Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (53)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by Victo

ellis, n-am idee cu decongelatul, dar eu zic ca e ok sa pastrezi mancarica pt a doua zi, intr-un borcanel inchis bine. eu cel putin asa fac.doar fructele i le dau imediat ce le fac. la inceput gateam si eu zilnic, dar acum prefer sa ies cu el dimineata nu sa stau sa pazezc oalele cu mancare.

aha..m-am prins acum cu cine seamana sophia..;)...cu taticu...:):) pupam fetiota vesela

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

dc stiam ca e vremea asa, faceam supa azi, cum o decongelez?

ROXX, bine ai revenit! citisem si eu la carnita ca ar trb sa se decongele lent si am extraolat, desi cred ca nu era cazul; dc nu primesc un raspuns de la una din mamicile care fac deja asta, cred ca asa voi proceda si eu; ce rau pot sa-i fac?

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

TOTULII, cred ca trebuie sa te gandesti si la tine, sa nu cedezi ca bb are nevoie de tine sanatoasa; si eu am trecut prin astea si pediatra mi-a rec sa ma relaxez, nu se intampla nimic dc mai si plange - mai ales dc vezi ca e de alint; pana acum vreo 2 zile, la fel pateam si eu, pana a trebuit sa-i fac si supa, pe langa papa de fructe, branzica si ceai si, neavand cum sa mai merg des la ea, a marait ce a marait, i inceput sa se joace cu jucarelele de deasupra si a adormit 1 1/2h, de nu imi venea sa cred; ea dormea ziua in reprize de 1/2h doar adormita pe picioare; uite ca se poate. Dar si ea e legata de mine, suntem doar noi doua acasa, seara cand vine sotul sta un pic cu el, apoi incepe plimbarea lor dupa mine.

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

ROXX, mare baiat si frumos mai sta el pe burtica!

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

quote:
Originally posted by popbianca
am reusit intr-un final sa vad pozele Sophiei...frumusica foc,costumasul cu bulinute e mortal !!
ce groaza imi e....maine o detasez pe Ana la bunici cu tot calabalicul ...noi noaptea plecam
oricum nu ma mai plang(si eu imi doresc sa merg )si mai si skiez !!!

Sa aveti o mini-vacanta reusita! Ai facut instructajul bunicilor?

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

quote:
Originally posted by cristi07

quote:
Originally posted by lixa

Nu mai gasesc mesajul sa-ti dau reply... Cristina, intrebai de preturi - avionul a fost 200 euro (din care 24 pentru bebe), iar hotelul 264, cu mic dejun. Vreti si voi sa plecati pe undeva?

Poze botez

super pret....le-ati rezervat cu f mult timp inainte???
acum doar fac o cercetare de piata...inca nu avem nimic planificat...eu tot sper...

Cristina si Radu 3.12.2007 Poze Radu

Cam cu 2 luni inainte...

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

mihuta multumim. Sofia ce mult par are pe langa noi Si e mare !

cristi07avem 9,600 kg la 5 luni implinite azi

totuliinu te-ai gandit poate ii ies dintisorii si atunci sunt mai maraiti in special noaptea. In rest ziua eu ti-as recomanda sa-l mai lasi sa planga din cand in cand si sa nu fugi la el repede. Asa incet incet o sa vezi ca se obisnuieste sa stea si singur cateva minute in timp ce tu te "relaxezi" la toaleta. Nu iti fie frica de plansul lui. Eu sunt pe conceptia ca daca nu esti hotarata in deciziile tale copilul face ce vrea cu noi.

ellis pai depinde in ce ai congelato. Daca ti-ai cumparat recipiente speciale de plastic care pot fii puse la microunde atunci desgheti cu cuptorul cu microunde, daca nu atunci incet in bucatarie sau rastorni in ceva care poate fii pus la microunde. Si daca faci cu cuptorul scoti mancarea din congelator inainte cu 5 minute de ai da copilului.

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
http://bocskaisanda.shutterfly.com/action/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

si scuze pentru gramatica nici sa scriu nu mai stiu

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
http://bocskaisanda.shutterfly.com/action/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

ellis ai doua varianteL: una simpla: pui recipientul in cuptorul cu micro (eu una asa fac!!) si cealalta: pui un vas cu apa la fiert/incalzit si pui reecipientul in aceea apa. eu folosesc microundele.

doamne iasmi mea doarme fara intrerupere de la 20.30 seara pana la 09.00 dimi!! oare nu e cam mult????

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Sanduta, daca vreau sa dezghet in apa fierbinte, cand scot din cuptor? am pus in paharute ermetice de la avent, dar parca nu se baga la microunde si nici nu prea vreu eu la microunde.

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ellis cand am timp promit sa scriu cat se pot tine alimentele/papa pt bb la frigi/conge.tre sa caut cartea

Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput