Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (157)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am vazut o Catalina frumoasa si 2 copilasi superbi!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

tuchi nu ma supar! doar ca asa mi-a zis doctora sa-i dau si noaptea , ca manca prea putin si nu luase in greutate... o sa vad in functie de cat mananca ziua daca ii mai dau si noaptea... problema e: poate suzeta sa-i afecteze pofta de mancare?

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE TUDOR

POZE BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Luny mersi!
Naty a aruncat bomba si ne-a lasat balta...
Maria nu prea cred ca are ceva suzeta! eu zic ca sa-i faci program de masa la 4 ore, cu pauza 8 ore noaptea!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Tuchita, ai dreptate in ce-i zici Mariei; problema e ca si Iulia mananca noaptea mai mult ca ziua-cantitativ, ma refer...iar acu ca vad ca nici n-a luat grozav in greutate cu atat mai mult n-as actiona in sensul asta. De bine de rau, mananca la 22, apoi pe la 2 si apoi pe la 6, deci e relativ lejer. Si urla daca nu-i dau, asta e limpede! Asa ca deocamdata n-as interveni; dar la Maria, daca Tudor nu vrea neaparat, sunt de acord ca n-are rost sa-i dea!
Luny, stai sa citesc in regulament daca exista ceva (ca n-am chef de avertismente, io mi-s fata cuminte!) si iti zic.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

aha...cica mi se sterg mesajele daca sunt indecente .
Sa incerc: m-am enervat ca i-au respins astia candidatura la primarie lui Oprescu, ca eu pe el vroiam sa-l votez. Cu toata scarba pe care o am in perspectiva alegerilor generale, la locale ma priveste lupta chiar FFF MULT!!!-ce sa mai zic de alegerile de la sectorul 5, sunt disperata ca mi-e ca iar iese prietenul meu Vanghelie...

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

asa avea program la 4 ore, dar nu stiu ce-am facut de i l-am dereglat...problema e ca seara uneori mananca la 6 si daca il las nu se mai trezeste pana la 6 dimineata...nu e cam mult?

POZE

POZE TUDOR

POZE BOTEZ

Mergi la inceput

Naty, eu nu locuiesc in bucuresti, dar asa aveam si eu impresia ca Oprescu era singurul care merita votat...asa ca s-a facut ce s-a facut ca nu cumva sa iasa...

POZE

POZE TUDOR

POZE BOTEZ

Mergi la inceput

oricum, arata ca omul era cinstit, naiv chiar...Eu cred ca "l-au facut" oamenii "lui", care l-au "ajutat"
Maria, se pare ca nu e mult...si eu am inteles ca e f benefic somnul neintrerupt cat mai indelungat (pana la o varsta, evident). Si, gandeste-te, e logic: nu mananca atatea ore-va manca ziua mai mult! Inca ceva: tu il scoti la plimbare? Cat timp? Ca la Iulia scosul afara a facut diferenta, mananca tare bine dupa plimbare.

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Oprescu+PSD= no way!
oprescu singur=maybe
Dar treaba cu anulatul candidaturii miroase urat! a PSD ofticat!
Cat despre vanghelie...imi pare rau pentru tine!Cred ca va fi reales!

poze

Mergi la inceput

S-a trezi Ilinca si nu ma mai lasa!
va pup si spor la ciripit!

poze

Mergi la inceput