Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (157)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

A, Stefan a avut o idee geniala, de a-l scoate pe Matei la lumina: sa ii tragem vreo 2 la fund. Apoi era nedumerit, ca daca nu nimereste fundul??

A, si inca una, vroia intr-o zi sa ii spuna ceva lui Matei si m-öa pus sa deschid gura, ca sa imi tipe in gura, sa auda mai bine bebe...

Nicoleta 40+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
http://community.webshots.com/user/nicoletaliche78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI!!!!!

FELICITARI NICOL, BINE AI VENIT PE LUME ANTONIA!!!!

FELICITARI MIRADI, BINE AI VENIT MEDEEA

Sunt la zi cu cititul, am admirat bebei frumosi si bucalati
Eu nu prea pot sta la laptop pentru ca ma doare rau fundul, de la atata efort mi-a iesit hemoroizi de toata frumusetea
Am sa va scriu si eu povestea nasterii dar mai incolo

Va pup pe toate si va iubesc mult si....
hai cu nascarea care au mai ramas!!!!!
ma duc ca sa trezit don'soara mea

_
Mami fericita de Bianca si acum de Alexandra
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by Nicoleta

A, Stefan a avut o idee geniala, de a-l scoate pe Matei la lumina: sa ii tragem vreo 2 la fund. Apoi era nedumerit, ca daca nu nimereste fundul??

A, si inca una, vroia intr-o zi sa ii spuna ceva lui Matei si m-öa pus sa deschid gura, ca sa imi tipe in gura, sa auda mai bine bebe...

bravo, ma, 'traumatizati' copilul!!

Arata-te, bebe Matei de Nicoleta!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

giani...nu stiu dc nu se vad pozele la tine...
la mine am verificat si e totul ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Luny, asa m-a apucat rasul ca mi se zguduie burta... poate poate se si intampla ceva!!! Nu-l traumatizam... da asa intelege frac-su sa il faca sa iasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR ZILEI DE AZI! MULTUMESC PENTRU URARI, FETELOR!

M-am trezit si eu acu ca azi e Sf. Gheorghe! Cantariti-va, zice o vorba din popor. Eu am avut surpriza sa constat ca am pierdut deja 10 kg.! Dar mai am 20 cel putin de dat jos!

Va multumesc pentru sfaturi si sustinere! Nu ma las pagubasa. Chit ca ma mulg pana la 8 luni, cum zicea neonatoloaga ca a facut o prietena de-a ei. Mi-a luat randunelul si o pompa electrica, sa vedem de care e. Vad ca bubulina mea e multumita de maniera asta de a papa, dar nu sunt eu. Lapticul meu il bea numaidecat, pana la ultima picatura, se vede ca ii place mai mult, mancao-ar mama!

FELICITARI, MIRADI, RECUPERARE RAPIDA, PUIUT SANATOS SI MANCACIOS!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by Nicoleta

Luny, asa m-a apucat rasul ca mi se zguduie burta... poate poate se si intampla ceva!!! Nu-l traumatizam... da asa intelege frac-su sa il faca sa iasa!

no, pai d-aia am si pus ghilimele..are imaginatie pustiul oricum!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Inapoi in casa, ca a inceput ploaia !

Ioana, da, intrarea se face printr-una din stradutzele perpendiculare pe Maramures. Cel mai bine insa ne intalnim undeva, si mergi in spatele meu, ca-s o gramada de sensuri unice p-acolo...cu toate ca GPS-ul tau ar trebui sa te ajute! Si noi tot pe 10 avem botezul , numai ca pe 14 plecam in Austria si venim pe 25, asa ca ori o facem intre 11 si 14, ori dupa 25, cand vrei tu!

Naty, nu te mai radea de mine ! Crezi ca e asa usor sa manance copilul in oras?1?!?! Nu ca am eu vreo jena sa imi expun bustul generos in lume, dar sa vezi ce priviri primesc ...Cat despre scosul Iuliei la miez de noapte, si eu in locul tau as lasa-o linistita sa doarma: o data pentru schimbatul programului ( e drept ca exceptia confirma regula, si ca nu ar fi o maaare tragedie, dar..), o data frigul ( si ala poate fi evitat, e drept ), dar in principal as tine-o deoparte din cauza aglomeratiei. Risti inutil sa ii stranute careva in nas, sa ii tuseasca, si chiar daca nu o vei putea tine o vesnicie intr-un glob de sticla, macar pana se intremeaza cum trebuie sa eviti o imbolnavire, nu? Stii ca io-s pentru calirea de copil, dar in cazul ei, chiar nu are sens sa risti. O sa aiba portia ei de atentie de la Doamne-Doamne la botez ( inca o portie, ma rog )

Cris, am mai scris candva: mameloanele de la Avent rulz ( chiar lui Rox )!!! Vazut in maternitate cu ochii mei cum papa bebe in varsta de doua ore din ele, pentru ca mama avea sfarcuri ombilicate rau. Din experienta proprie, pompa manuala de la Avent face niste sfarcuri de nu iti vine a crede. Insa este scumpa, si cred ca iti poti face treaba doar cu mameloanele! Pup Andreea-mandria-lui-tati!

