Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (157)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Lasa Naty ca e pentru copil!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Eu iarasi am fost in oras,la Macromall sa-i iau Odorului niste botosei pe care ii vazusem ieri si nu i-am luat,tare deliciosi ,cu ursuleti!Sa va zic ce am patit,de tot rasul...mergeam eu cu David prin mall,ma uitam dupa una,alta si vedeam ca se uita oamenii putin ciudat la mine...da,zic,"ce stiu,oi fi prea grasa"...mai merg si David o ia la fuga si cand se intoarce imi zice"mami,vezi ca esti uda pe tricou,curge lapte"...ma uit ,si eram uda toata pe tricou,am uitat sa-mi pun "tampoane"cand am plecat si era si ora mesei...noroc ca aveam si geaca...mai,dar nimeni sa nu zica nimic,in fine,cred ca m-am facut de ras ca lumea.Asta E!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

simo, se mai intampla si d-astea..nu cred ca e motiv de rusine, multi poate nici nu si-au dat seama care-i cauza..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Nici eu n-am realizat ca e sarbatoare si am spalat bucataria , plus o masina de rufe!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

NICOL, felicitari mami!!! Ce mandra esti tu acum cu 2 fete :)))

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI!

Cris, LA MULTI ANI GEORGIANEI! E o scumpa!
As vrea tare mult sa te pot ajuta in problema cu alaptatul. Din cate am citit se poate alapta si daca nu ai sfarcuri, chiar am pus la un moment dat niste linkuri la articole pe tema asta. Le poti gasi si tu daca dai search pe google. Insa stiu ca una e sa citesti si alta e practica. UIte aici totusi info chiar la obiect: www.llli.org/FAQ/flat.html" target="_blank">http://www.llli.org/FAQ/flat.html Din pacate in Ro nu exista nici macar reprezentanti La Leche League...Nimeni de la Medlife nu e specializat pe lactatie???

Tuchita, m-am uitat la pozele tale, foarte frumosi copii ai, fetita e super haioasa :))) Si imi place si de voi 2.

Luny, si eu sunt aproape de sfarsit cu lohiile. Inca mai sunt cele 2 picaturi galbui zilnice, dar sper sa scap si de alea curand.

Cum va spuneam, am incercat pompa electrica Medela. Pompeaza excelent. Sunt foarte multumita de cum functioneaza. Problema e alta. Ieri pe la 11 dimineata am pompat dupa ce a mancat bebe si am scos 90 ml in 15 minute de la un singur san, ca pe celalat il golise micutul si mancase putin si din al doilea. Bun, am fost multumita. Insa cand s-a trezit si a vrut papa parca nu mi se refacuse productia la loc. Asa ca am sfarsit prin a-i da ce am pompat.
Azi am pompat iar dupa ce a mancat, ca sa golesc iar sanii de tot. Am scos mai putin, 75 ml. Sunt curioasa daca se reface suficient laptele ca sa se sature la urmatoarea masa. Ca ideea e sa pompez dimineata cand e mai mult lapte, produs peste noapte, si sa-i dea ta-su din biberon seara ca sa mai am si eu putin timp liber, ca daca i-l dau tot eu imediat dupa ce l-am pompat nu are nici un haz.

Observatia mea este ca in timpul noptii produc mult lapte de mi se umple sanii pana la refuz, se intaresc si curg ca naiba. In timpul zilei, pentru ca nu dorm, nu mai produc asa mult, abia daca se reface laptele cat sa se sature bebe la fiecare masa...Nu mai stiu cine spunea ca somnul influenteaza productia de lapte mai mult decat mancatul si bautul. Asa este. Parca ma vad ca pompez in toiul noptii...

Sean a inceput sa adoarma mai devreme noaptea. Nu ma mai tine pana la 2am. Dupa cateva zile in care a adormit la 1, apoi la 12, ieri a fost in patut la ora 11, s-a trezit la 5 si apoi la 9.30. De asemenea, a inceput parca sa faca si caca mai rar, asa cum scrie la carte. Acum are si diapere doar cu pipi, ca inainte erau toate si cu pipi si cu caca.

Nu am apucat sa va zic, de cateva zile imi zambeste baiatul meu in fiecare dimineata, ma topeste nu alta. Zambeste, se uita fix in ochii mei, si parca chiar ar vrea sa rada ca scoate niste sunete de mor eu de ras :))))

Livi, mi-a placut mult ce ai scris acolo, cum ca ai descoperit ca dragostea nu are hotare...Nu-i asa ca e minunat sentimentul asta si nu se compara cu nimic altceva pe lume? Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat sa traiesc asa ceva.

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Violeta, inteleg ce simti, la fel si Rebe imi zambeste in fiecare dimineata cand e odihnita si relaxata. Si sunt zambete largi, cu toata gurita si cu ochii la mine. Simt cum ma topesc efectiv in momentele alea!
La fel si cu laptele, noaptea am sanii plini pana la refuz si gasesc dimineata lenjeria uda sub mine, iar in cursul zilei am sanii relaxati si cred ca o satur pe micuta, dar atat!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Tuchita, am reusit sa vad pozele tale, ai niste copii minunati! Mi se pare ca seamana foarte bine amandoi! Ilinca este foarte, foarte dulce!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

fetele, copilul asta mnanca non stop....

pozici noi....

Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA[/purple][/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Clau, asa este pur si simplu mori de dragul lor! Lui Sean ii place si la oglinda, zambeste larg cand isi vede moaca :)

Mami, vai ce pufoasa scumpa ai tu acolo!! Lasa ca e bine daca e fomista. Asa se fac ei mari.

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Mami, ce dulce e Honey!!! Asa e la inceput cu tzitzi, vrea numai acolo, dar usor,usor o sa faceti impreuna un programel de masa, caci are nevoie. Dar acum e prea micuta, da-i cat vrea ea...

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput