Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (157)
Raspunsuri - Pagina 6
natynic spune:
Off, Ramo...am banuit toate aceste lucruri cand am auzit ce greutate avea micutul tau...bine ca s-a incheiat cu bine si ca Domnul ti-a dat gandul bun, e incredibil cat ne ajuta instinctul cand e vorba de puii nostri! Cum iti inchipui, iti inteleg mai bine ca oricine si spaima dar si bucuria pe care o ai acum cand il vezi ca e bine si creste.
Hai pe la noi, e tare frumos si la mamiceala, mai frumos decat a fost la gravideala!
Nicoleta, cine nu temai baga in seama?
Au mai facut si agitatele alea febra musculara de cand le zguduim pt tine! Oricum, am ras de faza cu Stefan...cu lacrimi!
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
ariel_7000 spune:
Doamne, Ramo....bine ca s-a terminat cu bine! o sa vezi ca bb va lua bine in greutate si se va intari, va fi bine! si tu ai avut ghinon cu echograf stricat....
asta nu-mi explic eu, cum ditai spitalele au doar 1 singur echograf pe sectie??? bine, la spitalul unde am nascut eu erau 2 echografe la sectia de materno fetala si unul in sectia de nasteri. numai ca cele 2 sectii se aflau in cladiri diferite si cam greu sa cari gravida care e aproape de expuzie....oricum, multe idiotenii mi-au fost date sa vad...parca si naty scria ca sectia de lauze era la un etaj, iar al bb-ilor la altul...asa si la mine, la 12 ore de la nastere urcam si coboram scari ca sa-l alaptez pe teo...aranjasem cu asistentele de la bbei sa-mi dea bbep ca sa urc la alaptat (sa nu-i dea lapte praf) sima sunau deja din juma in juma de ora, de eram terminata de atatea scari...
. daca as fi nascut cu cateva zile mai tarziu as fi prins si eu sectia cea noua si frumoasa de la lauze si nou nascuti...dar as fi ratat data de 10 aprilie:)
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
luny spune:
ramo slava Domnului ca ti-a dat gandul cel bun..acum important este ca sunteti bine..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
FELICITARI NICOL! SA FITI AMANDOUA SANATOASE SI VOIOASE!
Eu am facut Infanrix. Dupa aia am auzit ca ar fi ceva probleme cu componenta antihep B si ca de aia unui prefera varianat cu 2 intepaturi(pentaxim +euvax). N-am mai avut chef sa caut si sa ma informez ca era deja prea tarziu. dar voi mai aveti timp...
Hagyyannis toti bebeii sughita mult! dar se pare ca e mai deranjant pentru parinti decat pentru ei! cat despre voma...n-ai ce s-i faci mai mult !
Pidana bine ca ai termopanu'!
Butucica sa-ti traiasca Andreiul pletos!
Ccris pup grasana mica si dulcica!cat despre sfarcuri nu stiu ce sa zic pt. ca io sunt dotata bine!
Lyvy imbratisez cuscra si nora!Din pacate Sebi refuza BIBERONUL! M-oi descurca eu cumva! iar cu tetina First choice ma inteleg mai prost decat cu cealalta (desi la Ili a fost invers!)
Si vad ca si nora e somnoroasa!( iti spun la ureche, sa nu ma auda nimeni, Seb doarme de la 9 juma la 6 juma dimineata!)
Naty si eu zic sa stai acasa!Lumina e in suflete..
Delphin
si mersi! cat despre mersul la sala...ma ajuta randunoiul mult ca sta cu amandoi! de multe ori il gasesc capiat dar niciodata nu mi-a spus sa nu ma mai duc!
Nicoleta credeam ca ai nascut! uite o
pt tine! tare Stefan!
Rox_Dox ai de ce sa fii mandra!
Underqueen nu te supara pe mine, dar mai lasa copilul in pace! e extrem de important pentru viata lui viitoare sa cunoasca senzatia de foame si sa mance doar cand are nevoie!
ramo_cata ce poveste! Bine ca s-a terminat totul cu bine!
hai ca scriu la mesajul asta de juma de ora, cu o singura mana! in cele din urma a adormit si Sebi dar a venit randunoiul!
ma duc sa-i vorbesc frumos ca vad ca e cam botos!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
underqueen spune:
tuchita, ai dreptate, dar parca mi-e mila sa-l stiu cu stomacelul gol...plus ca noaptea nu se trezeste plangand de foame, dar cand ii dau biberonul il rade, nu alta! in timpul zilei mananca doar vreo 80 ml odata, dar noaptea 120!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE TUDOR
POZE BOTEZ
natynic spune:
Am nervi...
da' avem voie sa discutam politica pe forum?
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
numeioana spune:
Rami, m-am speriat cand am citit prin ce ai trecut...bine ca ai depasit momentul si totul e bine acum...
Nicol, Mira, felicitari pentru bebeline!!
Noi am fost pana la strabunica lui David, ca e ziua ei de nastere astazi si ne-a cam prins potopul acolo... Noroc ca s-a oprit si am putut ajunge acasica.
Olgutz, mai vorbim noi...eu as zice sa ne vedem pana la 25... daca e vreme bun discutam inainte si ne intalnim prin centru pe la Omnia...pe la taxiuri pe-acolo...Crezi ca e ok pt tine?
Rox, ti-am vazut si tie pletosul... E un dulcel! Bai, dar ce vitamine ati luat voi?!![]()
Pupicei!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
tuchita spune:
Maria crede-ma, ca daca ii e foame, urla! si nu-l mai invata sa manace noaptea! o sa vina vremea in care o sa iti doresti sa dormi si el o sa strige dupa lapte! si dca o sa mai si lucrezi n-o sa fie prea haios! Stabileste-i clar ore de masa si tinete-te de program! zic asta pentru ca pare ca e un copil tare cuminte cu care merge sa faci asta!
si nu uita ca obiceiurile alimentare bune se dobandesc din frageda pruncie!
sa vezi ce urmeaza cand incepi diversificarea!
hai pupici si nu te supara! da treaba asta cu mancatul e domeniul meu ( chiar daca nu la copii!) si am si eu niste fixuri!
poze
tuchita spune:
Ce-ai patit, Naty? Cine te-a suparat? Mielu'?![]()
poze
luny spune:
quote:
Originally posted by natynic
Am nervi...da' avem voie sa discutam politica pe forum?
Naty
mamicaIuliei Elena (30.01.2008)
Iulia mea
ooo, da! de ce nu,pana la urma?..cu asta, sa zicem ca ma cam ocupam eu la job, dar de cand sunt acasa, nu mai sunt la curent chiar cu tot, mi-am luat o pauza, la naiba!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!