Ma duc sa recitesc ce a intrebat Hagiyanis.

Felicitari, Miradi!!! Bine ai venit pe lume, Medeea!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

buna din nou...sunt derutata...desi avea aproape 4 ore de la ultima masa, Tudor a adormit cand i-am pus biberonul in gura...l-am tinut eu vreo 10 min asa, dar nu a mancat nimic...asa ca l-am lasat sa doarma...asa a facut si aseara : abia abia a mancat vreo 30 ml si a dormit bustean...l-am hranit prin somn la 2.00

edit: vorbeam de lup si...tocmai s-a trezit...sta in patut si nu zice nimic...incerc totusi sa-l hranesc...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE TUDOR

POZE BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna mamici...
in primul rand vreau sa urez si eu un calduros la multi ani sarbatoritelor/sarbatoritilor sf gheorghe sa aiba o zi superba
in al 2 lea rand multumesc pt urarile de bine pt mine si puiul meu...acum am reusit sa mai c9itesc si eu un pic...bineinteles cu strumful in brate ...
asa cum stiti nu trebuia sa nasc asa repede...dar miercuri 2 apr pe la ora 12 m-au luat durerile...am luat un nospa degeaba...abia am reusit sa stau pana la ora 17 ca sa ajung la dr la cabinet,atunci aveam intalnire cu bebe dar la eco nu face to face...
ce vreau sa va zic ca noaptea visasem ca nascuse bubu...nici nu ma gandeam ca o sa fiu eu...
zis si facum cu toate cele epilat spalat cu chiu cu vai...am ajuns la dr...ghinion nu avea cheia de la camera cu eco...m-a suit pe masa mi-a desfacut firul de la cerclaj si trimis de urgenta la spital la sala de travaliu..
am ajuns acolo m-a controlat dr de garda incepusem sa ma dilat,durerile erau din ce in ce mai mari...a venit o dr sa-l asculte pe bebe...bataile inimii erau slabe iar dupa cateva ascultari ma intreaba daca-l mai simt pe bebe...i-am zis ca nu prea...nici nu mai stiam ce mai simt...
un alt ghinion nu mi-au putut face eco nici la spital...dupa ce a plecat dr care l-a ascultat pe bebe mi-am dat seama ca ceva nu e in regula asa ca am pus mana pe telefon si am sunat-o pe dr mea si i-am zis ca vreau cezariana ...a zis ca ok vine in 10 min...a ajuns f repede ..m-a controlat din nou ,ascultat bcf-uri din nou...nimeni nu-mi zicea nimic...m-au luat f repede si m-au dus in sala de cezariene...eram disperata nu aveam plicuri nu aveam nimic...nu m-am gandit nici macar o clipa ca o sa se intample totul asa repede si "fara cuvinte"
in timpul cezarienei aud:
"doamne bine ca am facut cezariana copilul asta are si circulara si esarfa de cordon...dupa alte comentarii intre medici...aud lichid verde...doamne ce imbatranit e copilul asta"...
in capul meu erau o mie si una de ganduri plus ca l-au scos pe bebe si nu am auzit nici macar un scancet...pana cand intr-un final mi l-a adus asistenta si l-am vazut din bratele ei...vad un blondut care nu zicea nimic...atunci a intrebat dr cat are si a zis 2120g...de ce?ma intrebam ce s-a intamplat?
am aflat cateva raspunsuri...insuficienta placentara...bebe nu a mai fost hranit in burtica plus esarfa de cordon...placenta mea a imbatranit inainte de termen...
nu-mi explic nici acum cand si cum s-a intamplat...cand am fost la eco la 34sapt era totul bine dar totul s-a intamplat in cele 4 sapt pana la 38 cand trebuia sa merg la urm eco...
puiul meu a primit scor apgar 5 apoi 7 apoi8...
acum e un bebe sanatos am ajuns la 2800g speram sa ne ajute DD in continuare si sa ne fereasca de rele...
ce pot sa va zic ca sunt o mama norocoasa si ca o sa-i multumesc tot timpul lui DD ca a fost alaturi de mine si de bebe...putea fi mult mai rau...nici nu vreau sa ma gandesc...mai ales daca nasteam natural ...atunci chiar nu avea nici o scapare...dar DD m-a luminat si mi-a zis "fa-i cezariana"...
cam asata e povestea noastra...va pupacesc si sa stiti ca mi-e dor de voi...sper sa pot intra mai des...imi este greu pt ca am calc in alta camera ...stand la casa temp din camere difera si nu prea pot iesicu bebe din barlogul nostru...

rami26 + 38 sapt

http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp

bebicul_meu

Mergi la inceput