de mancare si curatenie, important e sa fiti sanatosi
  imi pare rau si de tine ca nu esti intr-o forma prea buna! Da-o incolo de mancare si curatenie, important e sa fiti sanatosi 
Moni, voi sunteti de groaza...cand Diana cand tu 
Ada, oo-le tale m-au lasat masca....mama cata rabdare ai avutttttt. Sunt BESTIALEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!
cu ce le-ai pictat? io anul asta le-am facut cu Carmin si tare mult mi-au placut cum au iesit, pacat ca-s crapate multe 
Io va spun de pe acum
 PASTE FERICIT!
PASTE FERICIT!

Votati-ne si pe noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">CataDragoste

si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Papadia