Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (157)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Cris, citeste ce ti-am scris de alaptare in capitolul trecut, trebuie sa reusesti!!!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

asa-i ca am baiat fromos!!! si se mai face ca-i in crestere, sac

Naty , nu ai exagerat , dar din batrani se spune ca copilul nebotezat nu se scoate noaptea afar, dwesi nu vad nici o explicatie, totusi gindestete ca sunt multe babe si daca te duci pune fetei o funda mare rosie.

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ccris, eu fac masaj dupa baita (dar atentie sa o usuci bine cu prosopul si sa nu tremure), cu ulei Sanosan. Cua ne scoatem tzatzele!" sfarcurile nu te pot ajuta...sa fi avut eu lapte...ca la sfarcuri ma poate invidia oricine.
Olgutz, ce m-ai distrat: "Hai la Sala Sporturilor sa ne scoatem tzatzele"

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Aoleu, Butucico, nu stiu cum o fi si ce o fi, dar argumentul cu babele si funda rosie m-a convins! NU DUC COPILUL, ca mi-l deoachie! Si asa, sunt satula in parc de babele care se tot mira: "Ce miiica eee!" DA, e mica, sa vedeti voi ce-o sa va faca ea la toti!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Eu de Inviere stau acasa si ma uit la televizor...asta e!nu plec cu copii,de fapt nici cu David de cand l-am nascut nu l-am dus niciodata...el mereu dormea si nu ma induram sa-l trezesc,acum ca e mai mare poate merge cu tati!dar,intotdeauna am mers la Invirerea Mica-la Vecernia Invierii,care e de obicei pe la ora 16,17 in ziua de Pasti!eu am avantajul ca stau f aproape de Biserica si cu geamul deschis la bucatarie aud totul si stau si cu o lumanare in mana...asta e deocamdata,pana cresc copii!Dumnezeu intelege!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

cri, bebe poate prinde sanul chiar daca nu ai sfarc, ca doar nu de sfarc se prinde...ci de areola... Uite, David azi m-a prins de laterala sanului (si doar nu am sfarc acolo!!) si tragea si tragea de imi venea sa urlu de durere... N-o fi simtit si el ca nu iese nimic?! Nu te supara, ci ambitioneaza-te si o sa reusesti...

Si eu fac masajul dupa baie... hidrateaza pielea uleiul cu care il dau la masaj.

Olgutz, unde e Sala Sporturilor, ca n-am fost niciodata... E cumva pe str. Marasesti? Ca daca e asa iau GPS-ul si ajung la fix! Ce zici? Stabilim o zi dupa 10 mai sa ne vedem... Ca sa scapam si noi de botez si sa ne linistim cu grijile...

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty, suntem telepatici!aceeasi problema aseara o discutam si noi, sa mergem sau nu la inviere cu bebe, dar invers, eu mai sceptica putin. Doarme bebe la ora aia, ce sa fac,sa-l trezesc...oricum, la Schit e ff civilizat, lume ok...dar am auzit ca se strica vremea rau..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Giani si de prind barza aia care se tine de glume, ii smulg toti fulgii de pe ea
Pai ce crede ca face? O lasa pe asta mica la dospit atata timp?

40 cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Kitzy si eu am um 23.07 si dpn 28.04. Dar nu ma grabesc. M-am grabit la maritis, acum mi-a trecut
Am dat comanda de rachete cu glicerina, multumesc de raspuns Olga!

Daca intr-adevar iese streptococul in urina e musai sa fie si in secretia vaginala? La victor babes vad ca se mai lucreaza inca analize dar raspunsul daca il am in 3-5 zile lucratoare si nasc intre timp nu-mi foloseste la nimic, oare ar trebui sa iau antibiotic preventiv? Sa sun doctora? Ce sfat imi dati?

Dana 39+ cu
http://md.lilypie.com/hV78p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

am mai revenit si eu un pik pe forum dupa o indelunga pauza...
ma duc sa-mi hranesc copilul si apoi sa citesc din urma sa fiu la zi si revin.

pana atunci, criss...sa stii ca aceeasi problema am avut-o si eu cu sfarcurile...mameloanele de la avent au fost mana dumnezeiasca. fac vid ca lumea si copilul poate sa traga. si alaptez numai cu mameloanele..ca altfel nu pot nici eu.
hai ca mai vb putin mai incolo.

pupici!

Mergi la inceput