Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (53)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:
Originally posted by Victo

ramonica sfatul meu e sa renunti la zahar. chiar nu e bun deloc mai ales la bb mici.

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Da, au inceput sa-mi mai zica acelasi lucru si vreo 2 prietene, o sa-l scot chiar de maine!

Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

incert si eu sa vad daca apar pozele la semnatura

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
http://share.shutterfly.com/action/pictures?a=67b0de21b34106ff0542&sid=0AatmLVy3Zt2Lkg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Lixa, multumesc frumos ca ne-ai spus ce si cum e cu avionul, ca noi tot discutam de o vacanta dar ma preocupa cum caram carutul cu noi. Acum am aflat.

Alina, nu stiu cum sa incropesc centura de brau, scaunul are centuri peste umeri care se prind de centura din jurul taliei, iar cele 2 capete ale acestei centuri ar trebui sa intre intr-o catarama prinsa de o centura care trece printre picioare. Si care lipseste. N-as putea spune ca imi place in mod special scaunul, dar avea tot ce ii trebuie (minus centura) si am zis sa mai reciclam plasticele in familie.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare!
Raspund cu ceva intarziere. Matei doarme toata noaptea fara intrerupere atunci cand il pun in pat cu noi. Azi-noapte a fost singura noapte cand a dormit la el in patut de la 21.30 la 5.00 dimineata (a fost prima noapte cand a dormit pe burta). Desi el sta ziua numai pe burta, noaptea nu dormea niciodata asa, insa azi-noapte era mortal, parca era o broscuta .

quote:
Originally posted by ram0nica

iuli-ana parerea mea e ca e f bun un steamer la casa omului, atat pt bebici, cat si pt adulti. eu am luat si cand nu vreau sa fac mancaruri complicate doar pun pe o tavita o punga de legume direct din congelator, pe alta cateva felii de piet de pui sau peste file, si in vasul special orez si invart de rotita la 30 de min. Intre timp ma intorc la joaca cu bebe si cand imi vine barbatul bucataria miroase de parca as fi gatit toata ziua (a se citi "placut"). Cand eu de fapt am petrecut doar 3 min acolo, cat timp am pus in steamer toate cele cu mirodenii. Si se mai pastreaza si calda vreo 2 ore dupa ce e gata. Cand fac pt bebe pun doar 2 tavite (fara nici o mirodenie). Ce-i drept, consuma ceva curent, dar nu umfla cu mai mult de 15 lei factura daca il folosesti o data pe zi.
mihuta mam mai linistit afland ca nu numai Vladut e ca un pufulete de grasut; incepusem sa cred ca are el o problema (chit ca dr. zicea ca e ok).
suflet de inger si al meu scuipaceste intr-una. Il schimb de vreo 3 ori pe zi pt asta (atunci cand nu transpira... ceea ce se intampla destul de des, mai ales la ceafa).
roxxy30 cum ai facut sa doarma de la 22-7 fara intrerupere?
Da, am facut vaccinul de 4 luni. Si mai voiam sa mai zic ceva.. dar am uitat.
ggaby dar afara cum se comporta? tot ca si in casa? al meu nici afara nu prea are stare.
Adyanna din cauza ca parea vesnic infometat, ca sa-l mai pacalesc cu mesele dr. a zis sa-i pun zahar (brun) in ceai ca altfel nu-l lua. N-am de ce sa ma supar . Citisem si eu undeva ca zaharul (mierea, capsunile, kiwi si inca cateva) nu se da(u) pana la un an, dar daca ea a zis sa-i dau totusi din cel brun ca da-i dau lapte cat cere el, il fac cat un urs. Si pana la urma tot cat ursul l-am facut chiar si cu program de masa la 3 si 1/2 - 4 h.
Eu credeam ca il protejeaza pt toti virusii cauzatori de enterocolita, dar parca e bine si doar pt rotarivirusuri (decat fara nimik...).
Aralia observ ca si tu patesti la fel ca si mine la masa cu datul din maini in biberon. Eu la inceput credeam ca nu mai vrea si ma opream. Dar imediat incepea sa urle. Nu stiu de ce fac ei asa. Poate incearca sa devina independenti .
popbianca cand faci pt bebe pui apa plata in steamer? sau de robinet?

Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Despre filmulete Baby Einstein

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

Am reusit sa pun si pozele noi.

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
http://bocskaisanda.shutterfly.com/action/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor.

ram0nica, eu am cumparat glucoza si pun in ceai, desi ffffff rar se intampla sa bea, eu tot insist. Am vazut ca si baby drink are glucoza si asa mi-a venit ideea. Zaharul stiu ca nu e bun inca.

Nu mi-a raspuns nimeni, stie cineva la cate zile dupa un tratament se face vaccinul?

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

Ajuta-mi animalutul sa creasca http://www.sacrescmare.com/animalut-Chichi

Mergi la inceput

Sanda, ce sta el in fotoliul directorial !

mami de Sophia

Mergi la inceput

Sufletel , eu stiu ca oricand atata timp cat bebele nu mai e bolnav.

Avem si noi poze noi, la semnatura !

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

simpatic foc voinicul Cezar!
cate kg are?

Cristina si Radu 3.12.2007 Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

quote:
Originally posted by SufletDInger

La multi ani tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor.

ram0nica, eu am cumparat glucoza si pun in ceai, desi ffffff rar se intampla sa bea, eu tot insist. Am vazut ca si baby drink are glucoza si asa mi-a venit ideea. Zaharul stiu ca nu e bun inca.

Nu mi-a raspuns nimeni, stie cineva la cate zile dupa un tratament se face vaccinul?

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

Ajuta-mi animalutul sa creasca http://www.sacrescmare.com/animalut-Chichi

Si eu stiu tot asa ca mihuta, vaccinul se face cand bebe e sanatos. Deci si a doua zi dupa tratament, atata vreme cat e bine bb - oricum ii face un control imediat inainte de vaccin, nu?

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze botez

Mergi la inceput