Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (157)
Raspunsuri - Pagina 7
luny spune:
am vazut o Catalina frumoasa si 2 copilasi superbi!!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
underqueen spune:
tuchi nu ma supar! doar ca asa mi-a zis doctora sa-i dau si noaptea , ca manca prea putin si nu luase in greutate... o sa vad in functie de cat mananca ziua daca ii mai dau si noaptea... problema e: poate suzeta sa-i afecteze pofta de mancare?
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE TUDOR
POZE BOTEZ
tuchita spune:
Luny mersi!
Naty a aruncat bomba si ne-a lasat balta...
Maria nu prea cred ca are ceva suzeta! eu zic ca sa-i faci program de masa la 4 ore, cu pauza 8 ore noaptea!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
natynic spune:
Tuchita, ai dreptate in ce-i zici Mariei; problema e ca si Iulia mananca noaptea mai mult ca ziua-cantitativ, ma refer...iar acu ca vad ca nici n-a luat grozav in greutate cu atat mai mult n-as actiona in sensul asta. De bine de rau, mananca la 22, apoi pe la 2 si apoi pe la 6, deci e relativ lejer. Si urla daca nu-i dau, asta e limpede!
Asa ca deocamdata n-as interveni; dar la Maria, daca Tudor nu vrea neaparat, sunt de acord ca n-are rost sa-i dea!
Luny, stai sa citesc in regulament daca exista ceva (ca n-am chef de avertismente, io mi-s fata cuminte!) si iti zic.
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
aha...cica mi se sterg mesajele daca sunt indecente
.
Sa incerc: m-am enervat ca i-au respins astia candidatura la primarie lui Oprescu, ca eu pe el vroiam sa-l votez. Cu toata scarba pe care o am in perspectiva alegerilor generale, la locale ma priveste lupta chiar FFF MULT!!!-ce sa mai zic de alegerile de la sectorul 5, sunt disperata ca mi-e ca iar iese prietenul meu Vanghelie...
Naty
mamica
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
underqueen spune:
asa avea program la 4 ore, dar nu stiu ce-am facut de i l-am dereglat...problema e ca seara uneori mananca la 6 si daca il las nu se mai trezeste pana la 6 dimineata...nu e cam mult?
POZE
POZE TUDOR
POZE BOTEZ
underqueen spune:
Naty, eu nu locuiesc in bucuresti, dar asa aveam si eu impresia ca Oprescu era singurul care merita votat...asa ca s-a facut ce s-a facut ca nu cumva sa iasa...
POZE
POZE TUDOR
POZE BOTEZ
natynic spune:
oricum, arata ca omul era cinstit, naiv chiar...Eu cred ca "l-au facut" oamenii "lui", care l-au "ajutat"
Maria, se pare ca nu e mult...si eu am inteles ca e f benefic somnul neintrerupt cat mai indelungat (pana la o varsta, evident). Si, gandeste-te, e logic: nu mananca atatea ore-va manca ziua mai mult! Inca ceva: tu il scoti la plimbare? Cat timp? Ca la Iulia scosul afara a facut diferenta, mananca tare bine dupa plimbare.
Naty
mamica
Iulia mea
tuchita spune:
Oprescu+PSD= no way!
oprescu singur=maybe
Dar treaba cu anulatul candidaturii miroase urat! a PSD ofticat!
Cat despre vanghelie...imi pare rau pentru tine!Cred ca va fi reales!![]()
poze
tuchita spune:
S-a trezi Ilinca si nu ma mai lasa!
va pup si spor la ciripit!
poze