Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (157)
Raspunsuri - Pagina 4
delphin spune:
Repede...repede...
Felicitari Nicole!
Multzam gianii si celelalte fete de aprecieri pt. montaj
vazut frezatul tau dulce, as zice ca seamana cu tati, da' nu te superi, nu-i asa
Cris
, Andreiutza ta e dulce foc. Cu alaptatul, zic sa perseverezi si sa ai rabdare, desi nu sunt eu un exemplu de urmat. Dar sunt super ok moral de decizia mea.
Naty, din a treia luna bb nu mai iau in greutate cate 1kg pe luna ci doar aprox; 600-700g, deci Movalinda e in grafic.
si nu mai fii supa. Iar despre Inviere, eu ii dau dreptate sotului...nu da cu parul
.
Mimonix, cu placere daca pot fii de folos!
Tuchita, pt. inceput ar trebuii sa lasi dosr sotul si bona sa dea bibe, asa scrie prin carti, ca bb simte mama si mai refuza, doar doar o capata tzatza. Zic asa scrie prin carti, caci la mine nu a prea fost asa. El a luat si bibe si tzatza, ce i-am dat.Curaj! Cica ar trebuii dat o masa tzatza una bibe, ca sa fie mai usor intzarcatul. Apoi curaj !
Si-mi place de tine ca mergi la sala...dupa 1 mai sper si eu ca intra soatza in concediu!
Trimit cearshaful, nu stiu daca mai intru pana deseara, Seb al meu e bolnavior, trebuie mers la dr. si dupa amiaza vine "poate" viitoarea nasa a lui David.
Va pupacesc pe toate si sa fitzi cuminti!
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
luny spune:
quote:
Originally posted by PIDANA
Daca intr-adevar iese streptococul in urina e musai sa fie si in secretia vaginala? La victor babes vad ca se mai lucreaza inca analize dar raspunsul daca il am in 3-5 zile lucratoare si nasc intre timp nu-mi foloseste la nimic, oare ar trebui sa iau antibiotic preventiv? Sa sun doctora? Ce sfat imi dati?
Dana39+ cu
http://md.lilypie.com/hV78p2.png
la mine nu a iesit in urina, numai in col..eu zic sa faci analiza secretiei, antibiotic ar trebui luat, dar sa nu fie tarziu, ar trebui macar 7,10 zile, dar la indicatia dr tale!..mai bine sun-o si spune-i..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gbutucica spune:
Rox, eu nu pot vedea poze cu Radu??? 
Kitzy eu continui
, majoreta]
pidana vrei si tu????
eu ma retrag incet , incet ordine, imbracat, mincat , si pus pe asteptat sa trezeasca cupilu' sa mergem la o lunga plimbare..
Clau daca nu batea vintu' iti dadeam intalnire in Titani
vb maine , ca azi nu cred ca mai apuc, itre timp mai dau o strigare
IAsule, receptie, iasule, ne auzi????, aici TNT, ...Terminat
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....andreiul meu
miradi spune:
Buna fetelor.
Sunt o prietena de a Mirei,am intrat sa va anunt ca a nascut Mira o fetita de 3200 si 50 cm,a cam avut probleme la nastere,anestezia nu a fost foarte buna si a simtit taieturiile facute,oricum o sa va povesteasca ea ce si cum mai bine.Ii urez bun venit pe lume Medeei,sa fie sanatoasa ,mancacioasa si cuminte,iar mamei insanatosire grabnica si mult laptic.
http://community.webshots.com/user/mira_geo
Mira mamica de Andreea-Maria (19.08.2004) si
38+
Medeea-Elena
gbutucica spune:
Deplphina , multa sanatate lui seb , si bafta cu nasa , cit despre micutul meu , daca vede tati a lui acest mesaj sigur imi spune ca-ti ramine dator.
si eu zic ca seamana cu el , dar parerile sunt impartite..seamana si cu el
mira Sa fii sanatoasa si sa ajungeti cu bine acasa!!!
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....andreiul meu
luny spune:

Miradi, felicitari, sa-ti traiasca micutza, sa fie sanatoasa, iar tu sa te refaci rapid!!

EDIT: Butucicaaa, ce de par are baiatul tau, e scumpel foc!!
LUNY
lyvy spune:
MIRADI, FELICITARI, BUN VENIT PE LUME MEDEEA!!!

Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
luny spune:
nu mai am lohii!!!??? in sfarsit!..desi de vreo 2 saptamani, tot credeam ca scap, era ceva seros, galbui, dar ff putin..vad ca ieri si azi nimic..o fi..?!
LUNY
lyvy spune:
Cam goala crengutza!!! La noi e o vreme de stat in casa, numarat banii si atat.
Fata mea iar a dormit azi noapte 7 ore, ce bine ar fi sa fie tot asa!!!
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Nicoleta spune:
Moama, naste lumea aici intr-o veselie!!! Si cred ca am inteles mesajul, voi fi ultima!!!!
Asa ca grija mare, vineri nasc, pana atunci toata lumea sa fie nascuta!!
Nicol, felicitari!!!
Fetelor-deja-mamici-cu bebici-mici, aveti grija si de burticile randunici, o agitata ceva, ca sunt pe cale de disparitie! Sau ati uitat cum era, deja?? ![]()
A, si nu sunt suparata, cum zicea cineva, de ce as fi?
Nicoleta
40+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
http://community.webshots.com/user/nicoletaliche78