Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (157)
Raspunsuri - Pagina 8
underqueen spune:
Naty, il scot si stam cam 2 ore, uneori si mai mult daca e frumos...dar ieri a turnat si nu l-am scos...si nici baita nu i-am facut ca eram singura acasa...acum parca s-a luminat putin, dar mi l-au chemat iar la servici
...poate vine repede sa iesim putin...
am o intrebare: s-a apucat cineva de gimnastica? ca as incepe avand in vedere ca oricum am febra musculara de la leganat ![]()
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE TUDOR
POZE BOTEZ
natynic spune:
Tuchita, pe Oprescu il votam si daca ramanea in PSD (pe care il detest de cand exista!)-asta pt ca stiu bine despre ce om vorbesc si, asa cum s-a vazut, nu-l incaleca pe el nici un PSD din lume. Cat despre vanghelie...mai bine schimb subiectul!!!AAA, si culmea: ca v-am zis ca am semnat precontractul pt noua casa, intr-un bloc ce inca nu s-a construit...eu eram convinsa ca e in sectorul 6, ma bucuram ca scap de Vanghelie; cand colo, e tot in 5! 

Eu azi n-am scos-o pe Iulia, prea era vant, am tinut-o pe balcon vreo ora pana s-a plictisit (adica a inceput o anume chitaiala pe care i-o stiu deja)
Am primit 100 de mii de caciulite pt fata...nu vrea cineva sa-i mai dau? ![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
luny spune:
quote:
Originally posted by tuchita
Oprescu+PSD= no way!
oprescu singur=maybe
Dar treaba cu anulatul candidaturii miroase urat! a PSD ofticat!
Cat despre vanghelie...imi pare rau pentru tine!Cred ca va fi reales!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
delphin spune:
Ai mei flacai dorm amandoi! Pe Seb nu am putut sa-l trezesc ca sa-l duc la dr.
(bine, nici n'am fost foarte ferma) asa ca-l duc maine dimi.David a adormit uitandu-se la carusel...e prima data cand se produce, eu faceam nitzica ordine si l-am abandonat in tranzat!
De gimnastica...se poate...sunt 2 luni vaz la tine,Maria. Eu m-am apucat de la vreo luna, nu dau pe dinafara, dar putintel ca sa-mi ridice moralul.
Au venit impozitele azi
, am uitat ce vroiam sa spun...nu-i bai, neuronul meu tot gravid a ramas!
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
underqueen spune:
naty

edit: uitati ce mi-a tris frate-miu: http://etc.token.ro/genealogie/328512_69478378b4e084gtargl87.JPG
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE TUDOR
POZE BOTEZ
lyvy spune:
Tuchita,
, WOW, asta da somn de barbat, sper sa o dresez si pe Iris asa, ca imediat incepem serviciul!!
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
natynic spune:
Maria, de ce nu se vad "POZE TUDOR"?
Naty
mamica
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
tuchita spune:
ce liniste pe crenguta...
Naty cred ca pe Iulia nu e cazul sa o pui la program! Oricum e ok cum se trezeste!
Ma enerveaza ca e sarbatoare azi ca mai avem treaba de facut si nu pot!
si nici la sport nu m-am dus!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
clauclau spune:
Ce sporovaiala pe crenguta!
Acum am realizat ca mai avem asa putin din odisee si ne mutam la scutece!!! Vaiii, ce trece timpul, dar nu-i bai, mamiceala imi place mult mai mult!!!
Giani, asa cuscra, bine ca mi-ai pus poze cu ginerele ca ma caraia Rebecca sa-l vada!
E frumos foc! Sa ne traiasca copiii!
Cris, da, tot la Monica Ivan ne-a trimis si pe noi. E foarte ok tipa, noi am terminat, suntem bine acum cu piciorusul. Intr-o luna si jumatate am fost gata!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
natynic spune:

iar n-am realizat ca e sarbatoare, desi am facut prima felicitarile! si am spalat 2 masini pline
Naty
mamica
Iulia mea