Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (53)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Roxxy e super programul...asa as vrea sa il aibe si Maria cand vom incepe diversificarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ROXXY, TE ROG NU MAI SPUNE CAT PAPA MATEI CA MA OMORI!
AZI ERA SA DAU CHINDIE CA A PAPAT PICEA 80GR LEGUME+100ML LAPTE, IN VREME CE DIMI A PAPAT 40 GR FRUCTE + 30 LAPTE! EA IN GENERE PAPA 40-50 FRUCTE SI DE 2 ZILE PAPA SI SUPICA. IUBITA MEA PAPA APROX 700 ML LAPTE/ZI. DAR AVEM 7000 GR, 70 CM LUNGIME, NU E F SCHILOADA.

PROGRAM AVEM SI NOI STAS.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Ellis, dar sta fff bine cu greutatea si lungimea a ta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Sa dea Dzeu.
Sa stii ca mie mi-a fost tare frica de diversificare (inca de dinainte de a-l naste ma gandeam la acest subiect). Am avut norocul sa am un copil mancacios. Mi-aduc aminte ca in maternitate erau vreo 30 de nou-nascuti ai al meu era cel mai fomist (si eu eram singura mamica care nu avea laptic la 3 zile de la nastere ).
Eu nu m-am chinuit deloc sa-i fac program pt ca am considerat ca este mult prea mic, insa se pare ca el functioneaza ca un ceas. Sper sa mi-l tina Doamne Doamne asa mancacios.

quote:
Originally posted by uberbax

Roxxy e super programul...asa as vrea sa il aibe si Maria cand vom incepe diversificarea!

19.12.2007-fetita Maria!!!!!!!!!si mami Cristina
http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria/photo

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Ellis, sa stii ca asa de rau ma intristez cand aud de problemele pe care le aveti cu papica. La mine, Matei a facut o singura data un fel de greva foamei (dupa botez), cam o saptamana (insa el papa atunci cam 100 de ml la o masa, insa la distante de 6-7 ore intre mese). Ma speriasem tare. Insa dupa o saptamana si-a revenit (pe el botezul il daduse peste cap de tot).

Ellis, fetita ta are o greutate f buna. Atata timp cat ia in greutate, nu ai de ce sa-ti faci griji.

quote:
Originally posted by ellis

ROXXY, TE ROG NU MAI SPUNE CAT PAPA MATEI CA MA OMORI!
AZI ERA SA DAU CHINDIE CA A PAPAT PICEA 80GR LEGUME+100ML LAPTE, IN VREME CE DIMI A PAPAT 40 GR FRUCTE + 30 LAPTE! EA IN GENERE PAPA 40-50 FRUCTE SI DE 2 ZILE PAPA SI SUPICA. IUBITA MEA PAPA APROX 700 ML LAPTE/ZI. DAR AVEM 7000 GR, 70 CM LUNGIME, NU E F SCHILOADA.

PROGRAM AVEM SI NOI STAS.

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by adinag

Ellis, dar sta fff bine cu greutatea si lungimea a ta!!!

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

dar, sincer, nu stiu din ce!

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Roxxy sa stii ca nici eu nu i-am facut program si l-a facut singurica si de vro 2 luni are acceleasi ore de laptic!are si acum 5 mese a cate 150-180 ml de lapte!

Mergi la inceput

Eu stiu sigur ca el are acest program si pt ca a fost hranit cu lapte praf (care se digera mai greu si tine mai mult de fomica). Inca de la 3 saptamani el manca o data la 3 ore. Daca rezolvam si problemele cu somnicul de noapte, totul ar fi minunat (ultimele 2 nopti au fost minunate). Oricum, daca nu va vrea sa doarma la el in patut, il luam cu noi in pat si stiu sigur ca acolo doarme toata noaptea .

quote:
Originally posted by uberbax

Roxxy sa stii ca nici eu nu i-am facut program si l-a facut singurica si de vro 2 luni are acceleasi ore de laptic!are si acum 5 mese a cate 150-180 ml de lapte!

19.12.2007-fetita Maria!!!!!!!!!si mami Cristina
http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria/photo

Mergi la inceput

Si noi tot lapte praf papam..nu prea am avut lapte!cu dormitul am reusit de vro 3 sapt sa o culc la ea in pat si acum adoarme singura nu trebuie s-o adorm eu!si ziua tot la ea doarme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Am ramas in urma cu totul,nu stiu cand o sa am timp sa recuperesz...

Saptamana asta am umblat numai pe la doctori si pe la primarie cu dosarul pentru indemnizatie.

Deci,am reusit si am scapat de mastita,am facut tratament cu antibiotic ,controale,ecografii...Trebuie sa mai merg la control peste 1-2 luni.
I-am facut si Amirei radiografie de bazin.Are intr-adevar un nucleu mai mare si unul mai mic,dar cica nu tre sa ma ingrijorez.Sa n-o fortez in nici un fel sa mearga,sa o ajut sa se ridice si sa mearga abia in momentul in care o gasesc ridicata din proprie initiativa.Mai facem un control la 10 luni.
La depus dosarul pentru indemnizatie m-am enervat de numa.Cica trebuia sa depun dosarul in termen de 60 de zile de cand s-au implinit cele 42 de zile de la nasterea copilului.Cum sa depun dosarul in ianuarie cand eu am avut concediu postnatal pana pe 1 martie? Ori alea de acolo erau niste ametite ori legEa e de tot rahatul. Astept acum decizia sa vad cu ce data intru in CIC.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput