Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 9
Vasari spune:
O sa incerc sa prind cateva ore de somn singura pe jumatatea mea de pat. :)) Noapte buna tuturor!
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
mihuta spune:
Eh, uite ca azi iar am stat non-stop cu Sophia, asa ca am dormit langa ea vreo 2 ore la pranz si vreo jumate de ora seara. Cam la varsta asta incep sa realizeze ca sunt persoane autonome, nu sunt una cu mama, si cred ca sunt un pic mai anxiosi. Sophia mea nu ma lasa nici sa ma intorc noaptea, ca simte si incepe sa se miste in lateral spre mine (daca ma intorc cu spatele la ea. Nici nu inteleg cum reuseste ca ziua nu ii iese asa ceva. In schimb mirosul ei dulce si manuta ei care poposeste pe mine fac totul sa merite.
mami de Sophia
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by Vasari
O sa incerc sa prind cateva ore de somn singura pe jumatatea mea de pat. :)) Noapte buna tuturor!
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
banuiesc ca totusi e mai putin de jumatate
...si eu plec la culcare...noapte buna!
Cristina si Radu 3.12.2007 Poze Radu
popbianca spune:
am reusit intr-un final sa vad pozele Sophiei...frumusica foc,costumasul cu bulinute e mortal !!
ce groaza imi e....maine o detasez pe Ana la bunici cu tot calabalicul ...noi noaptea plecam
oricum nu ma mai plang(si eu imi doresc sa merg )si mai si skiez !!!
bebeilor
Iris de Kiva
Adalia de Adalia
Cezar de Sanduta
ma duc si eu la culcare......
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
roxx spune:
buna dimineata!
poftiti la cafea, ceai, pepsi...laptic pt cei mici....
cati, multumesc pt ca te-ai gandit la mine
la multi ani sarbatoritilor de azi... si de ieri cu intarziere
vazut poze cu bebei...frumosi toti... cupilutzii nazdravani si frumosi....
n-am mai scris...am citit din cand in cand....dar nu tot..
luca e bine, papa bine, laptic din productia proprie , are 9100 g, vreo 70 de cm...de cateva zile se roteste, ajunge cu capul unde era cu picioarele...e asa de haios...vrea sa apuce tot...baga tot ce prinde in guritza...
de curand a descoperit dormitul pe burtica...face ce face si ajunge asa...
si el plange daca ramane singur...f rare momentele in care se joaca singurel cu jucarelele...
va
o zi buna va doresc
Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste
www.flickr.com/photos/22025950@N06/sets/72157604221093172/" target="_blank">poze
ellis spune:
buna dimineata!
eu ieri am congelat supa, acum nu stiu cum se decongeleaza. cine ma ajuta si pe mine? o scot din congelator inainte cu vreo 2 ore si o bag in frigi sa se decongeleze lent? sau cum? nu cred ca trebuie sa o pun direct in apa fierbinte.
eu nu am gasit nimic lagat de timpul de pastrare al alim in frigi/congelator si nici de cum se decongeleaza; BB tu stiai ceva?
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
roxx spune:
cateva poze noi http://www.flickr.com/photos/22025950@N06/2437214649/in/set-72157604221093172/
cum creste
www.flickr.com/photos/22025950@N06/sets/72157604221093172/" target="_blank">poze
roxx spune:
quote:
Originally posted by ellis
buna dimineata!
eu ieri am congelat supa, acum nu stiu cum se decongeleaza. cine ma ajuta si pe mine? o scot din congelator inainte cu vreo 2 ore si o bag in frigi sa se decongeleze lent? sau cum? nu cred ca trebuie sa o pun direct in apa fierbinte.
eu nu am gasit nimic lagat de timpul de pastrare al alim in frigi/congelator si nici de cum se decongeleaza; BB tu stiai ceva?
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
eu cred ca merge sa pui vasul cu supa congelata intr-un altul cu apa fierbinte
cum creste
Victo spune:
ellis, n-am idee cu decongelatul, dar eu zic ca e ok sa pastrezi mancarica pt a doua zi, intr-un borcanel inchis bine. eu cel putin asa fac.doar fructele i le dau imediat ce le fac. la inceput gateam si eu zilnic, dar acum prefer sa ies cu el dimineata nu sa stau sa pazezc oalele cu mancare.
aha..m-am prins acum cu cine seamana sophia..;)...cu taticu...:):) pupam fetiota vesela
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)