Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (157)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

Naty, il scot si stam cam 2 ore, uneori si mai mult daca e frumos...dar ieri a turnat si nu l-am scos...si nici baita nu i-am facut ca eram singura acasa...acum parca s-a luminat putin, dar mi l-au chemat iar la servici ...poate vine repede sa iesim putin...

am o intrebare: s-a apucat cineva de gimnastica? ca as incepe avand in vedere ca oricum am febra musculara de la leganat

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE TUDOR

POZE BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Tuchita, pe Oprescu il votam si daca ramanea in PSD (pe care il detest de cand exista!)-asta pt ca stiu bine despre ce om vorbesc si, asa cum s-a vazut, nu-l incaleca pe el nici un PSD din lume. Cat despre vanghelie...mai bine schimb subiectul!!!AAA, si culmea: ca v-am zis ca am semnat precontractul pt noua casa, intr-un bloc ce inca nu s-a construit...eu eram convinsa ca e in sectorul 6, ma bucuram ca scap de Vanghelie; cand colo, e tot in 5!
Eu azi n-am scos-o pe Iulia, prea era vant, am tinut-o pe balcon vreo ora pana s-a plictisit (adica a inceput o anume chitaiala pe care i-o stiu deja)
Am primit 100 de mii de caciulite pt fata...nu vrea cineva sa-i mai dau?

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by tuchita

Oprescu+PSD= no way!
oprescu singur=maybe
Dar treaba cu anulatul candidaturii miroase urat! a PSD ofticat!
Cat despre vanghelie...imi pare rau pentru tine!Cred ca va fi reales!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

exact! de acord in totalitate!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Ai mei flacai dorm amandoi! Pe Seb nu am putut sa-l trezesc ca sa-l duc la dr.(bine, nici n'am fost foarte ferma) asa ca-l duc maine dimi.David a adormit uitandu-se la carusel...e prima data cand se produce, eu faceam nitzica ordine si l-am abandonat in tranzat!

De gimnastica...se poate...sunt 2 luni vaz la tine,Maria. Eu m-am apucat de la vreo luna, nu dau pe dinafara, dar putintel ca sa-mi ridice moralul.

Au venit impozitele azi, am uitat ce vroiam sa spun...nu-i bai, neuronul meu tot gravid a ramas!

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

naty

edit: uitati ce mi-a tris frate-miu: http://etc.token.ro/genealogie/328512_69478378b4e084gtargl87.JPG
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE TUDOR

POZE BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Tuchita,, WOW, asta da somn de barbat, sper sa o dresez si pe Iris asa, ca imediat incepem serviciul!!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Maria, de ce nu se vad "POZE TUDOR"?

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

ce liniste pe crenguta...
Naty cred ca pe Iulia nu e cazul sa o pui la program! Oricum e ok cum se trezeste!
Ma enerveaza ca e sarbatoare azi ca mai avem treaba de facut si nu pot!
si nici la sport nu m-am dus!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ce sporovaiala pe crenguta!

Acum am realizat ca mai avem asa putin din odisee si ne mutam la scutece!!! Vaiii, ce trece timpul, dar nu-i bai, mamiceala imi place mult mai mult!!!

Giani, asa cuscra, bine ca mi-ai pus poze cu ginerele ca ma caraia Rebecca sa-l vada! E frumos foc! Sa ne traiasca copiii!

Cris, da, tot la Monica Ivan ne-a trimis si pe noi. E foarte ok tipa, noi am terminat, suntem bine acum cu piciorusul. Intr-o luna si jumatate am fost gata!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

iar n-am realizat ca e sarbatoare, desi am facut prima felicitarile! si am spalat 2 masini pline

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput