Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (157)
Raspunsuri - Pagina 2
luny spune:
Chiar ca tati e topit tot criss![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
underqueen spune:
aha! v-am gasit!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE TUDOR
POZE BOTEZ
ccris_ccris spune:
Sunt in continuare restanta cu cititul, asa ca intai va spun despre noi.
Raportam ca la baita ne-am descurcat cat de cat, pe masura ce exersam, prindem mai mult curaj. Mi-au tremurat oleaca mainile...
Mi-era teama sa n-o ia frigul. Deja la schimbat de pampersi am mai multa siguranta in miscari, si la imbecat si dezbracat.
Voi cand faceti masaj la bebe, inainte sau dupa baie? Cu ulei?
In continuare, ma obsedeaza problema cu sanii, nu o pot alapta ca nu are de ce sa apuce, sanii mei sunt tari si plini, laptic curge, dar arata ca o minge si nu are de ce prinde. Continui sa ma mulg, dar e dureros si incomod si mai mult de 10-20 ml dintr-un san nu scot. Nici nu stiu daca se golesc sau cum ar trebui sa ma simt daca sunt goliti, fiindca la mine sunt durerosi si dupa muls. Iar cand ma mulg, nu se formeaza sfarcul, se intareste doar areola, care ia forma pompei. Nu stiu ce sa fac,
, mi-e ca dau in depresie 

Ma oftic de nu mai pot. S-a dus randunelu sa-mi ia niste mameloane de silicon de la Avent, masura 0, sa vedem ce facem. Nici cu mamelonul nu merge, ca ea suge din el si se storceste, nu se face vid ca sa suga din al meu.
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Olgutzika spune:
Bag ![]()
Pidana, garantat efectul supozitorului cu glicerina!!! Poti baga inca unul la doua-trei ore dupa primul. Tinem pumnii sa dispara streptococul!
Ioana, cu cea mai mare placere
! Cand vrei tu si unde vrei tu!!! Eu ies ori la Sala Sporturilor ( e fff liniste in timpul saptamanii, multa verdeata si banci
), ori in parcul cu statuia lu' Mihai Viteazu' ori prin parculetzele de prin cartier. Dar recomand la Sala Sporturilor, ne putem scoate tzatzele sa hranim copii fara nici o greata, plus avantajele mentionate mai sus.
Hai ca s-a trezit matza mica! Intind rufele ( da, si io-s gospodina, ce!?! numai voi!?! ), imbrac copilul si pleeeeec
!
Edit: Infanrixul este undeva intre 230-260 RON. Am vazut ca difera chiar si in reteaua Sensiblu...De verificat oricum cu pediatrul, pentru ca unii au contracte de distribuire cu producatorii ( ca pediatra mea cu Pentaximul ) si il au mai ieftin!
Pupam!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
lyvy spune:
Naty,
, multam pentru listuta, na, ca mi-a mers!!!
Cris, ti-am vazut bucalata, are cercelusi ca printesa mea.
Giani, tare frumos ii Andreiul tau!!
Tuchita, gata e incuscreala, hm, de-ar fi asa de usor.
Si eu numai Nuk folosesc, si biberoane si tetine, mi se par cele mai bune, tetine aia First choice e super, imita sanul matern, si uite asa fata mea nu refuza sanul cum se zice in popor.
Olgutza, Poangul meu e cu manerele mai sus, asa am vrut io, ca la tzatzele mele trebuia inaltator sa ajunga bebe la ele.
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
ccris_ccris spune:
Va multumesc frumos pentru apreceri, eu sunt topita dupa ea.
Am vazut pufosica de Kya, bravo mamico, sa-ti traiasca!
Noaptea a fost linistita, desi a mai scartait nitel in somn, n-am putut dormi decat printre picaturi, suntem chiauni si eu si randunelu'. M-am trezit sa-i dau sa pape la 2, la 5 si la 8. mananca cam din 3 in 3 ore si nu plange decat de foame. E tare cuminte!
Clau, tie tot pe Ivan ti-au recomandat-o pentru kineto? De cate ori pe saptamana te-a chemat la masaj? S-a corectat piciorusul Rebeccutei?
Ma duc sa citesc din urma si revin.
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
luny spune:
pai da,olgutza, fii tu gospodina!!
..ca eu...
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gbutucica spune:
Kitzy din ce povestesti se pare ca scoatem
, HAi barzo fa un popas la Cluj!
Cris, inceraca sa te calmezi sa nu intri in depresie , si incearca sa formezi sfarcul in momentul in care pui be-itza la sin , incet , incet vei reusi.
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....
natynic spune:
Kitzy, pt consolarea ta mai e si Dana Singh; si-desi nu se pune
-Deea...
Olgutz, eu am inteles ca tu de fontanela mica vorbeai; cea mare nu s-a inchis nici la noi, Doamne fereste!
Butucico, manca-l-ar mama de frumos pe Andreiu!
Ccris, in al treilea rand zi cum a fost baita!
Aseara m-am certat cu randunoiul. Stiti de ce? Oi fi eu nebuna, dar sa va cer si voua parerea...Ca am zis ca sa mergem toti trei la Inviere la biserica. A sarit de 7 coti ca e noapte si frig (ce-i drept!) si lume si inghesuiala, etc. Nu zic ca n-are dreptate dar...sunt singura care m-am gandit sa-mi iau copilul la Inviere?! Voi ce o sa faceti?
Pt Hagiyannis: mie pediatrul mi-a zis ca nu expira Vigantolul; al meu ar fi tb sa expire de peste o sapt, am continuat si n-are copilul nimic. Cu regurgitatul/voma insista cu scosul aerului, insista mult, daca citesti in urma am scris mai multe ce solutie avem ca intreba Kya.
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
lyvy spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI!!!!
FELICITARI NICOL, BINE AI VENIT ANTONIA GEORGIANA!!!!!

Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele