Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 7
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by mihuta
Sufletel , eu stiu ca oricand atata timp cat bebele nu mai e bolnav.
Avem si noi poze noi, la semnatura !
mami de Sophia
dulce foc micuta Sophia...si ce hainutze dragutze...dar coditze cand ii faci?
Cristina si Radu 3.12.2007 Poze Radu
totulii spune:
va multumesc frumos de urari. noroc cu voi ca mi-ati urat,ca se pare ca restul prietenilor m-au uitat.
fetelor eu ma simt sleita de puteri, sunt obosita psihic foarte tare. nu pot afirma ca puiul meu este dificil dar nici simplu nu-mi este cu el toata ziua singura.
acum adun de prin casa si a doua zi este la fel si in plus toate le fac sub stres: strang repede ca sa nu se puna pe plans ca se plictiseste, ma duc repede la wc ca se pune iar pe plans, imi fac repede un sendvis ca iar se maraie(si am un doooooooor de mancare gatita de nu mai pot), cand ma pun sa ma mulg iar se pune pe marait de imi vine sa urlu . el are si momente cand sta singur, dar de fiecare data cand vreau sa fac ceva parca ma simte si nu ma lasa.
abia astept sa ma duc la parinti de pasti, ca nu mai pooooooottt, imi vine sa stau asa ca o leguma si sa nu fac nimic, sa nu vad nimic, sa nu aud nimic, numai sa stau.
ma si mustra constiinta ca nu ma multumesc ca am copilul sanatos si cat de cat este cumintel si ca mananca bine si ca doarme noaptea singur in patut dar eu nu stiu ce am ca ma simt sleita si fara chef si rabdare.
acum am o mare problema care imi strica noapte si dorm tot STRESATA se intoarce pe burta si numai asa doarme. eu ma duc din ora in ora si il intorc si nici nu ies bine pe usa ca el se intoarce la loc.oare este ok, nu poate sa pateasca nimic?
de mic a preferat sa doarma asa si era singura pozitie care il linistea dar eram cu ochii in patru cand il lasam pe burta, nu intorceam nici capul de la el
ce ma fac mai fetelor??????
mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
povestea noastra
ram0nica spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Salutare!
Raspund cu ceva intarziere. Matei doarme toata noaptea fara intrerupere atunci cand il pun in pat cu noi. Azi-noapte a fost singura noapte cand a dormit la el in patut de la 21.30 la 5.00 dimineata (a fost prima noapte cand a dormit pe burta). Desi el sta ziua numai pe burta, noaptea nu dormea niciodata asa, insa azi-noapte era mortal, parca era o broscuta .
Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
[/quote]
Si patutul lui il aveti in camera cu voi?
Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby
Vasari spune:
L-am mai admirat pe Cezar odata! :) Cristina, dar si Radu e un voinic.
Mihuta, suuuper pozele, are personalitate Sophia. Vad ca nu te-a lasat fara par, continuati luptele? Dar aici ce faceti? Tipa sau e ceva mai complex? :)
Maria a lasat-o mai moale cu tipatul, acum are o gama destul de larga de icnete, tanguieli, suspine, stie chiar sa "planga"! Pe-asta nu am crezut-o pana nu am vazut-o! Astazi s-a prefacut ca plange destul de mult si episoade scurte, 2-3 secunde. Sotului meu nu-i venea sa creada. O sa ne joace pe degete!
Roxana, cred ca si Mariei ii e dor de Ionut! Alunga toti baietii in parc! Tipa sau plange, trebuie s-o duc doar in brate.
Ma intreb cum o sa fie mai incolo. O sa se agraveze situatia?
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by totulii
va multumesc frumos de urari. noroc cu voi ca mi-ati urat,ca se pare ca restul prietenilor m-au uitat.
fetelor eu ma simt sleita de puteri, sunt obosita psihic foarte tare. nu pot afirma ca puiul meu este dificil dar nici simplu nu-mi este cu el toata ziua singura.
acum adun de prin casa si a doua zi este la fel si in plus toate le fac sub stres: strang repede ca sa nu se puna pe plans ca se plictiseste, ma duc repede la wc ca se pune iar pe plans, imi fac repede un sendvis ca iar se maraie(si am un doooooooor de mancare gatita de nu mai pot), cand ma pun sa ma mulg iar se pune pe marait de imi vine sa urlu . el are si momente cand sta singur, dar de fiecare data cand vreau sa fac ceva parca ma simte si nu ma lasa.
abia astept sa ma duc la parinti de pasti, ca nu mai pooooooottt, imi vine sa stau asa ca o leguma si sa nu fac nimic, sa nu vad nimic, sa nu aud nimic, numai sa stau.
ma si mustra constiinta ca nu ma multumesc ca am copilul sanatos si cat de cat este cumintel si ca mananca bine si ca doarme noaptea singur in patut dar eu nu stiu ce am ca ma simt sleita si fara chef si rabdare.
acum am o mare problema care imi strica noapte si dorm tot STRESATA se intoarce pe burta si numai asa doarme. eu ma duc din ora in ora si il intorc si nici nu ies bine pe usa ca el se intoarce la loc.oare este ok, nu poate sa pateasca nimic?
de mic a preferat sa doarma asa si era singura pozitie care il linistea dar eram cu ochii in patru cand il lasam pe burta, nu intorceam nici capul de la el
ce ma fac mai fetelor??????
mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
povestea noastra
totuli, nu te panica, e normal sa ai stari din acestea...dar chiar asa bucura-te ca ai bebe sanatos si mai bucura-te ca ai la cine sa te duci de Pasti pentru a te simti rasfatata...
RAducu doarme de la o luna pe burtica si doarme singur in camera lui...
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by mihuta
am incercat, dar nu sta parul prins ca e prea subtire.
mami de Sophia
bine- bine mai asteptam...tare imi sunt dragi fetitele asa mici cu clamutze si cu coditze...
Iasminica are o poza cu coditza daca nu ma insel
cristi07 spune:
Alina, la controlul de 5 luni voi declara daca este voinic sau nu....
sincer-sincer sunt ffff multumita de el asa cum e, nu prea pot sa mai am pretentii de la bb asta al meu, ca maninca frumos, doarme bine, sta singurel si se joaca...si apropos a inceput si el sa "incerce sa planga artistic" dar nu prea tine
popbianca spune:
buna seara
nu pot sa vad pozele Sophiei
pe ale lui Cezar le-am vazut,pupam grasunelul
totulli,mai am si eu zile din astea,cand nu ma pot misca de langa ea nici sa-i fac laptele ca urla...inspir adanc imi vad de treaba si o las sa urle
e greu cu rasfatatii astia...cand am fost noi mici nu cred ca aveam figuri din nastea in cap...eu cel putin nu ...ca m-au dat la cresa(inainte de gradinita),mamicile nu stateau atata acas...sa ne rasfete
daca asa se aseaza el ...lasa-l, ca acum e mare ...nu mai e riscant ca si in primele luni
Vasari asa este si parerea mea...Ana se uita la mine apoi arunca ochii in tavan si incepe cih-cih de 3 ori, apoi iara se uita la mine si tot asa ...in final se ambaleaza si cedez normal
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia